Strugurasi de Sept-Oct 2011 (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

de azi si eu singurica, fara sot

27+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Imi cer scuze pentru deranj

Ma gandeam ca poate unele dintre voi sunt interesate de
colacei de gat pentru bebelusi

Perfecti atat pt cada cat si pentru mare, sau piscina

Pentru bebelusi intre 1- 18 luni

Culori : bleo, roz, verde

Pret 35 de lei

Pentru detalii sau comenzi, ma puteti contacta prin PM

Poze colacei

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Si al meu sot e plecat o luna.. o sapt a trecut cumva, mai am 3 de asteptat .

Kora, nu stiu ce sa zic, care e explicatia, dar la ultimele 2 ecografii mi-a iesit aceasi data posibila a nasterii si dupa UM si dupa masuratorile de la eco'..

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!
Ma mai primiti? Am net la tara, asa ca o sa mai intru cat imi permite timpul.
Suntem bine, cat de cat, cu exceptia zilei de ieri, m-au apucat contractiile si numai bine nu mi-a fost. Dupa no-spa si intins in pat mi-au trecut.
Bebele e supermiscacios, imi da cate un sut in vezica de zici ca acus zboara afara. Sora-sa il pupa de zor si sta lipita cu fata de burta, moment in care frate-su incepe sa ii "raspunda
In sfarsit m-am ingrasat si eu un pic, am 52.7 kg , deci am +0.7 kg, la 1.63 cm. Incepusem sa imi fac griji cu greutatea si de abia asteptam ziua de astazi sa ma cantaresc. Burta tot greu o duc insa, apasa tare si deseori o sustin cu mana.
Va si mai intru, caci se foieste dra, incepem programul de dimineata
O zi faina!

de si27+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Buna dimi fetele, va pup si eu pe ziua de azi si pt zilele in care nu am scris dar v-am citit. eu ieri am fost la o cumatrie. foarte frumos , o bebita cu niste ochi albastri superbi!! Am pu poze cu noi pe grup. sper sa va placa. revin un pic mai tarziu.

Oana 28+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Oana, mergi si tu la eco' sapt. asta?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

mai ameteste cineva in sapt 27?
am fost un pic pe afara si simteam ca nu mai ajung inapoi in casa.
se invartea totul cu mine si abia imi gaseam respiratia...

27+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

nEATZA
may, o fi de la oboseala la tine ca na, poate nu aia vut suficient timp sa te refaci dupa calatorie, si normal ca acum, e dublu obositor...si io am ameteli,dar nu ca se invarte,ci ca imi pierd echilibrul,dar sa nu ne facem griji, sa iti faci si tu analizele alea uzuale,Ca, Mg...

Lali plimbareatza

Sei, poti sa ma mai treci si pe mine la kg cu 1.5 in plus, luate in vreo 2 saptamani...deci, mananc, manac, mananc

Fetele, io sunt tare nelinistita, si situ ca aproape toata sarcina am fost, am avut si periaode bune..dar acum,simt ca nu ma pot bnucura de linistea asta,ca stau acasa, ca il astept pe bebe, ca danseaza la mami lui in burtica..nu stiu cum sa fac sa arunc toate gandurile negre, toate grijile si imaginatiile:(

o saptamana cat ami bun sa avem toate

Zubi, mami31+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

cre' ca io sunt deprimata grupului:(

Zubi, mami31+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

am modificat kgg...

Zubi... mamica gandeste-te ca bebele preia starile tale.. si o sa fie agitat dupa nastere... eu chiar ma miram de mine ca eu sunt toata ziua numai un zambet.. rar ma enervez sau supar... si auzindu-va pe voi cu nervi si lacrimi ma gandesc ca ii ceva neinregula cu mine.. insa am plans destul si o sa mai plang... macar acu sa zambesc..

31+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput