FIV Dr DRAGOS ALBU 36

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Am si eu o intrebare: dupa 21 zile de mycroginon (inceput in ziua 12) si diphereline inceput in ziua cu mycroginon nr. 20, mai imi vine menstruatia ? sau inhiba tot imediat dipherelinul...

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camemar

Cory, tu esti pe ultima suta de metrii
Eu am avut o sarcina fff grea cu hemoragii grave de la 7 la 18 saptamani, cu internari si emotii, nu credeam ca o sa reusim sa ajungem aici, la 25 de sapt dar Doamne Doamne a vrut sa ne ajute si am ajuns aici. Eu stau doar in pat si scriu cam greu, de aia nu pra am mai postat...Acom suntem mai bine, burtica e mare, bbii erau in grafic la eco de 22 de sapt si nasterea ar trb sa fie pe la 34 de sapt.Deci mai am cam 9 sapt.
O sa incerc sa scriu mai des.

Ce ma bucur ca sunteti bine
Chiar acum am vb cu babyblue la telefon, si m-a intrebat de tine
Ar fi superbine sa ii tii pana la 34 saptamani.
Pana la urma, ce sex au?
Ai inceput cumparaturile, pregatirile?

33+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Camemar, ai fost si esti mamica eroina pentru mine pe forumul acesta, de cand am inceput sa citesc si apoi, sa si scriu...cu 3 bebelusi nu e usor, dar cu Dumnezeu inainte si cu foarte multa grija din partea ta, ca ai fost cuminte si ai respectat ce ti-au spus dr.
Corrynutz, acusica urmezi tu cu poze cu prichindei, dupa Mirela!

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ralu_mv

Am si eu o intrebare: dupa 21 zile de mycroginon (inceput in ziua 12) si diphereline inceput in ziua cu mycroginon nr. 20, mai imi vine menstruatia ? sau inhiba tot imediat dipherelinul...

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Vine, vineeee
Inca o data si gata, te lasa timp de 9 luni

Mergi la inceput

Citat:

--------------

Vine, vineeee
Inca o data si gata, te lasa timp de 9 luni

Mergi la inceput

Citat:

--------------

Mai Ralu, la mine nu a fost asa, am tot avut perioade de "ciclu" si cand luam Microgynin si in timpul Dipherelin-ului, abia cand am inceput Menopur, dupa prima injectie, s-a oprit orice scurgere. Pana atunci, tot trecea si iar venea...nici nu stiu sa spun care e data primei zile din ultimul ciclu... Dr Albu a spus insa ca e normal, nu e nici o problema, eu ma panicasem atunci si m-au calmat si fetele aici, ca au fost mai multe situatii similare.

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Multumesc, Anastasia, eu pana acum nu am mai avut nimic, decat un pic de spoting zilele astea, cand trebuia sa vina in mod obisnuit (ca eu am mai si ovulat luana asta, ca am inceput tarziu AC). Sper sa vina, ca ar fi dupa histeroscopie, si vreau si eu curat :)

Corry !!! sa dea Dumnezeu asa sa fie !
(nici nu am pretentii, sanatos sa fie, si altfel sexul nu vreau sa il stiu pana la nastere)
--------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camemar spune:

Cory sa i trimiti salutari si multa sanatate lui Babyblue si bebe sanatos!!!
Anastasia multumesc frumos, poate ca sunt sarcini cu tripleti si mai usoare dar eu nu am avut norocul asta, dar conteaza doar sa reusim sa i aducem cu bine pe lume si sa fie sanatosi, ca uitam de tot chinul, eu stau in pat de la 7 sapt si deja simt ca o iau razna...
Noi am stiut sexul bbilor de la 12 sapt si anume 2 baietei si o fetita
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

buna seara va yrmaresc de mult , eu am facut fiv la gynera si am avut beta hcg in ziua 10 de transfer 109,3 si la echo a fost sarcina gemelara dar doar unul a fost cu embrion celalalt sac era gol, acum suntem in sapt 9 si 4 zile
va pup si anastasia asteapta echografia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tebligia

buna seara va yrmaresc de mult , eu am facut fiv la gynera si am avut beta hcg in ziua 10 de transfer 109,3 si la echo a fost sarcina gemelara dar doar unul a fost cu embrion celalalt sac era gol, acum suntem in sapt 9 si 4 zile
va pup si anastasia asteapta echografia

Pai o astept, Tebligia, ce altceva pot face? Sarcina usoara si frumoasa!

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput