Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gata, am purces !!i-am dat Anei primul morcovel!!

N-a mancat mare lucru din el, insa s-a comportat cu el, l-a manevrat si ros ca si cum facuse asta de-o viata!

Lavinia sa stii ca la tara, cu viruselul ala dadeam coryzalkia si camilia si-mi multumeam si-ti zicea sute de "da-i Doamne sanatate!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

wow!FELICITARI SWEET BUNNY ANA!iepurica cu morcovutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Bravo Anaaaa!! Pofta buna iepuras!!

Noi azi am papat pastarnac, din nou (ii place, frate, io n-as manca nici platita!) si cartof dulce. Chiar bun, nici eu nu mai mancasem pana acum, are consistenta si gust de dovleac (d-ala portocaliu, nu dovlecel).

Io acu intreb - am citit ca autodive e ok pt mamici care nu-s stresate de cantitatea pe care o papa copiii, deci care nu-si fac pb ca bebe nu papa destul, ca nu poti masura in ml, lingurite etc... Boon, n-am pb cu asta.
Daaaar - o fi posibil sa manance prea mult?...O fi stupida intrebarea, dar zic si eu...Fii-mea a bagat azi un pastarnac aproape intreg si putin mai mult de jumate din cartof (si era maricel, cam cat doi d-astia normali) si mancam solide abia de 4 zile. Dar nu-i si aici cu cerere si oferta??? Pana refuza? ... Sau oi indopa copchilu ca tuta?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

MIRELA- si deci n-a avut copilul nici o problema, nu? Al meu are deja 3 ani si vad ca e OK.

TUNDE- mare grija! Ce frica mi-ar fi, la noi au spart hotii masina proprietarului nostru, in fata casei, i-au furat sculele si tare m-am speriat, al meu sot lucra si de noapte pe vremea aia, numai ideea ca niste raufacatori au fost asa de aproape de casa mea si ma apuca panica.

LORICH- sa va fie de bine! Si noi incepem cam pe joi asa mai organizat, scoatem scaunul etc

Ai vostri se alinta la tzatza? Al meu se joaca de-a ascunsa, mi-e drag de mor! Isi baga capul dupa tzatza apoi il scoate, imi trage un zambet, iar se ascunde. Vad ca el joaca cu-cu bau cu mine, nu eu cu el. Si m-a innebunit de cap cu ma-ma-ma-ma-ma toata ziua. Ma cam umflam in pene ieri pana cand a venit Patrick de la gradi cu tati si am vazut ca si pe ei ii striga la fel - ma-ma-ma-ma... Hihihi, oricum nu are cum sa fie cu adresa inca, e silaba cel mai usor de pronuntat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

RROX- stai calma, ea mananca cat ii trebuie, eu mereu i-am dat pana a vrut. Si tati se speria la Patrick ca manca mai mult ca el, ajunsese la 7 fructe pe zi, vreo 5-6 legume, carnita sau ou, iaurt, cereale, biscuiti. Cand mergeam in oras, ca sa stea el cuminte acolo ii dadeam (dupa un an, un an jumate) cate o punga cu struguri, afine, zmeura, sau alune, turtite de orez si bobina continuu. Si niciodata n-a fost gras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

hello si de la noi!
ce-mi place: cand lipsesc mai mult, observ ca nici voi nu scrieti prea mult vreti sa ma menajati?
GABIU - multa sanatate si forta!
pup si bebeii cu buba la pootzi, sa dea doamne doamne sa nu ajungeti la operatie. sunt convinsa ca o sa fie totul bine!

despre putici, exact cum zicea IRINUKA, asta m-a ingrozit de cand am aflat ca e baiat. si tin minte ca LORICH a ras ca "eh, se invata din mers" - ei bine, eu tot ma uit la pootzi copilului de parca ar scrie ceva pe ea si nu vad eu bine
eu nu il trag, nu il imping, nu i-o nimic. si noua ne-a zis doctorul si i-am spus ca eu nu ma bag, si a zis "vedem noi" ceea ce nu mi-a picat tocmai bine. oricum nu o sa-l las sa se atinga de pootzi noastra Acum vad ca l-a inlocuit o doamna care e super-zen, ne-a oprit din elanul diversificarii timpurii, e din aia anti-infofolit, si s-a uitat la el pe toate partile dar nu a zis nimic de pootzi. nici eu nu am adus vorba, ma faceam ca ploua...
dar sa va spun ceva. ca si asa am observat ca eu cam dau din casa. (io-s aia cu sotul-motan in calduri, remember?)
ei bine, din acelasi ciclu - episodul decalotat.
soata mea a fost decalotata cu bestialitate de la cateva luni, de ta-su, la sfatul medicului. ulterior, discutand cu prietena mea, am aflat ca si soata ei a fost decalotata de mama lui - asistenta. boon. ce au ei in comun? sunt.. virgini
dap, au inca "atza" aia a lor, care se pare ca s-a ingrosat ca sa faca fata la 'atacurile la persoana'...
mai trist e ca soata prietenei mele a venit intr-o zi la ea ingrozit, inrosit, ca.. i s-a rupt
deci eu, din vasta mea experienta, LOL, pot sa va spun ca da - asa erau sfatuiti parintii pe vremuri. acum, tot din vasta mea experienta, constat treaba cu atza, dar de fimoze si altele inca nu am indraznit sa intreb in jurul meu. mi-e cam rusine
dar daca aflu va spun, nici o problema

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Roxx;stai linistita ca n-o indopi..nu mananca ea mai mult decat are nevoie

Dolores;;Sonia se alinta..se baga in tzatza..se uita la mine..o prinde cu unghiile asa..de fac pisu pe mine..iara se ascunde si rade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

noi am schimbat cu 3 zile inainte nashul...
eu am fost de vina, "fostul" nash era un tip care mie nu mi se parea potrivit - nu ca nashii mei ar fi pastrat vreo legatura cu mine..
am ezitat mereu intre doi dintre prietenii cei mai buni ai soatei si a castigat preferatul lor dar si-a dat arama pe fata acum, la spartul targului. asa ca tot ca mine a iesit.
n-as fi vrut sa fie asa, dar.. ata ete.

felix observ ca se simte bine dupa vaccin, sper sa nu faca acum ceva, si sa nu mai plecam. noi ne pregatim de mini-petrecerea de sambata (apropo, tot nu am pozele - cred ca o sa le cer de la obraz ca vad ca nu merge cu inghiontitul).

va pup pe toata si va doresc o seara frumoasa!

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

salutare,

hop si noi din nou la piatra neamt, dupa o o saptamana la victoria si un week-end la medias. ma simt de parca as fi cu cortul, avem 2 luni jumatate de cand stam cu hainele in valiza si eu si maimutzica, dar ne e bine.

missmj, ziki sa fie intr-un ceas bun!
ralukara, mayanne, sa va traiasca micutii crestini!
tunde, mirela, felicitari pt licente!
gabiu, sanatate multa la buburuza! si tie!
felicitari mamutz!! bine ai venit nectarie, sa fi sanatos, voinic, voios!

in rest, nu-mi mai aduc aminte mare lucru.. ah, roxx, ce mai..soacra! ziki, la fel cu tantile si garda!

brr..greu cu decalotat, fimoze si altele asemenea.. invat de la voi ca poate o aparea vreun baietel peste cativa ani

despre laptele de capra am aflat ca in cazul in care se da doar lapte de capra la sugari, poate aparea o anemie denumita la sugari chiar asa, anemia prin lapte de capra. nu m-am documentat, ca eu una nu am de gand sa=i dau deocamdata.

despre banana stiu ca poate crea un fond alergic pentru astmul bronsic, se recomanda undeva dupa 9 luni

noi tot asa aiurea dormim, cu trezire la 1-2 si apoi la 4-5, parca am fi de una, doua luni. cred ca ii ies dintii, saliveaza excesiv si indeasa in gura tot ce prinde. astazi nu prea a mai vrut nici sa suga, ii e foame, dar cred ca o doare si gingia. bineinteles, nervi cat incape..
o sa incep sa o asez intre perne, nu ne grabim (foarte tare )
ref la diversificare, legumele sunt primele, sper sa mai rezist o saptamana

va pup, sper sa intru mai des

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

flagrant, dolores, multam

Mergi la inceput