Nasterea la Arcadia - Iasi (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Lena C bine ai venit ! te asteptam cu intrebari ,pareri si comentarii !!
Ionelamaria deci si screening-ul auditiv trebuie facut mai tarziu,oare sa-l fac direct la 3 luni?
Despre screening-ul metabolic mi-a spus cineva ca se poate face in oras la nu stiu ce medic ,am uitat cum il cheama si costa 300 de ron ,dar parca am citit pe net ca se face in primele zile de viata ,eu ce fac cum ma externez fug cu copilul aiurea prin oras sa-i i-au analize? ma mai gandesc daca il fac si pe asta ...
Clauditza mie mi-a spus cineva ca mai ales la FETITE trebuie facut eco de sold,na acum indiferent de sexul copilului daca lumea isi permite poate sa faca toate testele posibile si imposibile ,eu nu sunt chiar asa bogata de aceea cercetez sa vad ce trebuie neaparat facut ...
De la ce firma producatoare de medicamente ai luat baneocinul? am dat acum o cautare pe net la prospect de baneocin si nu scrie ca nu se foloseste la copii mai mici de 2 ani?
Auzi ,nu-i asa ca Lalic e o SUPER-WOMAN?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditza89 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_iulia

Lena C bine ai venit ! te asteptam cu intrebari ,pareri si comentarii !!
Ionelamaria deci si screening-ul auditiv trebuie facut mai tarziu,oare sa-l fac direct la 3 luni?
Despre screening-ul metabolic mi-a spus cineva ca se poate face in oras la nu stiu ce medic ,am uitat cum il cheama si costa 300 de ron ,dar parca am citit pe net ca se face in primele zile de viata ,eu ce fac cum ma externez fug cu copilul aiurea prin oras sa-i i-au analize? ma mai gandesc daca il fac si pe asta ...
Clauditza mie mi-a spus cineva ca mai ales la FETITE trebuie facut eco de sold,na acum indiferent de sexul copilului daca lumea isi permite poate sa faca toate testele posibile si imposibile ,eu nu sunt chiar asa bogata de aceea cercetez sa vad ce trebuie neaparat facut ...
De la ce firma producatoare de medicamente ai luat baneocinul? am dat acum o cautare pe net la prospect de baneocin si nu scrie ca nu se foloseste la copii mai mici de 2 ani?
Auzi ,nu-i asa ca Lalic e o SUPER-WOMAN?!
IULIA nu stiu ce sa mai cred despre scremingurile astea...dr mia spus ca sunt bune de facut...fetele spuun ca leau facut degeaba...eu vreau sa le fac dar nici nu vreau sa arunc banii asa in vant ca pana la urma nimeni nu nii da cadou...voi mai cere parerea si unui al doilea dr sa vad cemi spune!!!
BANEOCIN am luat de la SANDOZ si scrie f clar ca nu se utilizeaza la copii sub 2ani
LALIC DA... mai bine o super graviduta nu cred ca o sa mai aiba ea timp cand o sa vina bebe pe lume de toate treburile casei si nici nu cred ca altceva decat somnul si masajul o vor relaxa...in nici un caz statul la oale eu una incerc sa iau de acuma energie si sa dorm cat mai mult!!

cuDENNIS GABRIEL DPN 04.08.2011,DR.VIERIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Buna fetelor!
Lena, bun venit printre noi!

Am gasit e-mailul pe care l-am trimis la consiliere.
Stimata Doamna, buna ziua!
Va trimit in atasament, adeverinta de salariat pe care ati solicitat-o la semnarea contractului pentru nastere.
Acordul l-am semnat pe 20.06 si am omis atunci sa va intreb daca trebuie sa platesc suplimentar onorariul medicului curant. Va reamintesc ca am semnat acordul pentru nastere naturala cu anestezie epidurala, iar medicul meu curant este dr. Mihalceanu Elena- medic colaborator.

Astept raspunsul dumneavoastra.
Cu stima,

Si acum, raspunsul:

[red]Buna ziua,
In totalul de pret al interventiei este inclus fiecare onorariu medical: medicul ginecolog,medicul anestezist si cel neonatolog(care se va ocupa de copil in toata perioada spitalizarii). Prin urmare nu trebuie sa mai achitati nimic suplimentar ca onorariu .
Va multumesc totodata pentru adeverinta trimisa.
Toate bune
Alexandra Ostaficiuc [red]

Azi dimineata am scapat in bucatarie un ibric pe gresie si a facut un zgomot infernal. Si de-odata am simtit cum s-a zvarcolit micuta, cred ca s-a speriat. Deeeeci, inseamna ca aude! Si am mai patit chestia asta acum cateva saptamani.

Baneocin am luat si eu, pudra. Apoi am aflat ca este si unguent. Si din ignoranta nu am citit prospectul. O sa vad ce recomanda si medicul.

Claudita, cum te simti? Au mai aparut semne?

35+ cu Maria Antonia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Buna fetelor!
Lena, bun venit printre noi!

Am gasit e-mailul pe care l-am trimis la consiliere.
Stimata Doamna, buna ziua!
Va trimit in atasament, adeverinta de salariat pe care ati solicitat-o la semnarea contractului pentru nastere.
Acordul l-am semnat pe 20.06 si am omis atunci sa va intreb daca trebuie sa platesc suplimentar onorariul medicului curant. Va reamintesc ca am semnat acordul pentru nastere naturala cu anestezie epidurala, iar medicul meu curant este dr. Mihalceanu Elena- medic colaborator.

Astept raspunsul dumneavoastra.
Cu stima,

Si acum, raspunsul:

[red]Buna ziua,
In totalul de pret al interventiei este inclus fiecare onorariu medical: medicul ginecolog,medicul anestezist si cel neonatolog(care se va ocupa de copil in toata perioada spitalizarii). Prin urmare nu trebuie sa mai achitati nimic suplimentar ca onorariu .
Va multumesc totodata pentru adeverinta trimisa.
Toate bune
Alexandra Ostaficiuc [red]

Azi dimineata am scapat in bucatarie un ibric pe gresie si a facut un zgomot infernal. Si de-odata am simtit cum s-a zvarcolit micuta, cred ca s-a speriat. Deeeeci, inseamna ca aude! Si am mai patit chestia asta acum cateva saptamani.

Baneocin am luat si eu, pudra. Apoi am aflat ca este si unguent. Si din ignoranta nu am citit prospectul. O sa vad ce recomanda si medicul.

Claudita, cum te simti? Au mai aparut semne?

35+ cu Maria Antonia
OANA eu sunt bine chiar ma mir dar parca totul sa linistit...nici un semn nimica...doar o stare de voma care presupun k e de la mc donaldul de aseara(pofte nesanatoase)...oricum sper doar ca toata linistea asta sa nu fie urmata de vre-o surpriza... macar sa ajung la dr pe 14 apoi cu DD inainte
MAMICI AVETI UN PEDIATRU DE RECOMANTAT?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Dragele mele nimic altceva decat o partida de shoping nu ma relaxeaza si treaba prin casa sau mancarea daca nu are cine s-o faca........sotul se ocupa cu spalatul vaselor, aragaz, gradina cu legumesa nu credeti ca el sta la tv si eu robotesc.
Eu is asa mai repezita, vreau sa fac mai multe lucruri deodata, de asta merg inca si la scarbici, ma rugat sefa sa mai vin cat pot.Am energie e adevarat dar am si zile plangacioasehohoho cand ma apuca....numai un shoping ma linistesteAbia astept sa merg cu bebelina la shopingaiala
Ma mai linisteste si gradinita cu flori, sau sa curat muscatele de frunzele uscate, sa mananc zmeura si coacaze din gradina(puse cu manuta mea)

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi
33 sapt.

Mergi la inceput

iulia_iulia toate suntem super womanca facem bebei frumosi si sanatosi, ca avem pe umeri atatea griji.......copil, sot, casa, servicisa dea Dumnezeu sa scapam cu bine toate

Eu am avut si vreo 7 examene luna trecuta, a fost sesiune, si mai aveam de condus vreo 2 ore pana la suceava la facultate, ca nu m-am inscris la botosani ca nu era mol Dar la anul dau si licentamerg cu bebelina in spatesi am scapat.

33 sapt.

Mergi la inceput

care aveti cont pe fb?
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000456738646
asta-i pagina mea, poate mai vedem poze

33 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Clauditza nu te mai mira ca este liniste ,eu as zice sa te bucuri de ea la maxim !!!! Fi atenta ,LALIC a dat si examene ,a si condus (mie mi-a interzis dr sa mai conduc si-s moarta fara masina) si mai are si gradina personala de unde mananca zmeura !!!.Ea nu stie ca in perioada asta mie imi e o pofta grozava de zmeura .Mi-a cumparat sotul de la piata si o mancam pe nerasuflate

Mergi la inceput

E daca nu mai am pofte..........am zis ca nu mai poftiti scuze promit sa nu mai zic nimic de mancare Ma duc sa fac un vals cu mopusi sa pun

33 sapt.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia_iulia

Clauditza nu te mai mira ca este liniste ,eu as zice sa te bucuri de ea la maxim !!!! Fi atenta ,LALIC a dat si examene ,a si condus (mie mi-a interzis dr sa mai conduc si-s moarta fara masina) si mai are si gradina personala de unde mananca zmeura !!!.Ea nu stie ca in perioada asta mie imi e o pofta grozava de zmeura .Mi-a cumparat sotul de la piata si o mancam pe nerasuflate
LAURA acum 5 6 zile poate nu mai stiu exact,am inceput sa elimin dopul gelatinos iar dr mi-a spus ca mi sa scurtat colul si sa deschis...la controlul initial nu stiu exact cum sa exprimat dar mia spus ca nu mai e mult si k nu mai ajungem pana la termen...iar eu ma mir ca e asa liniste si pace...din ce am citit si ce mi-a spus dr ar trebui sa inceapa durerile...insomnia si multe altele!!!
IAR cu poftele nu am avut pe tot timpul sarcinii cate am acuma de ce oare?

Mergi la inceput