FIV Dr DRAGOS ALBU 36

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetele care a-ti facut bitest la medlife imi spuneti si mie in afara de translucenta nucala ,sindrom down si edwards nici voua nu vi s-a facut analiza la fibroza chistica si surditate congenitala sau au omis doar la mine sa o faca?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

buna fetelor,
anastasia, eu am avut 274 parca in z12 dupa ET; dar acum stai linistita ca nu cred ca sunt asa concludente datele altora, eu cred ca poate fi f bine 1 sau 2, ca am vazut undeva pe un site ca valorile variaza f mult (limita max si min)
oricum o fi ce mai conteaza, improtant e ca ai reusit
eu nici nu m-am gandit la 2 pana in sapt 6 cand am mers la eco,si nici Albu nu cred ca poate sa-ti spuna sigur
oricum mai ai un pic de rabdare, cauta pe aici pe site-uri cu sarcina pe sapt si vezi cand pot fi detectate bataile inimii la eco si du-te si fa-ti o eco, chiar mai deverme de alea 6 sapt dc vrei, si nu treb sa mergi la ML, du-te frumusel la orice cabinet din zona ta, oricum e mult mai ieftin o eco,cam 100 e la cele de cartier

altesa, habar n-am dc s-a facut ce spui tu la bitest, nu am ajuns cu el la Albu, abia pe 15 i-l arat, dar eu vad numai Free Beta si PAPP-A, si prin interpretari zice ca e ok, risc scazut
oricum rezultatele sunt orientative si abia la morfo de trim II vezi mai bine dc e ceva, mie asa mi s-a parut din ce am cititi pe bitest

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Anastasia, erau si cazuri de tripleti:
" insemination done this time resulting in triplets.
beta #s
10 days after procedure: 127
12 days after procedure: 253 "

" Hi All,

I agree #'s can be deceiving. My beta came back at 198 and that was 14 days post HCG shot with IUI. I did not have any other beta's done but Progesterone levels were off the charts. We found out at our 1st u/s at 7wks 4d that we were pg with quads, so you just can never tell."

Dar oricum din multiplele postari de acolo, nici eu nu am ajuns la o concluzie, decat ca variaza foarte mult si sunt sanse sa fie si 3 !
Oricati ar fi, sanatosi sa fie toti !

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camemar spune:

Felicitari proaspetelor gravidute!!!
Nu cred ca exista valori fixe ale valorii beta care sa ti spuna daca ai unul sau mai multi bbi. La mine la sarcina trecuta, care s a oprit din ev in ziua 10 cu embrioni de ziua a 3 a , beta era 127 si in a 12 era 417 parca si era un singur bebe. La sarcina asta am facut un singur beta in ziua a 11 cu embrioni de ziua a 2 a si beta a fost 590, dar facusem test de urina in ziua a 9 a si a fost pozitiv, iar rezultatul a fost si este inca 3 bebei...
Deci depinde de la persoana la persoana...
Va doresc sarcina usoara si bbi sanatosi si cati vreti voi sa fie.

Mergi la inceput

Scuze, nu stiu de ce a iesit asa mare rubrica!
Altesa si eu am avut aceleasi analize ca tine la bitest.Felicitari pt sarcina. Si eu tot la Filantropia voi naste cu dr Mirelei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Anastasia, eu in ziua 13, am avut 555.
Acum, apropo de eco (aveam si eu un morcov, sa nu se fi prins 3..):pe 01.12.10- embriotransferul, iar pe 28.12.10 prima eco, unde s-au vazut cei doi saculeti.
Este adevarat, nu le-am auzit inimioarele, dar am vazut cati sunt
Aceasta eco, nu am facut-o cu Albu, ci mi-am facut programare la Medlife Favorit-pentru o ecografie de confirmare a sarcinii.
Camemar, cam scurta la vorba
Mai povesteste-ne si noua ce faci, ce fac piticii

33+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Anna, te-am gasit eu in alt capitol, ai avut ca mine, 262 in ziua 12.
Eram si eu curioasa, am crezut ca se pot interpreta intr-un fel, cu aproximatie, rezultatele la beta, dar dc nu e nimic clar, atunci astept pana la eco.

Ralu, uite ca datele acelea pt tripleti le-am sarit, nu le vazusem...
Camemar, fetita si

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Altesa, cred ca esti cam tanara,ca sa iti dea sa faci analizele astea?! Nu?! De obicei se dau dupa 35 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7

Anna, te-am gasit eu in alt capitol, ai avut ca mine, 262 in ziua 12.
Eram si eu curioasa, am crezut ca se pot interpreta intr-un fel, cu aproximatie, rezultatele la beta, dar dc nu e nimic clar, atunci astept pana la eco.

Ralu, uite ca datele acelea pt tripleti le-am sarit, nu le vazusem...
Camemar, fetita si

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Hai, lasa tripletii, ca tu ai gemeni(este mai bine)
Si, sper ca, realizezei ca esti datoare cu o praji (eu ti-am bagat in cap)

33+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Cory, tu esti pe ultima suta de metrii
Eu am avut o sarcina fff grea cu hemoragii grave de la 7 la 18 saptamani, cu internari si emotii, nu credeam ca o sa reusim sa ajungem aici, la 25 de sapt dar Doamne Doamne a vrut sa ne ajute si am ajuns aici. Eu stau doar in pat si scriu cam greu, de aia nu pra am mai postat...Acom suntem mai bine, burtica e mare, bbii erau in grafic la eco de 22 de sapt si nasterea ar trb sa fie pe la 34 de sapt.Deci mai am cam 9 sapt.
O sa incerc sa scriu mai des.

Mergi la inceput