Clasa a IIa (2011/2012)
Raspunsuri - Pagina 12
anca_vlad spune:
Vin si eu cu o intrebare, e posibil ca din cauza mutarii clasei 0 in cadrul scolilor sa se modifice ora de incepere a cursurilor pentru clasa a 3-a?
geniest spune:
Da, pe langa asta pe noi ne-au pus in garda deja, ca e posibil sa avem si o clasa mai mare dupa-amiaza. Pana acum era doar clasa lor, incuiau, plecau.
michelle-usa spune:
noi am terminat saptamna trecuta clasa a 2-a.
a fost un an bun cu rezultate excelente. a avut parte de doamne f. bune cu care am putut coopera f. bine.
nu avem teme de vacantza doar ce ii dau eu zilnic, in rest profiam de soare, piscina...parcuri.
michelle
eunice78 spune:
Puteti va rog sa imi spuneti, fetele cu copii la scoli cu predare in lb. romana, ce teme de vacanta ati primit? Ma intereseaza in special lista de lecturi. Daca ati primit asa ceva sau vi s-a sugerat ce trebuie sa citeasca in vacanta copii..
Multumesc anticipat.
A, si ma mai intereseaza daca ati inceput tabla inmultirii sau vi s-a cerut sa o invatati vara aceasta.
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eunice78 Sa inteleg ca nimeni nu a primit lista cu lecturi suplimentare? Boierie.. |
Da-mi o adresa de mail sa ti-o trimit eu...
theo_2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eunice78 A, si ma mai intereseaza daca ati inceput tabla inmultirii sau vi s-a cerut sa o invatati vara aceasta. |
Am mai auzit varianta aceasta si-mi pare aiurea. Chiar asa sa fie?
Va rog si eu un raspuns la aceasta "chestie".
Multumesc anticipat!
loryi1974 spune:
Raspund eu la inceasta problema.
In clasa a treia, tabla inmultirii se face intr-un ritm foarte alert, conform programei. Fetei mele i-a fost de un real folos cunoasterea dinainte a inmultirii si impartirii. Si noua doamna ne-a sugerat sa facem in vacanta de vara cu copilul tabla inmultirii.
Nu va obliga nimeni sa faceti acest lucru, dar este foarte folositor.