Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Alexina si sa intri sa ne spui ce ai rezolvat cu aia de la Starbucks, sunt tare curioasa. epntru 3 fete frumoase : Teea, tu si Irina, ca banuiesc ca te-ai dus cu ea la intalnire. Sa imi trimiti si mie pozele pe e-mail te rog frumos, cand ai tu timp.

S-a trezit Rares, asa ca am fugit.

Deea cu nume de scena Mihaela sa imi trimiti adresa de e-mail pe pm sa iti dau si tie pozele.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Alexina si sa intri sa ne spui ce ai rezolvat cu aia de la Starbucks, sunt tare curioasa. epntru 3 fete frumoase : Teea, tu si Irina, ca banuiesc ca te-ai dus cu ea la intalnire. Sa imi trimiti si mie pozele pe e-mail te rog frumos, cand ai tu timp.

S-a trezit Rares, asa ca am fugit.

Deea cu nume de scena Mihaela sa imi trimiti adresa de e-mail pe pm sa iti dau si tie pozele.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

tare faza cu nume de scena

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

mamica cu nume de scena Dorina e chemata la apeeeeel!!! Tragi chiulul, strumphi?

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

`na Ziua!

Se vede ca a dat soarele peste voi, nu mai scrie nimeni nimic... de vreo 2 ore tot leneviti stati cu burta la soare la prajit?

Eu de dimineata m-am bagat in curatenii si nu abia acum am luat pauza ca a venit tanti la curatenie, mai are si ea ce face, eu numai am strans de prin casa una alta, am pus la spalat, am scos din uscator am pus la loc prin dulapuri... am intins rufe ... am udat floricelele ca tare-i cald si erau uscate, deci de astea, treburi gospodaresti

Piscotel face nani si cand se trezeste o luam din loc ca eu nu am mai ajuns ieri dupa amiaza sa imi cumpar sandale noi , ca am dormit dupa amiaza vreo 2 ore ca valizele si cand s-a trezit era toata maraita , ca dupa vaccin da` bine ca nu mi-a facut febra sau altceva, Slava Domnului... a fost un pic mai agitata la somn azi noapte ca mi s-a trezit de vreo 3 ori plangand rau, racnind mai bine spus, dar am shhashait-o si leganat-o un pic cu mana asa si s-a linistit, dar asa draga imi era cand plangea ca punea buzita si avea o fetisoara scumpa rau mama denaturata ce sunt io, imi place cand plange copchilu dar ce sa-i faci , e scumpa si cand plange

Madutza vezi, am dat raportu` sa mi se motiveze absenta, da ? V-am admirat in pozicile de ieri din parc, toate frumoase si slabe si va mai plangeti pe aici mereu ca sunteti cu suncute , sa nu va mai aud ca vin cu paru, s`nteles?? Abia astept sa vin si eu in Ro in sept sa ne vedem, cat mai multe sa blocam aleile din parc de atatea carucioare

Gata, ma duc la ale mele, mai am una alta de facut si piscoata da semne de trezire, deci sa ii dau sa pape , sa o schimb si la shopping cu noi ca doar s-a deschis sezonul reducerilor de vara !!! pana la 70-80% chiar si la hainele de vara inca in sezon, deci sa ne aprovizionam zic

Ma scuzati ca nu scriu mai multe si la fiecare in parte, dar nu stiu unde mi-e cheful ala de scris romane in 3 volume poate mai pe seara cand ma adun pe acasa ca si asa barbatu nu mi-e in oras e la o conferinta nu stiu pe unde la mama naibii la Liverpool si vine tarziu diseara , deci o sa am ce face pana vine el

Va pup si zi buna in continuare

Am plecatttttttt

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?
ne-am intors si noi de afara. am stat in parc pana acum si bebelina a dormit tare bine. asa s-a incalzit , m-am si bronzolit putin

mandreeac de fapt ce este supa aia de albitura? adica cu ce se face? ma bucur ca a facut singur caca.

lauriciu ma bucur ca esti bine si tu si bebe. te asteptam mai des. va doresc ca de data aceasta sa mearga relatia dintre voi si sa va bucurati impreuna de bebe mic si dulce.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

uite cine vorbea ca nu scrie nimeni nimica...tocmai strumphitza care scrie de se rupe adica un mesaj si gata, o mai vedem diseara
ce harnica ai fost
spor la cumparaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

abramburika stiam eu ceva. si noi speram sa fie totul bine, ne rugam sa fie. si sa-si tina bebele sanatos in bratica.
sarcina usoara iti doresc si sa ne mai tii la curent cu starea liei, te rugam. dar cum s-a intamplat? a facut ceva efort?

Multumesc pt. urarile adresate (mie) .

Despre Lia, nu stiu prea multe, nu eu sunt mesagerul. E deschis sb separat la Odiseea sarcinii, cerclaj rupt la 20 sapt. Acolo este o prietena de-a ei care ne da vesti. Cica e bine, nu mai are contractii si a vazut-o alt dr. care crede ca o sa fie bine. O sa incerce sa ii faca alt cerclaj. Cam asa ceva. Nu a facut nici un efort, de cand cu sarcina asta e numai in pat, perfuzii, tratamente ... nu se stie de ce. Cred din cauza contractiilor. Insa ea e optimista (si asa si trebuie sa fie) si dupa cum vad se intrezareste o raza de speranta. O sa fie bine!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 20s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

allt ai tinut-o in chefuri 3 zile deci? abia astept sa vad poze. ma bucur ca v-ati simtit super.

Mergi la inceput

abramburika multumim de vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

miki, tare ma bucur de vesti mai bune...sa dea bunul Dumnezeu sa fie totul bine pana in final
roxy asa e prima supitza din morcov, pastarnac si patrunjel radacina.Asa incep si eu la 5 luni, eu zic ca poti incepe si tu ca ii dai o sapt-doua doar cateva linguritze, apoi incepi sa introduci o data cam la 2 zile cartof, dovlecel, pastaie de fasole, ardei gras, rosie...ceapa mai tz si pana le introduci pe toate se face luna...si e bine sa-i dai direct pasata nu doar zeama...ca se umfla cu zeama in loc sa pape ceva consistent.
voi ma vedeti slaba, dar cantarul spune alta ...mama lui de cantar...si am unul nou care tot asa imi spune...ca-s grasaoricum multu la fete ca tare bine-mi face la moral.
Mada arata fff fain, are un aer de dna bine..si asa si e10 kg e prea mult sa dai jos asa zic si eu.
in schimb Andreea e o slaaaaba si tot slabeste, nu stiu de unde alapteaza rotofeiul de Rares...
Strumpfi, abia astept sa vii in sept,vor fi si ei mai maricei...sa vezi atunci..
andreeahaha...am si o poza facuta de niste prieteni cand era david mai mic, acum vreo 2 ani si facea la gard pipi...dar asa in stilul lui de vedea toata lumea...ba se mai si intoarce spre public cand isi ridica chilotii...Am pastrat poza sa-i arat cand va fi mare Asta e el...fiul meu
Mada, macar tu pleci in concediusa ne pui poze macar cu ele sa-mi clatesc okii si eu...
Ally, bun venit dragutza dupa 3 zile de petrecut...asa ca-n povesti.
Stefy...uuuf, ce program nasol!

Mergi la inceput