FIV Dr DRAGOS ALBU 36
Raspunsuri - Pagina 12
aristica spune:
maripet eu stiam ca de la antibiotic poate aparea candida si ca nu e indicat sa se trateze cu antibiotic, dar daca tie ti-a trecut, inseamna ca exista mai multe tipuri de tratament. Eu am avut 12 zile de "niste" ovule, iar sotul a avut unguent canesten - si cica ar fi trebuit sa traim ca fratii in zilele astea. Dar noi aveam nunta, deci partea asta nu ne-a iesit. Dupa nunta am folosit 2 zile unguentul de la el si 2 zile ovulele acelea tari de canesten gyn (tratamentul e de 3 ovule) - si candida a disparut, dar a aparut dtreptococul, ca sa nu ma plictisec. Acum, am o doza de o zi, e un fel de tub care e preumplut cu o crema (habar n-am cum se numeste), care e doar preventiv, sa nu apara candida de la augmentin...sau, oi fi inteles eu gresit?
ralu sar'mana de informatie! Asta ar fi chiar culmea, sa ma trezesc luna asta fara streptococ si candida, luna viitoare cu histero, apoi cu anticonceptionale si suprefact, iar in septembrie punctionata, transferata si gravida...tocmai acum, cand am planuri de piscine, balaceala, dezmaturi
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
aristica spune:
by the way (azi se pare ca am chef de scriiiiis) a facut cineva histeroscopie cu anestezie generala la Medlife? ca eu asa am cerut, ca sa dorm, sa nu stiu nimic, apoi sa ma trezesc ca frumoasa din padurea adormita...
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
tinuta78 spune:
aristica, de ce vrei histero cu somnic? Mie nu mi s-a parut dureroasa, si chiar mi-a placut sa vad ce-i acolo. Cred ca daca ar fi posibil asi controla lunar ce e in burtica mea(eco si histero). Eu am avut o sinechie (mi s-a explicat si am vazut cum a curatat acolo)si este aproape ca o eco.
Bafta mult, tuturor.
Si eu voi incerca inca un fiv in toamna asta.
Stiti ceva, a fost admis MF in fivul gratuit?
Ralu_mv spune:
Tinuta, si eu la fel ca tine ! Mi-a placut teribil sa ma uit pe monitor sa vad ce era pe acolo, sinechii, polip :), si nici nu m-as fi gandit sa fac cu anestezie generala histeroscopia (sau alta procedura care merge si fara... dat fiind ca eu am reactii adverse ciudate la anestezia gen)
A fost distractia mea, iar de durut nu a durut decat foarte putin.
Cat despre scopul histeroscopiei... eu as trimite pe toata lumea sa faca, ca nu stii ce e pe acolo. Acum eu am insistat sa o fac, ca dr W zicea ca nu e nevoie ca nu era nimic ciudat la eco... si totusi a ramas masca cand a dat de polip si sinechii...
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
tinuta78 spune:
ralu, eu am facut histero exact ca tine, inainte fe fiv(la sfarsitul lui ianuarie). De a doua zi am inceput AC si restul tratamentului...
Acum la control, am intrebat daca mai este nevoie de o alta histero si dl dr mi-a spus ca nu pare a fi nevoie. Totusi parca pentru linistea mea, asi face inca una, mai ales ca am trecut printr-un chiuretaj cu aspiratie si nu se stie ce s-a intamplat pe acolo.
Ralu_mv spune:
Tinuta, nu stiu povestea ta (caut eu prin urma, ca sa nu te pun sa faci rezumat :) ), dar imi pare rau ca a trebuit sa treci prin acel chiuretaj. Si eu in locul tau as face histeroscopia din nou, mai ales ca stiu ca la mine sinechiile au fost 100% tot din cauza chiuretajului cu aspiratie prin care trecusem, si tot asa, nimeni nu zicea nimic...ca ar trebui sa fac histero... si uite ce am gasit... nu conteaza cine face chiuretajul si unde il faci, ca nu depinde de dr. daca apar sau nu sinechii etc... care nu se vad la eco.
Daca iti permiti banii, spune-i dr. ca vrei sa faci si gata. Eu asa am facut, ca el zicea ca nu e nevoie...
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
aristica spune:
Mi-a recomandat Dr. Albu s-o fac inainte de fiv. O vreau cu anestezie generala, deoarece nu vreau sa simt niciun fel de durere, indiferent de cat de mica ar fi ea, ca ma gandesc la perioada de injectare din timpul fiv-ului, apoi, dupa puctie eu ma simt f rau (asa a fost de fiecare data), apoi urmeaza injectiile de progesteron care fac niste guguloaie incredibil de dureroase, asa ca prefer sa trec dormind peste orice alt fel de durere. In plus, daca ar gasi polipi, multi, as simti cum i-ar curata...de ce sa trec prin asta? Adica, daca am cealalta varianta, cea cu somn profund, apoi p-asta o vreau.