Nasterea la Arcadia - Iasi (9)
Raspunsuri - Pagina 9
lalic spune:
Hello gagici oana.irina super melodia
Elevit iau din prima luna de sarcina cate una pe zi si nu am sarit cred nici o zi. Nospa iar cateva luni bune am luat, acum doar cand ma doare spatele mai iau, arefam am luat 1 luna de zile nush pt ce era asta si cervugid ovule 1 luna.La elevit ca nu o sa renunt pana la nastere.
deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi
33 sapt.
lalic spune:
merci oana.irina pt complim. pe clauditza o am deja la prieteni si inca cineva de aici cred.Apropos de e ala decathlon?ca nu am gasit pe net...e magazin cumva?
33 sapt.
oana.irina spune:
Da, da e un magazin cu tot felul de articole pentru sport. De la mingi de tot felul, pana la echipamente de calarie, harnasament, de toate. Noi vrem sa ne luam niste mingi din alea mari, elastice, care se folosesc in salile de fitness, aerobic, pentru pregatirea travaliului. O sa caut modelul pe net si iti arat de care.
35+ cu Maria Antonia
clauditza89 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalic Hello gagici oana.irina super melodia Elevit iau din prima luna de sarcina cate una pe zi si nu am sarit cred nici o zi. Nospa iar cateva luni bune am luat, acum doar cand ma doare spatele mai iau, arefam am luat 1 luna de zile nush pt ce era asta si cervugid ovule 1 luna.La elevit ca nu o sa renunt pana la nastere. deConstantin Octavian 12 ani deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi 33 sapt. |
cuDENNIS GABRIEL DPN 04.08.2011,DR.VIERIU
oana.irina spune:
Uite, ca in poza asta:
http://www.reclama mascata//avertizare/sarcina/fitness-pentru-gravide/un-travaliu-fara-chinuri-cu-gimnastica.html
35+ cu Maria Antonia
clauditza89 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana.irina Da, da e un magazin cu tot felul de articole pentru sport. De la mingi de tot felul, pana la echipamente de calarie, harnasament, de toate. Noi vrem sa ne luam niste mingi din alea mari, elastice, care se folosesc in salile de fitness, aerobic, pentru pregatirea travaliului. O sa caut modelul pe net si iti arat de care. 35+ cu Maria Antonia |
oana.irina spune:
Hm... nu vreau sa fac nicio raclama mascata. Cred ca a generat o protectie automata cand am pus linkul.
http://www.reclama mascata//avertizare/ sarcina/fitness-pentru-gravide/un-travaliu-fara-chinuri-cu-gimnastica.html
Vezi ca inaintea cuvantului ”sarcina”, am pus un spatiu. O sa il scoti tu, daca vrei sa vezi mingea aia.
35+ cu Maria Antonia
oana.irina spune:
Da, vad ca din nou, nu pot pune linkul. Sper sa nu iau bann pt asta.
Clauditza, eu nu am intrat niciodata pe site-ul magazinului, dar oare au acolo toate produsele pe site? Merg eu maine si caut.
35+ cu Maria Antonia
lalic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui clauditza89
cuDENNIS GABRIEL DPN 04.08.2011,DR.VIERIU |
si amoxicilina pt infectie urinara am luat.Cam multe da asa mi-au dat medicii, am avut o infectie urinara si pt asta am luat antibiotic, arefamul sincer nu stiu pt ce era mi l-a dat dr care mi-a facut morfofetala si nospa pt dureri de spate.
33 sapt.
clauditza89 spune:
http://www.decathlon.ro/RO/minge-65-cm-164111587/# am gasitoooo hihihi,OANA asta e exact aia care o avea si la cursuri