FIV Dr DRAGOS ALBU 36

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

tannoo sunt in zona mamicule
spune mi, iti raspund, daca te pot ajuta cu ceva m as bucura

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

mirela, ti-am trimis pm;
merci,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

cami se lipesc peretii uterului intre ei - pot aparea dupa chiuretaj, mai ales. Dar am inteles ca nu-i o regula sa ai sinechie dupa chiuretaj, asa cum nu e sa nu ai chiar daca n-ai facut chiuretaj, ca si uterul e tesut viu. Mie mi-e putin teama de polipi, dar prefer sa gaseasca "ceva" in uter care sa fie reparat, ca apoi sa duc o sarcina cu un bebe sanatos pana la capat.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Aristica ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Si uit ce am uitat domne sa o felicit pe MONA cumnata lui LUMIMAR pentru gemenei .

Ma gasisi cu ea la coada la nenea Albu si uite asa am aflat cine este ,venise draga de ea pentru confirmare sarcina si a reiesit in urma confirmarii bebei.

Lumimar felicitari si tie pentru bebelina si daca vezi mesajul asta spunei Monei sa-si faca curaj sa intre pe la noi.
Multumesc frumos ALTESA ,si tie iti doresc sa ai parte de o sarcina usoara si de bebe sanatos si mancacios.Sa felicit si eu proaspetele gravidutze si sa dea DD sa aveti parte de noua luni de gravideala super usoare si bebei sanatosi.Bebelina mea are 16 zile,este o mancacioasa ,doarme cam 18 ore din 24 si a luat deja in greutate,suntem o domnisorica...
Altesa,intradevar sunt gemenasi la cumnata mea ,a facut fiv anul trecut in august,insa fara rezultat iar acum in mai i-a transferat pe cei congelati ,trei la numar .Surpriza mare este ca are sarcina gemelara biamniotica coronara,adica bebeii sunt separati ,fiecare cu placenta lui,cu treaba lui...asteptam cu nerabdare sa vedem ce sunt....Ea va citeste si va stie povestea la fiecare in parte insa nu prea scrie ...
Va doresc la toate numai bine,burtici la purtator cat de curand

Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

aa ce ma bucur ca ai vazut mesajul meu sa-ti traiasca bebelusa si sa fie sanatoasa.

ASa deci Mona a ramas in urma unui transfer? super mai rar auzi asa ceva .

MARIPET sa citesti ce a scris lumimar despre Mona cumnata ei ca sa-ti faci curaj sa te duci la ET SAU FET nu stiu exact cum ii zice.

lumimar de curiozitate vrei te rog sa explice ce sarcina are mona ca nu am inteles e bine ca e asa corio-nustiucum?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Multumesc frumos
Mariped,dupa fiv de anul trecut care nu a fost reusit,a urmat in mai transferul de embrioni congelati trei la numar de calitate nu foarte buna,dar care,spre surprinderea noastra din ziua decongelarii si panaa doua zi la transfer au mai crescut .Nidarea s-a facut separat adica unul dintre ei s-a prins intr-o zi si celalalt la diferenta de o zi sau doua zicea dr White,si asa a rezultat acea sarcina gemelara biamniotica,adica fiecare embrionas se va dezvolta separat independent de celalalt
Fetelor,nu renuntati la visul vostru de a deveni mamici ,luptati cu ardoare si nu renuntati sub nici o forma.Momentul in care veti primi copilasul in brate este unic si va va marca intreaga viata
Va pupacim pe toate si va dorim tot binele din lume

Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot

Mami de MARIA IRINUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday30 spune:

Salut fete! Hai ca eu am fost plecata toata ziua si ati cam scris ceva, nu gluma!
Astazi am finalizat cu analizele...toate, toate...ne-au costat cat juma' de fiv. Vroiam sa va intreb daca chlamydia nu iese in sange la IgA, IgG sau IgM, este vreo sansa sa iasa in secretie? Intreb ca ma fierb cei de la Synevo cu un rezultat.
Apropo de histeroscopie, eu m-am dus hotarata la prima intalnire sa intreb de histero ca stiam ca se cam cere inainte de fiv si doctoru' m-a lasat cu gura cascata ca nu e neaparat nevoie si la eco era tare multumit de endometru. Ziceti sa insist totusi cu asta...Pe mine ma batea un gand asa sa fac histero odata cu laparoscopia, sub aceeasi anestezie. Acum eu propun...sper sa fie si de acord
Aristica, buna strategia ta cu fetita Las' ca ne-ntalnim toate la un mustut prin toamna sa sarbatorim
Anastasia, cum te mai simti?
Cami, din cate stiu eu...sper sa nu gresesc, impiedica nidarea embrionului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Buna fetelor,
Asa imi plac discutiile astea intre "burtici" ... ma binedispun instantaneu!Anastasia imi pare rau de problemele tale. Sper ca esti mai bine!Multi pupici sa treaca!
Fetelor, apropos de discutia despre histeroscopie, daca am facut laparoscopie mai trebuie sa fac si histero?
Multi pupici pt "burtici" si viitoarele "burtici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

pestic, la o laparoscopie se vede exteriorul uterului, ovarele si trompele, in timp ce la histero se vede interiorul uterului (casuta ptr 9 luni)si daca sunt desfundate orificiile tubare.
Este bine de facut histero inainte de fiv. Am impresia ca si Dl Dr in functie de stare recomanda sau nu histero. La mine a fost cam asa:
anul trecut mi-a spus sa merg cu 2 luni inainte de data cand vreau sa fac transferul, am intrebat de histero i nu mi-a recomandat. Cand am mers sa stabilesc tratamentul a zis ca-i recomandat sa se faca histero inainte de o procedura fiv. Acum cand am intrebat daca sa fac, exact ca tie mi-a raspuns ca endometrul este ok si nu crede sa fie cazul. Probabil cand voi merge sastabilim data si tratamentul o sa fie nevoie si de histero. Acum nici el nu este Dumnezeu sa le stie pe toate, dar ideea ese ca la carte spune ca este recomandata hisero inainte de orice fiv. Poate se gandeste si la chieltuieala noastra...
Exact cum spune si aristica nu-i musai ca sinechiile sa se faca dupa chiuretaj. Eu am avut o sinechie chiar daca nu avusesem nici o sarcina pana atunci.

Mergi la inceput