FIV Dr DRAGOS ALBU 36

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Pup fetitele cuminti si gravidutele
sunteti minunate si ma rog ca Dumnezeu sa ne fie alaturi - Angelica, Anastasia, Corry, Maruscha, Anna, Qiao ....

Mikado, eu ma gandesc ca de prin august sa incep schema de tratament si prin septembrie sa fie ET. Tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

, Simonia, sunt in Bucuresti, cu expresia "de la Iasi inapoi" era o vorba din batrani..."ai burta pana la Iesi( Iasi)...adica o am mare, mare.
Insa, am vazut cum sta treaba cu durerile de burta cand am intrat intr-o groapa cu masina pe strazile noastre, de aici. E crunt, de acord.
Stimularea, adica schema de FIV, am inceput-o din prima zi de ciclu, am inceput cu Microgynon

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inna08

Felicitari Anastasia!

19+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Sarut mana, Inna!

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Mai fetelor, am si eu o dilema, o fac publica. Voi cum v-ati trecut saptamanile de sarcina jos, cand le-ati trecut, nu fizic, cum ati postat, ci ma refer la cum ati numarat saptamanile de sarcina, in functie de ce...
Ati luat ciclul ultim sau data punctiei? Eu am facut protocol lung si intre prima zi de la ultimul ciclu pana la punctie am 35 de zile...
Mirela, dc ma poti ajuta , e link-ul cu calcularea sarcinii FIV pe prima pagina, dupa postarea ta, acolo trebuie introdusa data Punctiei, ( egg retrieval), nu, ca asta ar fi data de ovulatie?
La voi, fetelor cu burtici, se potriveste calculatorul acesta cu ce a calculat dr ginecolog?

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Sa imi spuneti dc zic bine, ce am dedus eu, iau data punctiei- 20 iunie si scad standardul de 14 zile (cat ar trebui sa fie de la prima zi ultim ciclu pana la Punctie(ovulatie). Si mi-ar da 3 saptamani si 6 zile, cat iese si pe linkul acela. Ca ltfel nu imi da nicicum, eu am avut protocol lung si ar trebui sa calculez de pe 16 mai...sunt 36-37 de zile pana la punctie, mai lung decat o perioada intreaga de ciclu. Asta ar insemna ca pe 7 iunie ar fi data "teoretica" pt prima zi din ultima menstruatie...v-am zapacit detot.....
Angelica, sa ne spui cum esti cand poti, stam toate cu gandul la tine. Si, repet, nu te mai gandi la trecut, nu are nici o legatura sarcina aceasta cu ce a fost si , ti-am spus, e altul contextul acum. Ai facut Fragmin toata perioada asta, ai luat vitamine, nu se pune problema de nimic rau!

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

complicat cu fiv-ul asta

cand m-am dus la doctorita mea de familie sa-i spund e sarcina, eaera tentata si chiar asa a facut, a pus data embriotransferului ca data de inceput a sarcinii... total gresit!

am inteles ca se procedeaza la fel ca la orice sarcina, se trece prima zi de menstruatie din perioada respectiva....ori mie mi-a venit de vreo 2 ori :)... imi venise, au trecut 3 zile, am inceput sa iau anticonceptionale vreo 10 zile daca nu ma insel, dupa care iar mi-a venit...si am mai avut protocol scurt lungit un pic...

cand m-am intalnit cu dl doctor la confirmarea sarcinii si m-a intrebat de data ultimei menstruarii ma uitam la el de parca-l vedeam ptr prima oara...nu mai stiam...asa ca am trecut 2 saptamani pana la ET...o fi asa sau nu...cine stie :)

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

FETELE va multumesc pt grija voastra,vad ca scurgerea sa mai diminuat ,v-am spus am vb cu Albu si mi-a zis sa iau duphaston si no-spa la 8 ore in plus de ce luam!
De ieri ma lupt cu o durere crunta de cap ,care vad ca nu ma lasat nici azi ,si in plus azi am o greata enorma ,dar ma bucur ca asa realizez ca bebe este acolo si isi face de cap,in rest ....astept cu nerabdare eco care este pe 7 ...........offffffffff sa vina odata ziua de 7 sa aud ca bebe este ok !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Angelica, mi-ai dat emotii.
Totul trebuie sa fie bine. Nu te poti duce mai devreme la eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Anastasia si Angelica de ce nu-i spuneti Mirelei sa va treaca la gravidute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Eu m-as duce dar la Medlife se pare ca mai toti medici sunt in concediu,ca eu in mod normal azi eram programata ,dar m-au sunat ca si dr MUNTEAN este in concediu ,asa ca pina pe 7 a zis ca nu are cine sa imi faca.........ca nu este decit dr STERIU diponibila ............asa ca m-am conformat!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+6

Mergi la inceput