Strugurasi de Sept-Oct 2011 (81)
Raspunsuri - Pagina 2
andreea_t spune:
Lore, ne rugam sa stea bebelusa cat mai mult, o sa fie bine, vorbeste cu ea si spunei ca pana la 38 de saptamani trebuie sa stea la mami in burtic, iar dupa o sa aveti marea intalnire.
Seidana-da din pat lucrez
Sunt putin paranoia, cred ca o iau pe urmele lui May, de 2 zile am eu impresia ca duracel nu mai e asa activ, imi da doar asa cu lene cate un mic semn.
Am niste emotii pentru control de nu va pot spune.
30+ Doamne ajuta!
JadeJador spune:
kora multumesc frumos pt oferta , esti tare draguta , dar nu se pune problema ca n ar avea cine sa ma aduca
la mine problema este ca sunt consemnata la pat si nu prea am voie in calatorii decat daca e musai si musai
tu la ce dr mergi si la ce spital o sa nasti ?
may mie mi a facut o iosup cu sexu
mai sa sar de pe masa , ca sa nu mai zic , ca al meu era sa faca infarct cand ne a zis ca i fata
l a puftin si pe el rasu
elly mi am adus aminte , hai ca tu ai fost cea mai tare ca ti ai luat la nascare chiloti negri cu dantela
ato imi pare rau ca nu te simti bine , ai grija de tine
_
29 +
JadeJador spune:
andreea asa e si el meu
de o lene de nedescris , da asa usor si lin din cand in cand
si pe mine ma baga in sperieti copilu asta
_
29 +
racheel spune:
buna fetelor
Jade intru mai rarut in weenk-end pentru ca merg la tara
Lore suntem alaturi de tine pana la 38 s
Mikka, de ce sa intrii in prenatal daca tu esti in CO de odihna toata vara?Nu-ti dau cele 3 salarii in iulie?Intra in prenatal la 1 sept.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 30+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel buna fetelor Jade intru mai rarut in weenk-end pentru ca merg la tara Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 30+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
hai lasa , ca in week nu intri deloc , iar in cursul saptamanii din an in paste
nici tu nu ne mai iubesti
_
29 +
JadeJador spune:
fetelor HELP
dupa cum stiti , eu nu mai merg la servici din luna martie
dar eu nu sunt in medical sau risc maternal , eu figurez in continuare pe statul de plata ca merg la servici 8 ore/zi
acum vine intrebarea , eu ce tre sa fac mai departe ?
sunt obligata sa mi bag concediu , sa intru in prenatal ?
trebuie sa merg la medicul de fam sa ma ia in evidenta ?
cum sa procedez , ca sunt paralela total cu subiectul asta ??!!
_
29 +
andreea_t spune:
Jade - stai calma.
in primul trebuie sa ai medic de familie (sa fi inscrisa). De la el iei atat concediul medical cat si cel prenatal si postnatal.
Nu stiu cat o sa figurezi tu la job ca sa-ti spun detalii.
30+ Doamne ajuta!