Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

unamare pt Gabiu!sanatate multa si putere tie mami draga!
una pupatura pt Ciudatica..bebe nu e tristte invinovatesti pt ca nu poti sta cu el..o sa fie ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Felicitari Mirela si tieTunde.
Gabiu sa va faceti repede bine aman2.
Tunde sincera sa fiu marea majoritate a pustanilor de liceu au alte preocupari decat scoala, de asta si rezultatele astea frumoase. Toti se bazeaza numai pe copiat si viseaza ca dupa ce termina facultatea o sa fie angajati pe salarii de peste 3000lei.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

E o perioada tare ciudata - tinerii, adica astia de dau bacul acum, nu mai au repere, traiesc cu parinti pelcati care pe unde sau cu parinti de weekend care-si "cumpara" timpul lipsa cu toate mofturile pe care tinerii le viseaza sau nu inca... e nevoie sa se faca liniste cumva, sa se reaseze aceste repere, principii sanatoase...cum sa ajunga sa fie altceva decat capsunari sau boscheti daca viseaza la joburi bine platite dar fara sa depuna un efort in sensul asta, doar pe baza de copy-paste. Nu stiu cand se va termina perioada asta, din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

merci fetelor
tunde s a dat examenul pe calculator si la sfarsit ai posibilitatea sa ti vezi si nota
am pus la fiert niste ardei umpluti, sper sa pot sa i si fac ca lumea, ca nenea Robert are chef de urlete, in loc sa doarma
acum l am pus in scoica ca deja ma saturasem de cat l am intors in patut si la cat i am indesat suzi pe gat

gabiv sarumana, primit
angi nici acum nu s poze
gabiu offff, ai de voi sarmanele, mama lui de virus sau ce o fi, sa dea DD sa scapati de el repede
lori si eu vreau la mare, n am mai fost de 3 ani, plus ca fiulica ala mare e terminat sa mearga la mare

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

va multumesc din suflet fetelor pentru sustinere
Doamne ajuta sa scapam de balaur!
ciudatica bebe bolnavior, sa sefaca bine mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Au fost si elevi cu media 10 la bac..deci erau subiecte pt pamanteni nu pt extraterestrii..
si noi am copiat acum 20 de ani..dar am avut alta constiinta,alte planuri de viitor,alt nivel de viata,fara calculator,fara telefon mobil...Eu sper sa se schimbe in bine pana ajung copiii nostrii la bac

Ploua non-stop..am o tona de haine spalate,nu am unde sa le usuc..cand vine caldura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

neata mamici!

Lorich - bine ai revenit! mi-ai lipsit

Felicitari Mirela si Tunde, mamici licentiate!

Gabiu - ufff, sanatate multa; am avut si eu o infectie urinara cu e-coli; si tot asa, greu a trecut, dupa 4 serii de antibiotice; in paralel cu antibioticele, am baut mult suc de afine (fara zahar) si tinctura de afine (o chestie speciala pt infectiile urinare);
sanantate multa si tie si micutei!

loutzy - multumiri de info;
laptele de capra poate da si el reactii copiilor alergici; se poate declansa o alergie prin "cross reaction"; daca se consuma o proteina care e asemanatoare cu cazeina (nu identica), pot aparea alergii si la respectiva proteina; de asta multi copii cu alergii la laptele de vaca au alergii si la cel de soia. Dr mea imi spunea ca numai 25% dintre copiii alergici la cazeina pot consuma fara probleme lapte de capra. Restul, dezvolta alergie prin "cross-reaction"

noua ni s-a recomandat sa urmarim nivelul imunoglobulinelor din sange, si cand scade, sa incercam sa introducem lapte de capra; doar ca vom face testul asta la spital; or sa-i dea sophicului 10-20 ml lapte de capra, dupa care asteptam 6 ore in spital, sa vedem reactii;

complicata treaba asta cu puticile de baietei; sper sa nu fie nevoie de cutit la niciunul.

Mergi la inceput

ca se vb de bac
ai de noi fetelor, scroafa e moarta n cotetz
cum mai luam noi pensie, daca nu o sa mai aine cine cotiza la stat????
dupa cum se vede "liceenii manelisti" nu iubesc scoala, le place cartea ca magarului fuga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

GABIU- samatate multa! Sa nu uiti de probiotice, contracareaza efectul advers al antibioticelor.

WUDY- esti sigura ca nu mai ai laptic? stii ca functioneaza dupa legea cererii, cu cat o pui mai des la san, cu atat creste productia. Stie ea ce stie, de vrea mereu la tzitzi.

BLUE_NIGHT - cum mai zicea cineva, nu mai retin cine, eu lui Patrick la inceput ii dadeam laptele apoi mancarica. Incet, am trecut la laptic mai putin la inceput, mancare mai multa, pana am inceput direct cu mancarea si apoi laptele. Si pana am ajuns sa scoatem de tot laptele la o masa (bine asta a fost tarziu, pe la 8-9 luni).

MIRELA- felicitari!

MISSMJ- tot ma tin sa-ti zic si uit, daca avocado nu se sfarama cu furculita nu era copt. Trebuie sa fie moale de poti sa-l intinzi pe paine. Il verifici bagand un deget asa, daca se funda tare, e copt bine. Daca e tare tare, atunci mai lasa-l , se coace singur in 2-3 zile la temperatura camerei.

SHINES - of, imi pare rau de Edu micul si de Cami, stiu ca va facurati ceva planuri. poate totusi nu e o boala a copilariei. Dar mai tarziu putin nu poate incepe?

Cu decalotarea si fimoza, nu stiu ce sa mai zic, eu nu ma ating de zona aia si gata. Cred ca fimoza apare indiferent daca e sau nu decalotat. Acuma as avea si eu un SZ - ia intrebati soacrele si sotii, cati dintre ei au fost decalotati cand erau mici? Eu tot am impresia ca e o moda. Pentru ca aici in Occident nu se recomanda deloc sa umblam la putulici.

Mergi la inceput

dolores eu nu mi aduc aminte s ami fi spus vreodata dr sa i fac decalotare lui Vlad
nici sa l fi tras vreodata de putzulica sa l curat cu nush ce zmacuri

acum...habar n am daca e sau nu decalotat, ca deh, e ditai omu, nu l mai caut eu
sa l caute nevasta sa

Mergi la inceput