modificari in textul unei postari...

modificari in textul unei postari... | Autor: l_carmen2003

Link direct la acest mesaj

De ce nu pot face modificari in textul unei postari?
Incerc sa modific un text - si mi se spune sa contactez moderatorul sau administratorul...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Pentru ca nu se mai pot face modicificari decat in interval de cateva ore de la postare. Poate vine Admin si ne spune exact cate ore.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Excelenta multasteptata restrictionare a editarii!

Se evita astfel:
- stersul putinei;
- lasarea cititorilor cu ochii in soare;
- vorbitul la pereti al celor care deja au raspuns;
- mutilarea subiectului;

In plus, ceva mai multi dintre cei care posteaza vor fi mai atenti in exprimare. Mai multa corectitudine stilistica si mai ales gramaticala nu dauneaza forumului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Dincolo de interesul pentru cratime si erori de tastare (si cred ca in 99% dintre cazuri lumea isi da seama cind face tastatura figuri si cind persoana care tasteaza este absolut agramata), e foarte bine ca nu se mai pot edita mesajele. Felicit ideea si implementarea ei.

P.S. Se poate cu offtopicuri pe aici?:P Mie mi-ar placea ca subiectele sa fie lasate sa "moara" de la sine, sa nu mai fie blocate decit daca mai exista 20 de subiecte pe aceeasi tema (daca se poate, cu putin ajutor, prin indicarea unui link unde s-a mai discutat subiectul, pentru ca functie de cautare este...dificil de accesat, ca sa nu spun mai mult).
Daca se considera ca ideea merita/poate fi luata in calcul, deschid topic separat

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Si cu postarile scrise de userii comuni (odisei, grupuri etc.) cum se face? Ca vor fi de modificat listele de inceput, de adaugat, sters diferite date ... se contacteaza admin sau moderatorii? Sau se poate face o exceptie pt. userii comuni?

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 20s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Si cu postarile scrise de userii comuni (odisei, grupuri etc.) cum se face? Ca vor fi de modificat listele de inceput, de adaugat, sters diferite date ... se contacteaza admin sau moderatorii? Sau se poate face o exceptie pt. userii comuni?

Eu am modificat cand am deschis subiect nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Pai da, cand ai deschis capitol nou. Da' daca un sb se intinde pe cateva zile (apropo, care e limita de timp pana la care se pot edita postarile?) si vrei apoi sa modifici ceva, cum faci? Ex., un sb. e deschis de o sapt., trebuie sa adaugi pe cineva in lista, mai merge? Nu am incercat, intreb doar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

abramburika, poti ruga un moderator pe PM sa faca modificarile sau poti aduna informatiile si sa faci modificarile la urmatoare deschidere de capitol nou.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

In plus, ceva mai multi dintre cei care posteaza vor fi mai atenti in exprimare. Mai multa corectitudine stilistica si mai ales gramaticala nu dauneaza forumului.

Daca o spune capcaunul, nu se seziseaza nimeni; daca ar fi spus-o membrul "ianuarie 2011", ultimul ar fi fost trimis sa citeasca Regulamentul, comform caruia observatiile la adresa gramaticii nu isi au rostul... Si tot la fabula lui Alexandrescu am ajuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes
Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Daca o spune capcaunul, nu se seziseaza nimeni; daca ar fi spus-o membrul "ianuarie 2011", ultimul ar fi fost trimis sa citeasca Regulamentul, comform caruia observatiile la adresa gramaticii nu isi au rostul...

Ce scriu eu si ce-ntelegi tu?
Eu am scris, albastru pe gri, ca prin restrictionarea editarii ulterioare a postului, cel care posteaza este fortat sa-si reciteasca cu atentie postul si sa-l corecteze inainte de a da click pe "Trimite". Este ceva in afirmatia mea care contravine Regulamentului? Ha?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Ce scrii in primul mesaj si ce scrii in al doilea! "mai multa corectitudine stilistica si gramatica nu ar dauna forumului", adica forumul are un procent insemnat de agramati.
Legat de teoria din al doilea mesaj, crezi ca se va sta acum 10 minute in fata ecranului pentru a controla orice virgula? Uite, eu am scris "comform" din cauza rapiditatii: m si n sunt una langa alta; eu scriu repede si trimit raspunsul, ceea ce fac si alti membrii.

Se stie ca doar moderatorii sau autorul poate modifica textul, fapt de ne-glijat.

Mergi la inceput