Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(58)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

hello fetele

Felicitari Mirela!

Tunde, cred ca as face pe mine de frica sa mai stau in casa. Trebuia sa chemati politia...stiu nu fac nimic...dar macar pt linistea voastra ca ati facut-o si pe-asta

Mai eu cred ca noi am inceput diversificarea cel mai devreme. Of, macar de-ar fi si cu folos
Ieri ne-a placut caisa muuuult, astazi nu prea
ieri am papat si supa crema, astazi nu pana la ora asta si au fost aceleasi legume, doua si late, morcov si dovlecel
nu stiu ce sa ma mai fac cu ea
nu ar vrea sa stea decat legata de tzatzi chiar daca acolo mai sunt doua picaturi de laptic
Cereale de vreo doua zile nu i-am mai dat ca s-a constipat tare si astept sa-si revina

Simo, curaj, stai linistita ca o sa fie bine pana la final cu Cami. Poate o fi o simpla viroza de la schimbarea asta de temperatura
eu imi aduc ca toate bolile copilariei la mine au debutat cu bubite sau gat umflat la oreion, nu cu febra
Cat despre Edu, nu stiu ce sa spun. Mai cere parerea si altor medici

RaluKara ai disparut? Pai nu vedem si noi pozele?

Am prestat o prajitura cu visine si ma duc s-o tai
s-a facut super cald in bucatarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Wudyde cand n-am mancat praji cu visine

Eu am facut sarmalute..pt mine special am facut in frunze de hrean..sunt dementiale..nu mai mancasem pana acuma..f buni

Facem pui cu smantana si pireutz pt Mario..
El face naveta la bunici..dimineata il duce tati si seara merge dupa el..nu vrea neam sa doarma la ei..ata ete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

gata!!!!!pus pozici cu vila pe fb...scuze Mireladar eram sigura ca sunt acolo

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

vreau si eu o guritza din puiul cu smantana a lui Mario
hai ca nu mananc tot, promit :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Deci sa "va radeti" si voi (sau sa plangeti...)

http://www.youtube.com/watch?v=joGlR1Ra5a0&feature=player_embedded#at=32

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

va pupam si noi pe toti....scuze ca n-am mai scris dar n-am avut putere. De citit am citit tot insa. Despre noi....ne luptam cu e-coli amandoua de vreo 3 luni. Facem tratament si reapare...e cumplit! Nu mai stiu ce sa iau, funduletul ei e ciur....eu alaptez inca si nu pot lua orice....ce sa mai spun...nu vreau sa va incarc cu supararea mea. Doctorii m-au indrumat catre urografie la bb dar eu nu stiu daca s-o chinui sau nu.....Cred ca o voi intarca si fac o cura de ciprofloxacina ( a iesit sensibil la antibiograma), oricum diversificata e bebelina, suge de la mine o data ziua si de vreo 3 ori noaptea. O sa ne fie greu ca nu accepta bibe deloc dar asta e!
Offf....va pup, sunt pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabiu fff bine ca ai scris, ai si tu nevoie de un gand bun, de o incurajare de aici! te pup, te cred ca ti-e ff greu, imi pare asa de rau sa aud, mai ales daca pisicuta e pe injectabil ...crunt!!! Tinem pumnii sa treaca balaurul cel rau!

Mayane funny!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Gabi, sanatate!
Mirela, bravo mami. Deci sarbatoresti azi, nu?
Tunde...pune camere de supravegheat. Sau du-te la politie.

Mayane super clipul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

Buna!!!

Va scriu de la biro', urat tare mai e fara bebe..mi se rupe sufletu' cand il vad seara ca se uita asa trist la mine. Cu greu smulg un zambest de la el

gabiu imi pare rau... va doresc sanatate multa!!! Tinem pumnii!!!

Va doresc o zi muuuuuult mai buna decat a mea!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mda..funny videoclip
Acum am auzit la stiri cica exista un caz de sinucidere din cauza rezultatelor..ce s-a intamplat anul acesta?Chiar nu mai invata elevii de astazi nimik?nu pot trece fara copiat?sau le-a dat teme foarte grele/

O sa vina ziua aceea cand va fi mare lucru sa ai diploma de bac?

Mergi la inceput