LMA Carla si Mateo - Delfinasi in sarbatoare (155)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Fete multumim!!!!!
asa e Rody ,azi primiti portie dubla de tort!!!!!!!numai ca tortul special cu figurine va fii pe sambata!surpriza!
insa pt voi am pregatit unul special, in forma de delfinas virtual inconjurat de inimioare
e cu crema de cioko sau crema din spuma de capsuni(la alegere),insiropat(sau nu), cu marzipan ornat sau cu frisca(tot la alegere) si daca tot e la alegere puteti cere fiecare 2-3-4 felii!
la final il stropiti cu putina(sau mai multa sampanie)

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crisu', dar cum s-a descurcat soacra cu Vladut? La voi la nunti fiecare are cate-o lumanare? Nasii le cumpara pe toate?
La noi doar nasii au cate o lumanare si tot ei se ocupa de buchetul si voalul miresei.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 27 aug - 7

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

cristina,io-te ca-s o draguta..mai citesc printre picaturi si iti mai dau reteta.

deci, piept de pui fiert cu busuioc=O CRENGUTA MICUTA, 2 foi de dafin si usturoi vreo 2-3 catei)
ficat de pui =arunci prima apa, apoi fierbi in lapte.
se mizeaza.
se amesteca cu unt, un galbenus de ou.
se subtiaza cu zeama de la pipetul de pui.

proportia intre piept si ficat 2/3 si 1/3 sau invers, in functie de gust

pt noi pun si sare si piper.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Merci. De data asta am salvat-o pe calc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Pupam pe Victor al Ilincai si pe Vladut cel saltaret al lui Crispro! Of, tare e rau cand cade prichindelul...al meu urla ca din gura de sarpe, iar eu sar ca arsa si il iau in brate...sper sa nu-l invat alintat...sau deja l-am invatat

Crispro, multumesc de aprecieri, dar sa stii ca nu sunt chiar asa de calma pe cat ma arata mutrita...mi-as dori, dar nu prea imi reuseste Iti doresc vacanta frumoasa in MM, Vladut sa nu mai fie marait si sa poti si tu sa te relaxezi!

Despre vaccinul de 1 an nu stiu detalii, dar o s-o intreb pe pediatra cat de curand!

Mai Raducu tot are dambul acela intre fontanela si frunte...parca e ceva mai mic dar tot se vede o ridicatura V-am mai intrebat eu daca ati vazut asa ceva la bebeii vostri.

Bumble, pe noi ne-ai pus in lista pentru 27 august?

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

crispro, michelle, fetele sunt bine. Stef nu a avut nimic, eu nu mai fac febra dar azi noapte am transpirat rau, nu-mi explic. Dar ma simt mai bine.

ilinca,cucuiul. Vad ca a trecut deja, dar tot dam pupic.

Legat de pieptul de pui (din pateul lui Victo)... Am vazut la stiri, organismul uman nu mai reactioneaza la anumite antibiotice pt ca mancam carnuri de la animale/pasari tratate cu antibiotice fara sa stim. Cele mai multe antib. sunt administrate puilor, curcanii cele mai putine

Mergi la inceput

Ilinca, pupam pe Victoras, sa-i treaca repede buba.

Vroiam sa-ti zic si eu ca nu merg sterilizate borcanele de la mancare de bebei. Am incercat si eu. Eu am folosit pt deplasarea de la Iasi borcane de la maoineza si mustar, cele de 225 ml, numai bune ca portie la masa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

crispro, michelle, fetele sunt bine. Stef nu a avut nimic, eu nu mai fac febra dar azi noapte am transpirat rau, nu-mi explic. Dar ma simt mai bine.

ilinca,cucuiul. Vad ca a trecut deja, dar tot dam pupic.

Legat de pieptul de pui (din pateul lui Victo)... Am vazut la stiri, organismul uman nu mai reactioneaza la anumite antibiotice pt ca mancam carnuri de la animale/pasari tratate cu antibiotice fara sa stim. Cele mai multe antib. sunt administrate puilor, curcanii cele mai putine

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Crissy, ma bcur ca esti bine. Si fetele?

Legat de pui, noi avem noroc ca primim de la tara, de la ai mei, de la socrii. Eu oricum nu mai suport gustul de pui cumparat, poate doar la gratar ceva pulpe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu la ultimul gratar nu am putut manca pulpe, am luat o imbucatura si mi s-a parut chiar naspa gustul, se simte concentratul de la colt . La piept de pui nu se simte gustul asa naspa, dar asta nu inseamna ca nu e tixit de tot felul de tampenii .
Pt puiut am cumparat de la tara pui/curcan. Ficat inca nu i-am cumparat din comert.. sper sa nu trebuiasca sa o fac prea curand .
Cica si pestele de crescatorie este hranit cu multe tampenii , ala oceanic e scump si plin de metale grele .

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 27 aug - 7

Mergi la inceput

Mai mamici, faceti ca mine cu legumele tratate cu pesticide cancerigene nu va mai faceti ganduri ca mancam vreo ceva sanatos... vorba Rodykai - puii nostri au facut cunostinta in burticile noastre cu chimicalele mancate de noi o viata intreaga...nu cred ca le mai putem oferi ceva netratat cu diverse chimicale/antibiotice, decat daca avem ferma proprie si poate nici atunci...se pare ca nici legumele, nici pasarile nu mai "rezista" pe planeta asta netratate

eu de exemplu nu am acces decat la legume din piata/hypermarket - si alea din piata sunt tot tratate. carnea de pui - la fel, nu am de unde sa iau de la tara...ce sa fac..sa-mi tin puiul flamand? ce sa-i dau sa manance? sa nu-i mai dau peste deloc?

tot ce trebuie sa speram este, cum zicea Paula (sau Victo?), ca organismele copiilor nostri se vor adapta si vor deveni mai rezistente! Ma rog la Dumnezeu in fiecare seara pentru asta!

deci...ne hranim mai mult cu sperante...

Mergi la inceput

puiul e meu e minunat, iarasi a adormit in scaunul de masa...i-am dat gustarea si dupa asta...somn de voie

Mergi la inceput