FIV Dr DRAGOS ALBU 36

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

[quote]citat din mesajul lui maripet

Anastasia si Angelica de ce nu-i spuneti Mirelei sa va treaca la gravidute?

[/
EU AM SCRIS ODATA SI AM RUGAT-O SA MA TREACA LA GRAVIDUTE DAR A UITAT ASA CA O SA TE ROG INCA O DATA MIRELA!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

bun gasit fete dragi.
Revin din concediu si aflu vesti ce ma fac sa plang (
un ochii plange de bucurie pentru vestea anastasiei si angelicai, iar celalalt plange pentru durerea lui flo ).

9 luni de vis anastasia, din toata inima iti doresc sa fiti sanatosi si tu si bbii si sotul. Sa nu te gandesti nici o cli[pa ca ceva nu ar fi bine, am senzatia ca eu mi-am atras raul ptr ca prea multe griji mi-am facut

flo, iubita, sper ca ti-ai mai revenit. Am cautat in urma sa vad ce-ai facut. Cuvintele sunt de prisos, dar important este sa nu disperam. Incearca sa iei lucrurile asa cum sunt,iar daca voi credeti ca este ok cu adoptia,.. demarati proiectul si daca Doamne Doamne va vrea , va veni si un copil biologic.

Va imbratisez cu drag pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Multumesc, Tinuta! Multumesc, puiule!
Angelica, pup fata si ai grija de tine si sa stai cu sufletelul linistit, Doamne Doamne va face sa fie bine cu fetita si puiul vostru!
Fetelor, va scriu tarziu ca sunt inca in asteptari. Nu am inca valoarea pt beta, am fost dimineata la clinica, am plecat tarziu de acolo, am facut si perfuzia, Maruscha, ca am facut hiperstimulare, intr-adevar. Ma voi monitoriza zilele astea, plus ce ti-a dat si tie, Maruscha, urmez si eu. Acum stau si astept sa vedem cat iese beta. Mirela, Corry, Anna, Maruscha, am nevoie de ajutorul vostru! Voi prin ziua 12 cat aveati beta? Ca atat ar fi la mine. Cu aproximatie macar? Sa am si eu un termen de comparatie. Va rog frumos

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Fetelor, mi-a iesit 262, ziua 12 ET

Dau in balbaiala deja, dar va rog eu din suflet, daca intrati pe forum, fetele gravidute deja( Corrynutz, Maruscha, Anna ) sau Mirela, care deja a nascut, sa imi spuneti cum a fost la voi beta prin ziua asta, 12. Nefiind dr. Albu in tara, nu s-a interpretat valoarea beta, mi se va spune peste 2 saptamani ce e in casuta cu pitici si ma arde curiozitatea tare , tare.
Va rog mult detot!

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

anastasia iuhuuuuuu

mama nu mai stiu ce si care au fost valorile, ca pana le am auzit inimioarele am tot facut beta
important e ca s a dublat
ai refacut la acelasi laborator?
au le am facut numai la Babes
pupi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

anastasia iuhuuuuuu

mama nu mai stiu ce si care au fost valorile, ca pana le am auzit inimioarele am tot facut beta
important e ca s a dublat
ai refacut la acelasi laborator?
au le am facut numai la Babes
pupi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Sarut mana, Mirelus! Eram singurica pe aici si dadeam ture de pagini si capitole, pana prin 2009 in spate....

Am facut la Medlife azi, pe primul l-am facut la Babes, cel din ziua 9, ca e chiar langa mine. Dar am facut o hiperstimulare uratzica dupa ET si azi am fost sa fac perfuzie cu albumina si am repetat si beta la Medlife.Primul a fost 65,97- ziua 9 ET. Acesta 262-ziua 12 ET.

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

printesa din povestea rusa, bravo fetita, ia te uita ce frumusete de rezultat!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Anastasia, am gasit pe net un forum unde mamici de gemeni/tripleti si-au scris valorile de la beta tocmai pentru ca alte proaspete insarcinate sa isi faca o idee, si m-am gandit ca te ajuta.
Ce-i drept sunt si eu curioasa cati ghidusi ai tu acolo !

ps: 12dpo3t = 12 zile de la egg retrival (punctie) si transfer embrioni de 3 zile

http://www.fertilethoughts.com/forums/pregnant-multiples/440859-all-about-beta-hcg-test-results-multiple-pregnancies.html

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aristica

printesa din povestea rusa, bravo fetita, ia te uita ce frumusete de rezultat!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Aristica, ma termini cand imi amintesti de povestea rusa, am si eu motivele mele. Iar m-a apucat datul la soareci de emotie.. Si nici nu am uitat de melodia ta de la nunta, nici nu ai idee cat m-ai sensibilizat atunci..E istorie lunga cu numele acesta la mine...ai rascolit multe, pozitiv vorbind.
Multumesc mult si sa dea Doamne Doamne la toate fetele!

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Ralu, esti o comoara, hai ca m-am uitat pe site si tripleti nu cred ca sunt, nu ma incadrez in cazul acelei fete, dar am vazut la gemeni se cam potrivesc datele.
La cate zile trebuie repetat beta? Il repet si miercuri cand ma duc iar pt perfuzie albumina?

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput