LMA Carla si Mateo - Delfinasi in sarbatoare (155)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Puiutz, chiar ca e minunat puiutzul tau.

Eu spuneam asa, ca sa dezvolt. Daca nu aveam de unde sa ii iau puiului pui de tara (hranit natural) ii dadeam ce mananc eu, clar. Nu vad E-urile si pesticidele din farfurie (Slava Domnului, ca sigur ma apucam de mancat iarba ). Incerc sa cumpar cat mai putin modificat, dar na.. nimic nu mai e ce a fost si nici nu va mai fi..

Tina, sper ca totul e ok la voi.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 27 aug - 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

paulA,am mai multe motive legate de nelasatul copiilor la bunici, unul dintre ele este curatenia (mai ales in baie- stefan almeu merge singurel la wc-pune manuta pe colac,pe vas..uneori se spala, alteori fug eu dupa el sa il spal..ori dc nu e f curat,mie mi se pare naspa.,altul legat de partea masculina a bunicilor din ambele parti- unu bea si altu e dus cu pluta o tzara (sotul maica-mii), si nu pot sta cu inima impacata ca dc bunicile ii lasa pe copii cu ei, se pot intampla multe.
plus spatiul neadaptat pt copii= prize ne sigilate ca lumea, cabluri atarna peste tot.
aaa..si copilaria mea nu e deloc una model,si nu vreau veci sa creasca copiii mei asa.
oi fi super protectoare, da ce sa fac, decat sa nu dorm, mai bine ii stiu cu mine.

ce facu mama mea dim..a luat copiii de la noi. eu am lenevit 10 minute sa zic si apoi imi zic hai sa ii dau bibe lui mihai..bibe era pe masa, cu lapte in el, in cateva secunde urma sa il bea. pai zic, ai stiut sa i-l faci?(ca nu vprbisem inainte cat bea, cata apa, cate masuri pun) la care mama zice..apoi am pus si eu acolonormal ca l-am aruncat si am facut altul.
deci eu nu pot intelege..bai da era greu sa ia ochelarii sa citeasca pe cutie cata apa si cat praf se pune???????si mai scrie mare pe cutie ca sa respecti proportiile, etc etc
no,ma rog...

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bumblebee, la noi asa e, cu 6 lumanari, platite de nasi. Normal ar fi si buchetul miresei platit de nasi, darnu l-am platit la nici o nunta. Voalul nici atat...

Vlad a fost cuminte cu soacra, doar ca mesele au durat o ora... Ca nu vrea sa manance. Dar a dormit. I-a facut soacra toate mofturile, l-a plimbat.

Gata, ca is pe masina si mi se face rau. Va puuuup!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Victo, eu te inteleg, nu cred ca esti super protectoare ci doar o mama responsabila si constienta de pericole. Lumea in care traim azi este mult diferita de cea in care am crescut noi...poate si microbii/bacteriile sunt mai rezistenti, mai multi etc.

De asemenea nici copiii nu mai sunt ca acum 30 de ani...sunt mai exploratori, mai precoce si trebuie protejati macar atat cat sa nu-si faca rau singuri sau sa nu le faca altii rau, constient sau nu.

Maica-mea de exemplu, tare ar vrea sa i-l las pe Raducu sa stea la ei vreo luna asa...Nici nu ma gandesc. Bunica-mea (de pe mama) sta cu parintii mei si are Alzheimer... Toata ziua urla prin casa, face scandal, nu o pot lasa singura, se trezeste si noaptea si plange, se duce la maica-mea in camera si o bate la cap...cum isi inchipuie mama ca l-as lasa pe Raducu fara mine acolo?

Ce sa mai zic...mancarea pt. Raducu prefer sa o prepar eu deocamdata, nu vreau sa-mi fac griji ca uita mama ca nu stiu ce aliment nu a fost testat inca...si altele de astea...sau ca ii da lapte de vaca (ca asa ma tot bate la cap, de la 1 an sa-i dau lapte de vaca...). Eu ii voi da LP pana la 2 ani.

Cam asta e...nu am incredere ca nu s-ar gresi si as sta tot timpul stresata. Ca sa nu mai zic ce dor mi s-ar face! Seara dupa ce adoarme, noi mai stam vreo ora-doua...deja mi se face dor de Raducu! abia astept sa se faca dimineata.

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Victo, ce tare e mama ta!!! Sunt chiar curioasa cate masuri de LP a pus ea. Intentia ei a fost doar sa te ajute presupun.
Puiutz, ce simpatica ai fost cu dorul de Raducu dupa 2, 3 ore!!
Eu il mai las si la parintii mei, chiar linistita, ma gandesc ca daca cu ei nu e copilul in siguranta, cu cine o fi?! Ca doar il iubesc f mult. Da e adevarat, ca stau numai ei 2 si sunt in deplinatatea puterilor fizice si psihice inca...De aceea uneori nu va inteleg cand ziceti ca nu puteti lasa copii sa mai stea la bunici.
Pe mine m-au ajutat f mult.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Salutare!

Imi merge un pic mai bine internetul, am apucat sa recuperez ce ati scris, dar asa, pe diagonala!

Noi ieri l-am dus pe Sasha la control, ca nu mai fusesem din mai cred. Are 77 cm si 10 kg. Fontanela mie mi se pare mare dar dr a zis ca e ok, coastele mi se par evazate dar la fel, a zis ca-s ok, nu e neaparat semn de rahitism, ca alte semen nu are…Inseamna ca asa sunt coastele lui…
Altceva nu mi-a mai zis ca nici eu nu am mai stiut ce sa o intreb…
De doua nopti, a dormit de pe la 8-8.30 pana la 9 dimineata, fara intrerupere. Adica, pana acum se trezea dupa suzeta sau se scula in fund/picioare si uita sa se mai culce, dar acum a fost minunat, nu s-a mai trezit deloc pana la 9.
A! Mi-a zis dr ca i-a spart ginigia un dinte de jos, dar eu tot nu-l simt…Ea la simtit cu spatula de uitat in gat…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

La multi, multi ani, Carla si Mateo! Sa fiti fericiti si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

aa..legat de mancare..ieri i-am dat lui mihai supa de taitei si felul 2 orez cu morcov,carnita de gasca (de tara):)
mama..aoleo..da pune ceva in el..sare,lamaie..ca cica i se face rau copilului..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ainotna

Salutare!

Imi merge un pic mai bine internetul, am apucat sa recuperez ce ati scris, dar asa, pe diagonala!

Noi ieri l-am dus pe Sasha la control, ca nu mai fusesem din mai cred. Are 77 cm si 10 kg. Fontanela mie mi se pare mare dar dr a zis ca e ok, coastele mi se par evazate dar la fel, a zis ca-s ok, nu e neaparat semn de rahitism, ca alte semen nu are…Inseamna ca asa sunt coastele lui…
Altceva nu mi-a mai zis ca nici eu nu am mai stiut ce sa o intreb…
De doua nopti, a dormit de pe la 8-8.30 pana la 9 dimineata, fara intrerupere. Adica, pana acum se trezea dupa suzeta sau se scula in fund/picioare si uita sa se mai culce, dar acum a fost minunat, nu s-a mai trezit deloc pana la 9.
A! Mi-a zis dr ca i-a spart ginigia un dinte de jos, dar eu tot nu-l simt…Ea la simtit cu spatula de uitat in gat…

Bravo lui Sasha pentru somnicul lung si fara treziri si pentru dintisor!

Coaste evazate - si mie mi se par la fel la Raducu, dar cica nu are rahitism - de fapt mi-au confirmat si analizele de sange...Ca are peste limita superioara un pic.

Voi la ce pediatru mergeti Anca?

Mergi la inceput

Dupa regimul antidiareic de 3 zile, mananca puiul meu mai bine si mai fara mofturi...ce s-o fi gandind..sa-mi fac provizii, daca au astia de gand sa ma puna iar la regim

Sper ca la dintii urmatori sa nu mai aiba scaune proaste... Parca sa zic ca si al doilea a spart gingia, dar nu mi-am dat seama chiar bine, nu m-a lasat sa-i pipai gingia cum trebuie...

Mergi la inceput