FIV Dr DRAGOS ALBU 36
Raspunsuri - Pagina 11
Anastasia_7 spune:
Da, Sunnyday, asa e...am facut mai tarziu , dar intr-o forma urata...de la 52 de kg dupa ET , am ajuns la 56,5 doar din lichid acumulat in burta.
Mai mult m-a speriat azi situatia cu vezica, eu am tot avut probleme cu rinichii si sper sa nu mai patesc ce am patit azi...ma gandeam la Babyblue, mititica, dc eu m-am chinuit azi atat cu blocajul asta..., imi imaginez prin ce a trecut ea si trece de atata timp si mai ales ca e nimica toata la mine, pe langa ce a indurat ea...ma infior numai cand ma gandesc...
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA nu-i nimic anastasia tu sa fi bine si bebicul/bebicii . Lasa ca eu iti trimit un pm cu datele noastre si tu imi spui sexuletu cand ai timp. sincer am gasit si eu schema asta pe net dar nu am stiut ce sa fac cu ea ,si nici nu inteleg asa ca atunci cand o sa ai timp uita-te la pm si zimi ce-i? 13+ |
Da, Altesa, asta m-a linistit, cand am intrebat si mi s-a spus ca nu e afectata sarcina de hiperstimulare.
Dar imi pare rau ca trebuie sa iau antibiotic...asta e..
Iti trimit datele cu calculele in seara asta, sa ma revansez pt intarziere.
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Ralu_mv spune:
Imi pare rau, Anastasia, pentru toate cate ti se intampla rele... dar fii optimista ca va trece si hiperstimularea, si infectia urinara, care ar foarte grav daca ar ramane netratata, decat sa iei acum antibiotic. Multa putere !
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
angelica28 spune:
Anastasia imi pare rau ca treci prin astfel de momente ,sunt alaturi de tine iubita mea,si sper sa scapi cit mai curind de calvarul asta!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+6
maruscha80 spune:
anastasia draga mea, e normal sa-l preocupe situatia ta. Eu cred ca am acumulat in toata perioada maxim 3 kg, important e, si cred ca la asta lucreaza ei acum, sa nu mai acumulezi alte lichide in plus.
eu am facut cu totul 2 perfuzii la 3 zile diferenta una de alta. Va fi ok, esti pe maini bune si ai mare grija de tine in perioada asta. In ceea ce priveste antibioticele, nu-ti fa griji, se mai dau un sarcina. Dealtfel si eu dupa amniocenteza, se pare ca voi lua timp de o sapt antibiotice.
dilema mea e acum, daca sa fac sau nu amnio...ma simt cumva obligata sa o fac,mai mult de teama bolilor alora, si urasc asta...pe de alta parte stiu ca de fapt nu ma obliga nimeni si o fac pe barba mea...e greu.
acum sunt insa in vacanta si incerc sa nu ma gandesc la asta prea mult.
15+ cu
aristica spune:
cami primul fiv a fost in clinica lui Tutunaru, dar nu cu el, ci cu Miciner Silvia-gineco si Mioara Matei embriolog - la fel si FET. Nu recomand acest grup de doctorite: nu dau factura/chitanta pentru nimic, de fapt ar fi multe de spus, dar nu e locul si momentul. In schimb am o prietena foarte multumita de ele...deci sunt pareri si pareri, iar eu nu vreau sa influentez pe nimeni.
Al doilea fiv a fost la Medlife cu Dr. White, al treilea va fi tot cu el. Nu stiu sa-ti spun cand. Am programare la sfarsitul acestei luni sa vad daca am scapat de streptococ (pentru care iau acum Augmentin pentru 7 zile - cu ocazia asta pup printesa din poveste si pe cei doi zanici ai ei din burtica), la sfarsit de Augmentin am un tratament pentru candida - ca sa nu dau din streptococ in candida si daca iese bine secretia din col si clamidia, fac o histeroscopie. Acum...sincer, habar n-am daca imediat dupa histeroscopie pot incepe anticonceptionalele , apoi suprefactul pentru protocolul lung, sau mai stau o luna - d-asta ziceam ca ajung in toamna cu fiv3.
Pentru mutatii nu intrerupi acidul folic, doar ii spui asistentei sau doctoritei ca iei de 2 luni. De fapt, daca mai iei alte vitamine, la fel, nu le intrerupi, doar mentionezi ce anume iei si de cat timp. Si sa iti faci un dosar cu toate analizele (copii) pe care sa-l lasi la Fundeni
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
aristica spune:
sunnyday uite ca la must nu m-am gandit, dar acum, ca am citit la tine, am o pofta de zici ca-s gravida cu qvadrupleti...cred ca asta e unul dintre motivele pentru care imi doresc sa raman gravida: sa fiu plina de mofturi si pofte (unele inchipuite) pe care sa mi le satisfaca sotul fara sa comenteze nimic - uite cum dau eu din casa...si daca tot aberez asaaa, de dimineata, mi-ar placea sa am fetita, sa-i cumpar ei o rochita, mie una, ei niste sandalute, mie o pereche...
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
maripet spune:
Aristica, eu pentru clamidia am luat antibiotic 14 zile (doxicilina) si Branca Ursului la greu (de altfel scrie pe prospect ca trateaza clamidia). Trebuie sa faca si sotul acelasi lucru.
Ralu_mv spune:
Aristica, la mine imediat din ziua histeroscopiei mi-a dat AC 3 sapt, si am intrat in protocol cu diphereline, cu 2 zile inainte sa termin folia de ac.
Acum depinde ce are in plan doctorul.
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..