Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(58)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Fragrant..''apesi pe tragaci'' criminala

Soata mea mereu spune ca la ei e mai simplu..ca e totu la vedere nu ca la noi cu ovare..chestii .

Am facut mancarea.
orez cu legume si friptura la cuptor.
salata de vinete.

intrebare : de ce naiba iese salata amara ??? eu nu am mai patit pana acum
eu fac cu maioneza..mi-au iesit super de fiecare data.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Roxx, ai PM
Bafta la vaccin Catalinei!

Gabi, stai linistita, ti-am spus, am si eu un exemplar de-asta in casa
cand le-or fi foame, poate ca vor deschide gura
a mea ieri decat zambea, nu mai radea cu gura descisa ca stia ca vin repede cu lingurita
astazi am lasat-o in plata ei, a luat cateva lingurite de caisa dimineata, mai tarziu cateva de supa crema, m-a tras de tzatzi, ea stie cat o fi mancat si gata...cica doarme acum
sa vedem cat

Simo, poate ca erau vinete aduse si erau culese de mai mult timp? in general salata iese amara daca sunt vinetele batrane. Zic si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Roxx o sa-i dau mesajul tau la prietena mea , a plecat acum in concediu sie departeeeeeeeeeeee peste 2 sapt cand vine, atnci daca vrea ii dam si poze..Soacra e plimbareatza nu sta acolo, are o sora acolo si nepoti de la sora ei, are nepoti si prin America tot de la sora, in Irlanda tot de la o alta sora,nu mai are nici un nepot in Tara toti is plecati,asa ca se plimba mereu, da ma si ajuta saraca, e operata de cancer are ambii sani scosi si numai ea are grija de asta mare numai de el sta, la asta mica am o bona iar eu frec menta!!! ca sa zic asa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Multam' fetele de urari.Am un baiat mare de acum, care e si smecher pe deasupra. Are cui semana.

Madalina albumul meu l-am sters, am considerat ca sunt de ajuns doar pozele de pe facebook. Ma muncesc de vreo 2 zile sa pun poze pe un cont personal facut pe gmail. Vreau sa bag poze cu Stef de la o luna pana acum.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Salutare!

Ca tot vorbiti de fimoza, dr din Romania a spus ca Eduard are fimoza congenitala, continuam decalotarea (pe care eu pe atunci nici nu o incepusem) si nu umblam pana la un an, pt ca de regula se repara singurica, dr de aici mi-a spus ca-i totul perfect . Tot dr din ro ne-a spus ca are suflu sistolic, dar de regula in primii 5 ani se rezolva de la sine, daca nu, nu-i bai, lasam copilul sa faca toate activitatile posibile, inclusiv sport la scoala, dar nu la sport de performanta. O sa facem o ecografie la 1 an, pana atunci cica nu-i nimic elocvent..

Shines, vinetele erau trecute, sau n-au fost scurse bine de zeama.

Am fost ieri la pediatru, 7600g si 65cm, mic si gras ca maica-sa Ne-a dat liber la diversificare, aici se introduc branzeturile invechite din prima zi (parmezan), la fel si uleiul de masline crud. De la 8 luni deja primesc paste, pt copii ce-i drept. Nu exista notiunea de branza sau iaurt facut in casa. Prima carne recomandata e cea de iepure, dar eu cand ii vad beliti de piele (scuzati expresia) nu-mi vine sa-i cumpar neam.. In principiu eu o sa urmez schema clasica primita de la pediatrul din Ro. Eu ma las pagubasa cu autodive.. de frica...cred.
Avem vineri al doilea vaccin, la primul au fost toate bune, sper la fel si acum.

Mai copilul meu vrea sa stea numai in fund, oare e inca prea mic? Cum il las pe spate incepe sa planga, doar cand doarme sta la orizontala...

Tunde si Mirela, felicitari!

Eu habar nu aveam de teama de abandon.. Cam cand o sa aibe Eduard 8 luni, o sa schimbam casa, tara, clima...mama ei de treaba.. O sa ma asigur ca-i cu mine non stop si poate nu o sa resimta schimbarile prea tare..

Va pup, ma duc sa fac cu drag si spor minunate treburi casnice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Am stors vinetele mereu ..cred ca erau bratrane.
desi erau mici..hmmm,prefacutele

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

FRAGRANT super-tare!!! apesi pe tragaci si gata joaca

da, o sa-i inalt o statuie (falica) lui tati ca m-a lasat sa-i intind "itzele" pe forum pe aici.
gata cu asta. de la mine nu mai scoateti nimic - am zis!

acum va urez o seara frumoasa si ma retrag sa fac un "demo" de bagaje x 4...
pupici tuturor!

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Salutari si de la noi...eu sunt cam bleaga azi, nu am chef nici sa citesc din urma, nici sa fac ordine, nici mancare, am pus sotul sa comande o pizza si stau tolanita in pat ! nush ce naiba am !
Abia astept sa ma duc la zumba diseara , poate ies din starea asta.
Va pe toate !
La multe lunite bebelusilor Andrei&Dragos, Mihai Stefan si Serban Andrei

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

apropo de vinete - stiti vreo reteta de salata de vinete fara ou in maioneza? am vinete congelate si mi-e pofta de salata, dar eu nu manac oua pe motiv de sophic, si asa simpla, fara maio parca nu merge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

fac capitol nou

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput