Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(58)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
Si noi ne vaccinam azi. Pe la 16.30 plecam la dr.
TUNDE, sa-mi zici daca intri in pana de idei cu steamer-ul, ca eu am colectionat o gramada de retete de cand l-am achizitionat
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Foxy-le/Foxy-le.jpg)
Foxy-le spune:
da, Ziki, ochii pe el ca pe butelie, mereu. las' ca trece si asta, se face el ,,autobiped''
Cu auto dive - trebuie s-o tin pe buni sa nu sara sa-i altoiasca palme dupa ceafa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
nu vreau vaccin
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Foxy-le da, Ziki, ochii pe el ca pe butelie, mereu. las' ca trece si asta, se face el ,,autobiped'' ![]() Cu auto dive - trebuie s-o tin pe buni sa nu sara sa-i altoiasca palme dupa ceafa ![]() ![]() mami fericita de KRISTIAN 04,01,2011 |
hahaha..imi si imeginez...Buni legata cu sfori de maini !
aaa..si edit: am gasit bucatele d emorcovel in pampers!!!
![](punk.gif)
edit la edit: Roxx bafta la vaccin, sarumanusotele si piciorusele pt pontul cu tabelul din diversificare.ro. f fain facut!
(nu inteleg de ce mango e mai incolo, nu se da chiar d ela 6 luni, dar nu conteaza, ca nu-s fan fructe conservate si transportate de departe)
gabiu spune:
floritunde, stiu ca si tu ai probleme cu baietelul la masa. Si noi la fel....ar manca cu placere doar dulciuri...de fapt ciocolata dar nu prea iau ca sa nu-l tenteze. In resti...cereale cu lapte sa traiasca. La ciorba sta o ora pana o mananca.
cand suge fita la fel se intampla...suge pe uscat ceva vreme si apoi ii curge in gura si ea doar inghite. Cred ca de asta nici nu suge din biberon...asteapta sa-i pice
Ei bine....e nemancata de azi dimineata de la 8, cand i-am dat fix 4 lingurite de piure de fructe ca sa-i pot da medicamentul. Oricum nu le vroia nici pe alea. Cand ma vede cu lingurita spre ea intoarce capul. Rezist....o mai las...dar mi se pare enorm. S-a trezit dupa juma de ora...normal, are stomacul gol!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufoasalaura/pufoasalaura.jpg)
pufoasalaura spune:
buna fetele!
si noi am reluat faza cu papatul de supa-crema!
la recomandare voastra am pus pastarnac+morcovi+rad.patrunjel+telina+ardei gras+praz+dovlecel.(de teama sa nu se repete faza cu vomatul le-am scos pe ultimele 3 inainte de pasare).supeeerr buun! ilinca mananca pe nerasuflate un bol...
roxx26 spune:
Daca suntem la capitolul analiza pampersului, raportez si eu 2 x KK pe ziua de azi, cu bucatele portocalii de cartof dulce (o fi fost si pastarnac, da nu s-a deosebit pe acolo). Ei, da, LORI, a venit si kk nr. 2, desi bagam mana in foc ca nu-s sanse. S-o regla si domnisorica mea, care avea 1 scaun la cateva zile.
(stiu ca s-a mai discutat, dar repet: daca imi spunea cineva acum 1 an ce o sa mai analizez pampersul cu kk si ce bucurie o sa fie pe mine cand o sa gasesc bucatele de legume, cred ca ma tavaleam pe jos de ras...)
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
fragrant8 spune:
anka - si la mine s-a zburlit iar tiroida; eu am sindromul Graves; unele simptome sunt asemenatoare cu Basedow, si tot asa debuteaza, cu hipertiroidie; am fost la endocrinolog la 3 luni dupa nastere si era ok; sapt trecuta, insa a primit medicul de fam rezultatele de la analize (facusem pt anemie, si a vrut sa vada si TSH), si surpriza, iar hipertiroidie; ma miram eu de ce mananc ca sparta si nu ma ingras...astept acum sa vad endocrinologul din nou..
bafta si sper sa se regleze fara tratament!
ziki - pootzologia??!!! felicitari lui tati, care se sacrifica pe altarul noiii stiinte
pe mine m-ati bagat in ceata cu atze, fara atze; complicate putzile astea de barbati; si eu care credeam ca ele functioneaza pe principiul pistolului cu apa: apesi pe tragaci si gata joaca
catalina - ce mai zici, pe unde esti? am revazut azi poze cu de la botez, si multe din cuvintele tale s-au regasit pe tort
gabiu spune:
a mancat vreo 10 lingurite de iaurt cu banana. Fiasco total ca de fapt n-ar fi vrut dar i-am distras atentia cu o poza la care s-a tot uitat pana s-a plictisit. Apoi a inceput sa stranga din buze. M-am oprit.