Clasa a IIa (2011/2012)
Raspunsuri - Pagina 11
eunice78 spune:
Am fost si noi la Canguru. Copilul a pus 9 la exercitiul 5, cu explicatia ca intrebarea o pune animalul si doamana a zis ca e corect. Haideti mai...cartonas rosu..mi s-ar parea prea de tot..
La 11, e clar C.
claujro spune:
Si al meu a gresit la 5. A ales varianta cu 9 copii. E intr-adevar ambiguu exercitiul ala.
michelle-usa spune:
noi terminam trimestrul 2 saptamana asta.sapt viitoare astept raport card cu notele.
william e f. suparat ca nu a fost ales in echipa de spelling bee. desi e f. bun la spelling, asta devenind pt el ceva amuzant de facut...si mereu ne spune prin casa cum se speluieste dif cuvinte.
dar s-a incurcat la cuvintul "beautiful" stie sa-l scrie dar cumva s-a incurcat sa-l spuna....oricum eu nu-mi bat capul cu astea.
incerc sa-i spun ca se mai intimpla...nu conteaza mult asta, dar il simt ca e dezamagit.
la mate e singurul din toate clasele a 2-a care e la impartirea cu 6. si pe asta o stie dar nu are timp la time test sa faca 60 impartiri in 3 min.
la citit are un maraton, care citeste cele mai multe minute. se scula la 6:30 dim sa citeasca...pana cand i-am zis sa o lase mai usor iar doamna ii bifeaza cel mult 300 min / sapt. si le da premiu la sf de sapt.
au avut de facut: animal report si un presedinti(oameni importanti)report.
la care treb sa faca ca un fel de revista, cu cover page, titlu, paragrafe...
v-am spus ca stie toti presedintii? ii spui numarul si el stie care presedinte a fost cu numarul respectiv, si ocupatia si alte fact despre el. din cand in cand il mai intreb sa vad daca a uitat ca ii invatase anul trecut.
cam atit despre noi.
michelle
sunnyday07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui geniest Nastasescu la romana are loc sambata viitoare, pe 25 februarie si inscrierea costa 20 de lei, asa ca, fata ta cred ca deja s-a inscris |
da, la asta s-a inscris!
Imi pare rau ca nu i-am fazut fatza cand i-a spus Doamna ca e sambata concursul . Bine, nici eu nu-s foarte fericita sa ma duc sambata la scoala.
geniest spune:
Sunny, cum a fost la Nastasescu ??? Mie mi s-a parut oribil textul dat. Chiar asa lipsa de imaginatie sa ai, sa nu gasesti o poveste cunoscuta de toti copiii, care sa te "prinda"....
A luat doar 84 de puncte, dar la ce text s-a dat....nici nu ma mir...nici mie nu mi-a placut..
eunice78 spune:
Au venit rezultatele la Canguru, am luat excelent. Dar cred ca a fost mai usor anul acesta ca la noi in clasa au luat 12 copii excelent.
Concursurile astea de lb romana despre care vb voi..se pot vedea undeva si pe net? Testele? Ca noi suntem la o scoala germana si lucram la romana separat, nu participam la concursurile astea dar eu as face cu el exercitiile respective.
geniest spune:
Bravo ! Bravo ! Si noi tot excelent, insa m-ar fi interesat sa -i vad lucrarea ca la cangurul e cu intervale. S-or fi afisat si raspunsurile pe undeva, stiti ??
Eunice78 este vorba despre http://www.evaluareineducatie.ro/splash/
Subiectele sunt mult mai grele ca la Cangur plus ca trebuie rezolvate clasic, nu este grila.
eunice78 spune:
Nu am cautat sa vad daca s-au afisat raspunsurile. Felicitari si voua!
Si multumesc pt link. Intr-adevar mi se par grele testele. Bine, noi oricum am inceput sa facem romana efectiv in clasa a IIa, ca in primul an am avut un soi de dezvoltarea vorbirii, iar eu ma raportez cam la ce facem noi acum la clasa.
Edit ca am gasit
http://peceresoare.wordpress.com/2012/02/20/grila-raspunsuri-cangurasul-matematician-2012-clasa-i-clasa-a-ii-a-clasa-a-iii-a/
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eunice78 Nu am cautat sa vad daca s-au afisat raspunsurile. Felicitari si voua! Si multumesc pt link. Intr-adevar mi se par grele testele. Bine, noi oricum am inceput sa facem romana efectiv in clasa a IIa, ca in primul an am avut un soi de dezvoltarea vorbirii, iar eu ma raportez cam la ce facem noi acum la clasa. Edit ca am gasit http://peceresoare.wordpress.com/2012/02/20/grila-raspunsuri-cangurasul-matematician-2012-clasa-i-clasa-a-ii-a-clasa-a-iii-a/ |
O, ce bine ! Multumesc frumos !
claujro spune:
Vacanta placuta tuturor! Noi nu avem multe teme, Saptamana Altfel le-a placut copiilor foarte mult, asa ca intram intr-o binemeritata vacanta!
Mai e putin si vor fi clasa a III-a ...
Clasa a IV-a