Florile de liliac mai-iun2010 au ajuns la scutece!
Raspunsuri - Pagina 12
ancutzicab spune:
Nico, eu nu ii dau supa/ciorba. Ii fac numai mancare cu legume/carne, sau legume aburite cu carne, peste etc. In schimb, ii inmoi paine in sosul de mancare
.
Cris - slava Domnului pentru vestile bune! Doamne ajuta sa fie bine!
Si, legat de scutece, e drept, e mult mai comod cu pampersi, eu mi-am asumat insa spalatul lor asa ca, pentru noi, tot inainte!
!
ancutzicab spune:
Toata povestea asta cu "rapirile" a scapat de sub control. A luat-o lumea razna - au ajuns sa atace ambulantele care li se par lor "suspecte". Nu reusesc nici in ruptul capului sa inteleg ce ar avea cineva de castigat din lansarea/raspandirea unor zvonuri atat de bolnave. Ca sa ne mai ia gandul de la dezastrul de la bac?![]()
n_a_n_a spune:
Nico eu ii dau fetei doar supa crema (chiar azi i-am dat), in care ii pun sau nu crutoane mititele de paine prajita, depinde de cat de consistenta o fac. Eu la randul meu nu mananc supe/ciorbe aproape deloc, pentru ca nu-mi plac (cu unele exceptii), Florin insa nu poate trai o zi fara supa/ciorba; Adelinei nu-i dau pentru ca nu-mi vine sa-i umplu stomacul cu apa chioara - cand va mai creste va decide ea daca seamana cu tatal ei sau cu mine
.
Cris, despre faptul ca atunci se putea si acuma nu se mai poate sunt total de acord cu tine
.
Am vazut si eu la tembelizor stirea cu ambulanta atacata cu pietre... Vai de noi! Am mai vazut si ca politia s-a hotarat sa caute zvonistii si raspandacii pentru a-i lua la rost... si la amendat. Aviz amatorilor
.
Si apropo de www.avocatnet.ro/content/articles/id_25231/Scrisoare-catre-un-elev-de-clasa-a-XII-a-a-doishpea.html" target="_blank">bac...
Nana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Eu sunt una din persoanele care s-au intors in cadrul muncii, e adevarat ... am program de maxim 5 ore si sunt propriul meu sef R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
in conditiile astea m-as intoarce la serviciu... ieri
Nana, mamica
de ubirice dulce
n_a_n_a spune:
Cris, ma bucur tare mult pentru prietena ta, Lia. Sa ajunga cu bine la 38+
.
Nana, mamica
de ubirice dulce
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui NicoletaB Apropos, voi cum dati ciorbita la copii? Adica apoasa (cu legume, fidea si ce altceva mai e prin ea) sau cu paine inmuiata? Mamica unui buburuz |
Ciorbita i-o dau cu legume, fidea ,carne/ dreasa cu ou..etc si painea inmuiata.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui cris_09 I-a facut cerclaj din nou,prietenei mele Lia si este bine ![]() Cris ,mami de Sebi,copil poznas ,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010O vestuta pentru David |
Ma bucur tare mult!
Sa o ajute Dumnezeu sa ajunga cat mai aproape de termen si sa fiu sanatosi amandoi dupa nastere!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
cris_09 spune:
Buna ziua mamici!
Va intrebam acum cv timp de bratara anti tantari,am reusit sa cumpar eu,am gasit cu greu la o farmacie din Voluntari,aseara am pus-o prima data si mi s-a parut destul de eficienta.
Este pentru tantari si capuse,musculitele alea betive nu se sperie de miros.
Singurul inconvenient este ca prima oara miroase cam puternic(a lamaie) si cik tine doar o saptdar decat sa fim piscati si pe varful nasului......
M-am gandit ca v-ar putea interesa
Fug,azi dau licenta,tineti-mi pumnii
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010O vestuta pentru David
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui cris_09 I-a facut cerclaj din nou,prietenei mele Lia si este bine ![]() Cris ,mami de Sebi,copil poznas ,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010O vestuta pentru David |
Ma bucur ca este bine :-)
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."