Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(58)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Magnetism79 spune:
Am scxris un mesaj dar s-a dus naibii asa ca:
Tunde si Mirela felicitari pt proaspetele mamici licentiate!!!!!!!!!! Jos palaria pt voi!!!!
Mirela super colacul nu l-am incercat inca pt ca avem ceva muci si o tuse care nu mai trece sa vedem, maine la doctor ca ma mai vazut unul, cred ca de belea e si vremea asta care ba e f. frig ba e cald de mori, in we cic sunt 37 de grade, si eu trebuie sa fiu la botezul aleia mici a nasilor, sa vedem cum ma strecor!!!!!!!!!
Missmj iti dau un PM, cred ca stiu ce ai si care e remediul!!!
Si felicitari pt nunta!!!
Fetele cu decalotarea eu nu am umblat deloc la asta mare am incercat de 2 ori la insistentele unui doctor si am zis ca nu are rost sa-l chinui face pipi ok e bine acolo, nu ma bag, i-am zis lui tasu si azis ca ii e mila asa ca...........sector interzis
Mirela am ras cu lacrimi la postarile tale de ieri, esti de belea!!!!
Si a mea baga cereale cu suc de fructe si cele cu apa amestecate sunt minunate, sapt viitoare trecem pe biscuitii plasmon granulati, am luat sa vedem cum sunt, ii fac si cu lpte praf si cu iaurt!!!
Deci asa esti maritata cu un ovrei!!!!!!!!!!!!!
Roxx vreau det despre apartament pe PM am o prietene care ar vrea la Baneasa!!!!
Sa felicitam si sarbatoritii daca sunt!!!!!!!!!!
Si pe Ziki pt nunta!!!!!!!!!!!!
Shines eu zic sa mai astepti cu operatia!!! Nu stiu daca e bine, dar eu asa zic, ,mai consulta un alt medic!!
Va pup ma duc la ale mele!!!
Lori bine ai venit!!!!!
Azi vine si socrela din Italia, a zis ca mi-a luat un purcoi de lucruri sa vedem!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madalina_m spune:
Hello!
Si eu p'aci!
GABIU sanatate maxima!
ANKA si tie sanatate multa! Si eu trebuie sa ma investighez la tiroida - mi-a zis dr la max 5 luni de la nastere sa fac o eco, analize si sa ma prezint la ea, dar, din pacate ... nema bani (ma costa vreo 5-600 ron distractia).
RSZ 1 - sotul meu nu a fost decalotat si pe la 4 ani a facut fimoza. Si acum isi aduce aminte prin ce dureri a trecut.
RSZ 2 - eu faceam de obicei vaccinul antigripal, mai putin cand am fost gravi. Acum, daca nu ma duc la servici nu cred ca o sa il fac. O sa ma tratez cu echinaceea.
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
back
* MAYANE - felicitari pentru Dariuselul biped acusi incepe dixtractia...
* FOXY-LE, si voi sunteti mari bipezi, poate chiar primii! (sa nu credeti ca-s tuta, stiu ce e aia biped )
* noi nu avem protectie la saltea, ca nu a facut niciodata pipi "pe el" noaptea desi ramane neschimbat de la 9 seara la 6 dimineata
imi scapa mie ceva? trebuie sa iau? sau e vorba de scutece reutilizabile?
Citat: |
Fetelor mai slabe de inger, panicare sau cu boli de inima - NU incercati autodiversificarea! da palpitatii!! ZAU! |
si mie imi sare inima cand aud de inecat si de scuipat, dar.. am avantajul ca va citesc pe voi si pana ajungem si noi la fazele alea deja o sa fiu macar instruita. ca n-o sa fac pe mine cand o sa si pun in practica.. asta e alta poveste pt care nu bagam mana in foc...
gata, fug din nou. pregatiri de botez + vacanta. dur dur etre bebe!
sanziana
![](mamica.gif)
madalina_m spune:
MIRELUSH felicitari!!! Am zis eu bine dupa ce ne-a anuntat Tunde ca a luat licenta ca urmeaza Mirela!
RALUKARA SI MAYANE felicitari pt buburuze crestinate.
Mayane, Darius e MORTAL! Dulce rau de tot.
Cu hainutele colorate, eu nu am patit-o inca. Tot zic ca astia fac haine pt copii de calitate si nu se decoloreaza. Cica exista la supermarket, la raionul de detergenti o carpa care se pune in masina de spalat si atrage culorile care ies din haine. Nu am reusit sa o gasesc desi chiar m-am uitat dupa asa ceva.
CARMEN super miresica ai fost!!!
LOUTZY unde sunt pozele tale? Am intrat si eu sa vad poze (nu mai intrasem de mult) si nu ti-am gasit albumul. Sau sunt eu chioara (mi s-a mai intamplat)?
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mamutz/mamutz.jpg)
mamutz spune:
Pana la urma ne-a luat prin surprindere bebe, a vrut mai devreme. Spital Medlife, dr. Iserb Nayel. Suntem acasa bine, sanatosi papam numai san, ne-am luptat cu doamnele de la neonato sa nu ne dea lapte praf, ca mami are mulllt laptic.
O sa incerc sa pun o poza.
Va pup
Cand imi intru si eu in ritm o sa intru mai des.
Mami fericita de bebe Petru Nectarie
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
MAGNETISM, si tu cu soacra in strainataturi? Mai, ce va invidiez...Ti-am dat PM.
MADA, carpa d-aia am avut eu bonus la nush ce detergent dar nu am folosit-o, nici nu stiu pe unde e ajuns...Daca vad pe undeva, iti spun.
Nasol cu culorile, eu mai nou i le bag pe ale ei la un loc, la inceput bagam pe culori, dar am renuntat, sper sa nu am surprize
MIRELA; felicitari pt licenta!LMA MIHAI STEFAN de LOUTZY, SERBAN ANDREI de BEBECT si puiutilor mici ANDREI TUDOR si DRAGOS STEFAN de Adhnana - ce-or mai face oare gemenasii?
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
Mamutz, inca o data felicitari!
sa fiti sanatosi, norocosi si papaciosi.
Eu, ca sa-mi mentin reputatia de autoare de sondaje, am intrebat-o si pe bunica, si cica si ea i-a tras de pootzi lu fii-su (unchi-miu), asa ca da - e un trend la noi in tara, pare-se
LORICH, daca "atza" e suficient de groasa, nu cedeaza deloc, la nici o activitate si nici o mani-p-u-lare...
dar uite ca eu nu stiam ca AIA e fimoza. intr-un fel e normal, pielea aia, odinioara subtire, se ingroasa ca sa reziste atacului...
dar eu nu cred ca e necesara operatie, chiar si asa. celor cu fimoza ori li se va rupe intr-o zi atza aia (si ata ete) ori nu, si tot ata ete. nu?
sau imi scapa un efect secundar periculos?
sanziana
![](mamica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
BUNA
V-am citit fulger pana buni apare cu Soniuca plimbata..
fac macarici..e frig jaleee...am calcat la haine de m-am rupt..si mai am de spalat o groaza
AAASAA
Simo;nu facem vaccin antigripal
Luam picaturi Beres si niste imunogrip..facem si o cura de propolis si Doamne ajuta...merem la scoala
Gabiu;Eu am ramas asa cu un fix de la Mario..mi-ar place sa-mi indop fata..dar se pare ca e o mancacioasa...
Insa fra-su nici in ziua de azi nu mananca numai paine cu untura si rosii..slanina si branza cu ceapa..macar sunt bio..are cateva zile cand e rupt de foame..dar mai mereu se matzaie cand trebuie sa ne punem la masa..nu prea ii plac mancarurile gatite mai nou...
IN REST
PUPATURI
AM UITAT CE AM AV DE ZIS...AM SI SCRIS CU LITERE MARI,,NAHH
LA MULTI ANI BEBEI SARBATORITI!
MULTA SANATATE BEBELUSI VACCINATI..SUNTETI MULTIaasa..fara febra ,fara maraiala..cuminti da?
pupa tanti Tunde
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Am comandat steamer de la Tefal..sa vedem ce si cum..abia astept sa fac manacarica in ea..nu numai pt fifi si pt noi
Ador legumele preparate in abur...
Gabiu ;poate reusesti sa-ti salvezi lapticul. si dupa antibiotic..tinem pumnii sa reusiti ,sa va faceti bine
.
Nici Eu nu ma pot mulge ..cand suge trebuie sa las cam un minut sa traga de tzitzi pana vine avalansa de laptic..atunci abia dovedeste sa inghita,da cu pompa?-zero..la mine nu merge
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
lavinia ma bucur ca ti a placut
saru mana pt felicitari
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi