Strugurasi de Sept-Oct 2011 (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Seidana - multumesc ca ne-ai inclus in lista de octombrie
Lai- imi place la nebunie ce citesc despre tine si bunica ta. Impartasesc aceeasi placere de a trai... cam asta e motivul pentru care nu reusesc sa citesc si sa fiu mai activa pe forum.

Ma bucur de cele 27 de saptamani si ragazul pe care bebe mi-l permite... putinul timp fara oboseala, fara greturi, fara dureri si atunci suntem in parc, la gratar, la mare, in bucatarie, la film... Ce sa mai zic de serviciu, mie imi "mananca" cam noua-zece ore pe zi, asa ca cele putine ore care mai raman, sunt foarte-foarte pretioase.

Noutati de la ultimul nostru control obstetric: recomandat centura pentru sustinut sarcina, ca s-a deschis canalul extern al colului 1 cm. Doctorita spune ca e normal la a doua sarcina, dar ca sa ma duc imediat ce apar dureri, sangerari sau alte semne. Am lasat-o mai moale cu Rennie, dar au revenit durerile de cap. Bebe e foarte miscacioasa si ne bucuram de prezenta ei. Am dat ieri un tur si pe la mall. Am gasit o rochita cu talie inalta pe care o mai pot purta cateva saptamani fara sa o simt prea stramta.

Am si eu o dambla, imi plac hainele un pic pe corp, desi nu am fost niciodata vreo slabatura. Daca ma prind cum sa incarc fotografii, pun cateva in album... poate si cu noua rochita :))

Pupici tarzii si o saptamana usoara!

27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

https://picasaweb.google.com/116724018239976653572/NidaBalticSea?authkey=Gv1sRgCJPwkcbGq_L-NA#

M-am prins cum se incarca fotografiile, dar pana ma imortalizez cu noua rochita, va trimit cateva imagini de la marea noastra, Marea Baltica.

27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Alex sunt superbe fotografiile! Si ce fetita mare si frumoasa ai!

28+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Multumesc pentru comentariile cu numele, mai spuneti

Seidana, nu stiam ca ai fost aici. Poate mai veniti si cu bebelina
Nici mie nu mi-a placut cand am venit prima oara, dar acum imi place. Desi nu excludem nici varianta sa ne mutam in Europa la un moment dat, temporar sau definitiv, sau poate prin alt coltisor de lume. Dar nu ne grabim.

Alex, foarte frumoase pozele, cred ca e o placere sa te plimbi pe malul marii acolo la voi. Sa-ti traiasca domnisoara mare si frumoasa!

Bunny, prima data m-am intalnit cu numele de Xavier la un profesor de-al meu din liceu. Era basc. Imi place pt. ca e un nume international, are pronuntari diferite dar toate faine si in spaniola, si in engleza, si in franceza, si in portugheza.

Mikka, multumesc. Pentru mine personal nu este atat de importanta sarbatoarea asta, dar daca e de sarbatorit, de ce nu Bravo tie ca iei fraiele in maini

Lai 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata

Am revenit si io

Ati vorbit despre greturi si eu ma lupt cu ele si vineri chiar am
Raportez 16 Kg am 75

Seidana ma bucur pentru vestile bune

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 30+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Dbunny, multumesc ptr urari asa sa fie ptr noi toate gravidutele

27+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Buna dimineata, fetelor,

Eu m-am luptat azi noapte cu insomnia (din nou!!!), burtica a fost cam agitata si cu contractii. Asa ca acum ma lupt cu o stare de deprimare si m-am hotarat sa nu ma duc la birou.
Sa vaz cine iese invingatoare de data asta: eu sau deprimarea....

Noroc ca mai citesc ce ati scris pe forum si imi cresc sansele de a invinge eu

Lai, super tare teoria bunicii tale Ce bine ar fi daca as putea-o aplica si eu in perioada asta. Nu de alta dar sa nu-mi iasa bebe deprimat din nascare (e o idee stupida, stiu de la dereglarile hormonale mi se trage )

si o saptamana buna in continuare!

AMR = 90 zile pana la DPN / 86 zile pana la DEN a cezarianei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna. Ne mai primiti si pe noi?

Am fost o saptamana in concediu la mare, la Cap Aurora, frumos cu locuri de joaca pt copii. vremea cam naspa dar ne-am odihnit si am petrecut timpul in familie ... Baie am facut in piscina, la soare doar pina la ora 10.30 si alea 3 zile din 7, dar a fost frumos.

Am revenit la munca... si am ramas in urma cu actele asa ca azi intru in forta.
In rest suntem bine, trebuie sa sun doctorita pt eco de 27 de sapt si sa vedem ce face Daria... ca asa o alinta sotul, e foarte activa si speram sa fie bine.

A ca uitai... avem un nou membru de familie, o catelusa de rotwailer de 2 luni... deci inca un copil

Va doresc o sapt usoara.

Alina cu Darius Gabriel si 22+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Iris_K, nu stiu dc ai DPN pe 26sept, mie asa mi-a iesit la calcul cam la toate ecografiile - cu o dif de 1-2-3zile in plus/in minus, depinde cat de mare era bebe la momentul respectiv.
Poate asta ar fi o explicatie, bebe e un pic mai mare decat data UM si e asta ai DPN-ul mai devreme un pic.

O sarcina usoara in continuare

Citat:
citat din mesajul lui Iris_K

Salut toate burticile !

Kora, tu ai scris ca azi ai intrat in 28 de sapt si ca va trebui sa nasti mai devreme, deci iti programeaza dr cezariana prin 27-28 sept. Oare de ce eu daca intru maine in a 28- sapt am DPN 26 sept?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza ... la sercivi.. insa 2 sapt

Lai mie imi place Damian....

Lali... eu pe femeia asta am incercat sa o iau in toate directiile, si m-am convins ca nu suporta pe nimeni , nici macar copil sau mama daca ii iese cineva din cuvant si din vrere.. asa ca D-zeu cu mila nu ma mai consum pt ce nu merita... ea nu vede sufletul unui om ci doar oportunitatea...
Lali bibe alea sunt plastic sau sticla? sa caut si eu farma sa vad de avem la cluj asa ceva...

Rachel.. lasa ca nu ii bai cu kg.. important e sa ne tinem bebeii in brate.. Si eu sunt pe invers cu greturi si pofte...

Mikka si Zubi... nu ma compar cu tine mikka, nu mi-ar place sa mearga saptamana de saptamana cate 4-5 zile, insa 2-3-4 zile de 2 ori pe luna sunt f ok.. adik imi fac si eu poftele mele, merg la shoping, fac curat,calc, spal, imi fac ordine in dulapuri, citesc, ma uit la filmele preferate, fac mancare ce imi place mie sau mananc paine unsa de nu am chef, ma pun in pat devreme.. ma rasfat ce mai.. cand e plecat nici la telefon nu imi vine sa vb cu orele cum fac de regula cand suntem amandoi, vb cu maam min 1 h, mai vb si cu prietenele.. asa singura ma detasez de tot sunt Me, myself and I...

Anilansa .. felicitari pt noul membru .. sa creasca mare si sa va bucurati de noua familie...

Alex f faine pozele si voi..

31+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput