FIV Dr DRAGOS ALBU 36
Raspunsuri - Pagina 9
ALTESA spune:
intre timp am aflat la medlife doar atat se face ,pacat ca sunt o groaza de banii.
Adica daca as fi stiut as fi mers la medsana care le face si pe astea in aceiasi bani ,am auzit ca medsana face cele mai complete teste.
Nu speranta nu depinde de varsta am o prietene care are 24 de ani si a facut testul asta la medsana si din pacate i-a iesit fibroza chistica pozitiva deci nu depinde de varsta,norocul ei a fost ca nu avea si sotul ei gena ca altfel era horror pt. copil.
In fine asta e partea proasta ca analiza asta facuta separat e fffff. scumpa am vb cu dr. meu acum si a zis ca incearca sa-mi gaseasca cel mai bun pret.
12+
mikado spune:
pupici la fete
eu nu prea am timp sa mai intru...sunt foarte aglomerata, vindem, tb sa terminam casa ...n-am timp nici sa respir mai arunc un ochi si la voi, sper sa ma timp sa recuperez
sper ca sunteti bine
Citat: |
citat din mesajul lui bccami Pup fetitele cuminti si gravidutele sunteti minunate si ma rog ca Dumnezeu sa ne fie alaturi - Angelica, Anastasia, Corry, Maruscha, Anna, Qiao .... Mikado, eu ma gandesc ca de prin august sa incep schema de tratament si prin septembrie sa fie ET. Tu? |
poate vom fi colegute eu in august tb sa fac histeroscopia, apoi urmeaza FIV
Anastasiaabia astept sa faci eco si sa ne zici ca sunt doi si doamne ajuta!
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
ALTESA spune:
camemar ma bucur sa te vad activa pe aici si ca sunteti bine ,uite ca a trecut timpul mai aveti putin si incepe bebeluseala la voi.
tu si cu nicoleta luciu aveti 3 bebei si mai au si aceleasi sexe ,parca si ea tot asa are 2 putoi si o pasa.
Anastasia urmezi cumva si tu?
aaa stai asa ca mi-am adus aminte esti datoare cu un calcul de aflarea sexuletului ,ai zis ca-l intrebi pe tati si imi dai pm.
Pls nu ma mai tine pe jar ca zilele astea am tocit tastatura.
13+
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui ALTESA camemar ma bucur sa te vad activa pe aici si ca sunteti bine ,uite ca a trecut timpul mai aveti putin si incepe bebeluseala la voi. tu si cu nicoleta luciu aveti 3 bebei si mai au si aceleasi sexe ,parca si ea tot asa are 2 putoi si o pasa. Anastasia urmezi cumva si tu? aaa stai asa ca mi-am adus aminte esti datoare cu un calcul de aflarea sexuletului ,ai zis ca-l intrebi pe tati si imi dai pm. Pls nu ma mai tine pe jar ca zilele astea am tocit tastatura. 13+ |
Aoleu, puiule, scuza-maaaaaaaaaaaaa!!!! ALTESA, am uitat, recunosc! Gata, il intreb, il pun sa explice si iti spun si tie!
Am fost azi zapacita, du-te vino ba la serviciu, ba la medlife cu hiperstimularea mea, eram stresata si cu beta si am uitat....
Revin acusica cu explicatii in amanunt! Iti dau sms cand postez, ca sa nu ramai lipita de calculator pana am eu raspunsul.
Pup fata si gagalicea din burtica!
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
Maruscha, a vazut si dr Albu rezultatele la analizele de azi si mi-a dat sms cu tratament. Am si eu solutie de aminoacizi de la sala fitness. Si inca niste medicamente. Plus regulile pe care trebuia sa le respecti si tu cu lichidele. Tu te-ai dus pur si simplu la o farmacie sau le-ai luat chiar de la o sala de sport?
Maine m-a chemat pt a doua perfuzie de albumina si plec tot atunci si in cautarea prafurilor. Poate gasesc chiar la farmacia aceea, din incinta clinicii...
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
maruscha80 spune:
se gasesc la farmacie, mie mi le-a luat sotul
iti dadeam cutia mea insa plec din tara...si oricum e desfacuta...in fine... ideea e ca se gaseste destul de usor, fie la sali de fitness sau magazine specializate, fie in farmacii.
sanatate multa si ai grija de tine, o sa fie bine
15+ cu
Anastasia_7 spune:
Altesa, gata, am aflat! Trebuie sa iei in calcul data de nastere a ta, dar si a sotului. La femei, se schimba ciclul de dominare a sexului feminin din 4 in 4 ani, la barbat, din 3 in 3. Dar e mai complicat de explicat mai departe, ar trebui sa exemplific. Trimite-mi dc e ok pt tine un PM cu datele voastre sau, pur si simplu, niste date fictive si iti trimit exemplificat. Ne jucam si noi acum putin...
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui maruscha80 se gasesc la farmacie, mie mi le-a luat sotul iti dadeam cutia mea insa plec din tara...si oricum e desfacuta...in fine... ideea e ca se gaseste destul de usor, fie la sali de fitness sau magazine specializate, fie in farmacii. sanatate multa si ai grija de tine, o sa fie bine 15+ cu |
Stai linistita, Maruscha, ca de luat, imi iau eu, ma gandeam ca e vreo denumire, ceva, ca sa nu iau altceva si din exces de zel, sa fac muschi sau sa dobandesc forte nebanuite
Bebe sa fie bine, ca am inteles ca hiperstimularea nu afecteaza si bebele. Asta e cel mai important, restul se rezolva
Parintele Arsenie Boca
angelica28 spune:
Neata la fete !
Am niste greturi .........,acum maninc covrigei ,poate se diminueaza........ard de nerabdare sa ajung la eco,mai am putin pina joi ,ieri am dat tel la Medlife si bineinteles mi-am facut programare si la Albu sunt programata pe 28 ,sa vada el daca ce a pus acolo ,a pus bine!,am f mare incredere in el ,si m-am hotarit impreuna cu sotul, sa nasc cu ALBU la MEDLIFE!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+6
maripet spune:
Aveti idee in afara de transferul de embrioni congelati de 1705 si cateva eco pe parcurs se mai plateste ceva la FET?