Iul-Aug 2011-Bv Dya, Alymih & Ramyy!15 bebei! (71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Krissy multumesc! 39+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Felicitari sdcristian!!!
Bun venit pe lume bebe Patrick!!!

Felicitari tuturor fetelor care au nascut si nastere usoara celor care trebuie sa nasca

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

[quote]citat din mesajul lui Babylicious

Gogoshika, am vazut ieri ca nu mai este numarul tau pe listuta...L-ai sters tu sau s-a intamplat vre-o eroare? Te

Cred ca este vreo eroare.Dar am remediat. Multumesc de atentionare.

Am revenit de la posta asa de obosita si cu niste contractii frumoase, ca mi-a luat ceva mai mult de stat la orizontala pana am putut intra dinnou sa va vad... Acum suntem bine.
Noi vom programa cezariana pe 27.07., daca nu cumva bebe are alte idei si vrea sa ne intalnim mai repede... Saptamana viitoare mergem la control si prelevare de culturi din col, iar cealalta saptamana facem primul nostru TNS.

Pupam toate fetele si multumim pentru raspunsuri.

Cristina G.
35+ Andrei

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vn_edelweiss spune:

Sdcristian, felicitari mamico, sa fiti sanatosi, sa va bucurati de minunea voastra, recuperare rapida
cristelle25, un gand de la mine ca sa nu fi trista, masuratorile nu sunt exacte, oricum conteaza sa fie sanatos o sa ia el in greutate
Babylicious, multumesc pentru gandul tau
Ruxiiiii, multumesc si tie din inima. Eu imi amintesc ca i-am facut baita inca din maternitate si a am sters zona aceea cu un produs special
liv1300, aveti o papusica de fetita, sa va traiasca, sunteti o familie frumoasa
ramyy, iti tin pumnii, o sa fie bine, nu esti departe de termen
Felicia, multa sanatate baietelului
Azi am fost si noi de la monitorizare, totul pare in ordine dar contractii lipsa, si in lipsa contratiilor colul nu se deschide deci nici o sansa sa nasc curand. Dat fiind faptul ca am o cezariana, nasterea nu va fi declansata ci vom astepta DPN 17 iulie (41 saptamani) si daca nu se intampla nimic, ma asteapta inca o cezariana planificata. Nu stiu ce sa fac, "sa ma straduiesc" eu sa declansez contractiile sau sa astept cumintica. Mi-e teama ca diabetul sa nu-l afecteze pe bebe.
O seara buna tuturor

Mami de Emma Alessia si + 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

felicitari fetelor pt bebeii superbi!

am pus si eu o poza cu mine la 33 sapt....

_

33+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

buna seara si de la noiFELICITARI NOILOR MAMICI SI BEBICI MULTA SANATATE SI LA MAI PUTINE COLICI (SAU DELOC CA I MAI BN)

despre noi:maine mergem si noi la eco sa vedem cat am mai crescut
azi nu prea m am simtit bn mi s a intarit burtica cam toata ziua mai ales in partea dr.
si inca o problema raportez una bucata vergetura pe burta si am impresia ca o sa mai apara vreo doua.....offf eu care credeam ca nu o sa fac si pe burta ca si asa aveam pe coapse(de la slabiri si ingrasari bruste)macar de nu ar iesi multe si mari
voi va confruntati cu vergeturi pe burtica sau sunt singura?
eu am o prietena care a nascut acum 2 ani si s a ales cu ditamai vergeturile pe burta zici ca i taiata cu cutitul....
off gata va las cu ale mele probleme dar am simtit nevoia sa ma descarc
pup toate fetele si sa dea DD sa ,,auzim,, numai de bn

33+super fericita cu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

felicitari fetelor pt bebeii superbi!

am pus si eu o poza cu mine la 33 sapt....

_

33+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Sper ca sunteti cat de cat ok! Rabdare si speranta ca totul va fi bine si pentru tine si pentru Iustin!
Tine minte ce am zis cu mult timp in urma! Si agata-te de gandul asta! Pentru ca altfel ai sa mori de mii de ori pana vei afla daca puiul tau va fi bine. Speranta si uneori abandonarea totala in ea indulceste si usureaza semnificativ o situatie!
Curaj si speranta ca totul va fi bine! Noi ne vom ruga pentru voi si sper sa ajungeti cu bine pana la termenul propus! Bb Iustin e un luptator, sa tii minte asta!

Hai capul sus, fundul pe pat si totul va fi bine

Felicia,de (Gabriel) si 36+ cu bulina Anamaria AMR 4 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Neata fetele!! Poftiti la cafea!!!

Ne-am mai linistit, bebe e activ deci e bine...dar nu pot sa nu ma intreb : Oare cand are de gand sa vina??? Sincer nu as vrea sa imi fie indusa nasterea...as vrea ca totul sa fie natural..si daca toata sarcina nu am avut probleme de ce ar fi tocmai acum? Sa speram ca maine bebe e bine la control..Oricum se masoara circumferinta burticii lui si de aici se estimeaza greutatea deci nimic nu e sigur ..
Morenna eu nu am facut vergeturi , dar nici burta nu e foarte mare...am inceput sa ma dau timpuriu cu crema pe burta chiar cand era foarte mica si in ultima perioada cu ulei de masline dupa dus..Oricum pielea mea e mai hidratata decat inainte de a ramane insarcinata de la sine ..o fi si clima de aici ..cine stie..
Eu iar nu am reusit sa intru pe picassa sa o vad pe Ramona, iar imi pun intrebari secrete..
Va pup pe toate , aveti grija de voi!!

39+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Cam liniste in dimineata asta...V-ati apucat de nascut?
Ia sa pregatesc niste motate ...

Azi avem 40 de saptamani..

40+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Neatza si de la noi.

Pai cristelle...pentru tine ar trebui sa fie motatele, nu? Azi e termenul . Doamne ajuta sa vina bb de la sine, si sa nu fie nevoie sa-ti induca nasterea.

Azi mergem si noi la dr, sa vedem care mai e situatia, si sper sa ne zica de bb ca e bine si ca mai sta pana joi, cand vine si tati acasa.

Va pupam pe toate, si sa aveti o zi minunata!

38+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput