Strugurasi de Sept-Oct 2011 (81)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_t

Jade - stai calma.

in primul trebuie sa ai medic de familie (sa fi inscrisa). De la el iei atat concediul medical cat si cel prenatal si postnatal.

Nu stiu cat o sa figurezi tu la job ca sa-ti spun detalii.

30+ Doamne ajuta!

eu am medic de familie dar nu am ajuns la el sa ma ia in evidenta ca si gravida
intrebarea mea nu era de unde iau concediu ci daca sunt obligata sa il iau
adica pot sa stau in situatia asta pana nasc (figurand ca merg la servici) sau trebuie sa mi bag prenatal ?
care sunt pasii legali ma intereseaza pe mine

_

29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Jade - poti sa stai asa pana nasti si sa de duci dupa la medicul de familie sa-ti dea post-natal.

Nu te oblica nimeni la un nr de zile inainte de a naste, te obliga la nr de zile dupa nastere.

Si eu acum m-a luat in evidenta ca sunt gravida, i-am dus niste copii din dosarul de sarcina si gata.

30+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Da jade stai asa pana nasti si apoi intrii in postnatal.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 30+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Rach, mie nu mi-au dat tot salariul pe concediu in luna iulie, sunt niste nesimtiti, noua ne dau salariul lunar in CO si e si mai mic decat salariul pe care il iau in timpul anului, fara orele peste norma si dirigentie pierd vreo 2 mil.Cineva m-a sfatuit sa imi iau mai bine prenatal , pentru ca va fi mai mare decat salariul pe CO si cred ca are dreptate...

28+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

am ajuns acasa, epuizata, infometata si cu contractii, ma enerveaza cand trebuie sa stai dupa fundul unora...

31+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Mai fetelor voi simtiti ce aer apasator avem deja?Toata lumea e agitata..Mai cateva saptamani si vin primii BB-i
LORE tine BB de vorba sa nu se plictiseasca acolo in burtica, sa mai stea cateva saptamani bune
ATO durerea de ficat e de la progesteron cumva? ca stiu ca poate da dureri de ficat..
Fetelor eu nu v-am copiat inca nr de telefon in mobil, ca nu vreau sa fie cazul sa va sun inca.La 30 de saptamani va memorez pe toate

26+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Athosik mi-i se pare absurd sa iti dea gynipral pt dureri de ficat? poate fi o cauza alta decat miscarile bebelui, macar ceva analize . da c stiu eu nu sunt dr

Lore.. sigur va fi bine.. in 4 sapt bebelina e deja mareee.. cum tu esti optimista sigur partea optimista castiga

31+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

andreea , rach merci ca mi ati raspuns cu concediul

_

29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!
Imi pare rau sa aud ca unele burtici nu sunt chiar bine. lore iti tin pumnii sa stea bebelina cat mai mult la tine in burtica, iar lui atoshik sa ii treaca durerile .

La noi nu se zareste nimic nou sub soare. Doar ceva arsuri de la mujdeiul de de ieri, dar trec.

de si27+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Pupici fetelor.
Cand si cand mai intru sa va citesc si sa va salut sa stiti ca sunt inca pe aici.
Nu am ce sa va povestesc nou despre noi: continuam cu munca, renovarile, iar in afara de faptul ca am inceput sa ma simt din ce in ce mai obosita in rest sunt bine.
Pe bebe nu l-am mai vazut de o luna, vineri mergem la ECO dar e tare miscacios, nu stiu cand doarme pentru ca eu il percep treaz mai mereu, chiar si noaptea cand ma trezesc.

Imi pare rau de fetele cu probleme. Jade capul sus , mai este putin si trec toate relele iar finalul o sa sterga aceste momente neplacute.Iti tin pumnii.

29+

Mergi la inceput