Florile de liliac mai-iun2010 au ajuns la scutece!
Raspunsuri - Pagina 11
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu30 isteria copiilor rapiti- se discuta acum pe realitatea Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010 |
Am gasit si eu www.realitatea.net/se-fura-copii-pentru-organe-isteria-din-vremea-comunismului-a-revenit_851129.html" target="_blank">un link .
Am vazut si eu pe Pro tv la ora 19, spunand ca nu s-a plans nimeni ca li s-a furat copilul.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Madamar spune:
Foarte fina ironia cu emoticonul - desi, in mod cert, nu sunt eu cea
.
Sau poate asa pare, pentru ca, asa cum spunea odata Ioana - Arturicii (Ioana, daca citesti, sa stii ca mi-e tare dor de tine si postarile tale care mergeau la inima! Mai spune-ne despre voi!!!) imi impun ca un anume user, pentru mine sa nu existe!
In alta ordine de idei: politia capitalei face un comunicat pe tema isteriei rapirilor:
http://www.politiacapitalei.ro/pdf/comunicate/2011/Comunicat%2007.07.2011.pdf
Va mai vizitez, in limita timpului pe care-l dedic minut cu minut, cu dragoste, puiului mic
.
Sa aveti un weekend reusit!
Mary,
lui
Mateo,
ancutzicab spune:
Neata!
Mary - mersi
! Si, cu o foaaaaaaaarte mare intarziere (scuze)
! La multi ani minunati langa cei care iti fac inima sa bata mai tare
!
Sper si eu sa recuperam la Sibiu (plecam saptamana viioare). Am in plan o cura de aerosoli la Ocna Sibiului, sa vad daca imi si iese.
Va pup, sa aveti o zi faina si un weekend si mai fain! (doar ca va fi cam caniculos, din cate am vazut)
r_ocsy spune:
Buna !
S-au scris cateva pagini de cand nu am mai intrat eu ... din pacate multa "cearta"
.
Eu sunt una din persoanele care s-au intors in cadrul muncii, e adevarat ... am program de maxim 5 ore si sunt propriul meu sef
. Mie imi prieste, am mult mai multa rabdare cu Sofia iar in proportie de 90% din timpul petrecut acasa e dedicat ei . E drept, poate fi putin cam obositor dupa 5 ore la cabinet sa alerg prin parc dupa ea, dar odata ce ma mobilizez ....
.
Curatenia, mancarea ... doar pe fuga sau cand doarme ea, calcatul rufelor doar cand nu se mai poate
; totusi am un sot de treaba care mai face si curatenie ( in ultimul timp mai mult el
) si mai stie si gati ... deci, teoretic nu am de ca sa ma plang.
Iar cu olita .... la fel ca Nicoleta, am asezat-o de 3 ori, de fiecare data a fost cu racnete, am renuntat ... de atunci mai mult fac eu exercitii la olita in speranta ca poate trezesc interesul copilului dar momentan nu am sorti de izbanda si nici nervi pentru asa ceva.o Sa mai incercam din cand in cand, la cateva saptamani/luni la olita si vedem ce iese , momentan ultimele incercari au fost date esecului. Recunosc ... nu am nici timpul necesar , nici rabdarea pentru a sta pe capul ei si a insista. Cris eu ma bucur ca exista pampersii si nu trebuie sa spalam fineturile
.
Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut ! pa
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Ioanact spune:
Buna!
Nu ne ma da nimeni cafeaua?
Va servesc eu cu una, mai pe la pranz.
Justinei i-a iesit azi dimineata, primul canin jos.
Il asteptam si pe cel de-al doilea tot jos.
Abia astept sa-i iasa mai repede si sa nu mai sufere, sa se poata juca si ea linistita.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
NicoletaB spune:
Hello!
Mary-chiar imi pare rau ca nu sti sa citesti! Nu te-am facut batuta in cap. Daca citeai corect ai fi fazut ca in fraza era loc pt expresia " vi si dai omului in cap" (ce sa fac daca emoticonul merge pt ambele variante?)!
Dar comportamentul tau de gradinita de genul nu sunt eu, ci tu sau cine spune ala e... nu e de mine!
Chiar asa, de ce nu ma ignori, daca nu-ti plac parerile mele?
Ti-am trezit eu niste feelinguri asa, si cand mi-e lumea mai draga simti nevoia sa-mi mai trantesti cate o rautate personala!
Daca te ajuta sa te certi cu mine, cu draga inima o fac! Daca e doar o chestie de-a ta, gaseste-ti pe altcineva!
NicoletaB spune:
Apropos, voi cum dati ciorbita la copii? Adica apoasa (cu legume, fidea si ce altceva mai e prin ea) sau cu paine inmuiata?
Al meu suferind de reflux eu nu i-am dat zeama, a mancat mai consistent.
Nu stiu ce se va alege de ciorba mea in conditiile in care el mananca din picioare si in miscare daca se poate. La noi scaunul de masa e doar de colectie. Niciodata nu a acceptat sa stea in el!
cris_09 spune:
Eu ii dau ciorba normala cu legume,fidea,carne si ce mai e prin ea,cu painica inmuiata.Sebi nu mananca 2 feluri de mancare si fara paine nu cred ca i-ar tine de foame.
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010O vestuta pentru David
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Cris eu ma bucur ca exista pampersii si nu trebuie sa spalam fineturile Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut ! pa R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |

Cris
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010O vestuta pentru David
cris_09 spune:
I-a facut cerclaj din nou,prietenei mele Lia si este bine
Cris