FIV Dr DRAGOS ALBU 36

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Anastasia, ma tot gandesc la tine ... si sper sa fii bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Ralu, sunt mai bine, ieri nu am mai putut scrie sau raspunde la mesajele voastre, ca am avut branula la mana si pt alaltaieri, plus pt azi.A mai scazut cantitatea de lichid din abdomen, a ramas sa vedem de ce nu pot urina...s-ar putea sa fie o problema cu rinichiul meu drept, imi vine sa il bat ca tocmai acum l-au apucat figuratiile....Am facut 5 flacoane de albumina perfuzii in 4 zile. ma rog sa fie bine de acum incolo.
Am tot intrebat si azi dc augmentinul nu face rau la burtica, dar am fost lamurita clar ca daca nu imi dau antibiotic risc sa pierd sarcina daca sunt probleme renale nedepistate sau vreo infectie pe tractul urinar, asa ca dau inainte cu augmentin inca 5 zile.
In rest, incerc sa fiu optimista si zambitoare si sa nu mai numar in disperare zilele pana la eco...

Dar, fetelor, pana ajunge dragalasa de Angelica pe forum, i-o iau eu inainte, stiti ce intamplare minunata am trait azi? Asa, neprogramat, nimic ( ieri si alaltaieri am fost atat de amarata cu rinichiul, ca nici nu am mai avut starea sa intru pe forum sa citesc, habar nu am avut ca vine Angelica la control.)..
Si....fix cand am ajuns si eu la control, i-am vazut ochisorii verzi la care ma tot uitam timid si data trecuta, cand nu am indraznit sa o abordez!!!!!
Ce sa zic, a fost intalnire si recunostere ca in filme, manca-o-ar mama pe ea! Eram toata un zambet cat am stat pe acolo, chiar daca eram cam posomorata la inceput, cu problema mea.
A fost foarte haioasa situatia, chiar m-a inveselit intamplarea
Pup, Angelica
Pup toate fetele

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Anastasia, ma bucur sa citesc ca e ceva mai bine, macar cu lichidul din abdomen, iar infectia urinara si problema cu rinichiul trebuie sa dispara si ele, cu tratament. Ai grija de tine, si nu trebuie sa stai pe forum, doar sa ne spui ca esti bine cand poti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Fetelor sunt terminat de cind am iesit de la dr pling in continu :am facut eco cica sarcina se prezinta cam de 5 saptamini ,bataile inimi nu sunt prezente ,sacul gestational nu este rotund are o forma ciudata ,ca banuie ca sa oprit din evolutie ................deci am zis ca retraiesc momentele de acum un an ,simt ca inebunesc ...............
Ma pus sa fac beta ,cica asa ne lamurim ,si intre timp am aflat si rezultatul:20978,si mi-a zis sa il repet simbata si eco intr-o saptamina,sunt terminata ,nu stiu ce sa cred ,sa sper ca va fi bine ,valoarea beta este bunicica ..........offffffffffffffffffffffff ajutati-ma va rog cu un sfat ca inebunesc!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+6

Mergi la inceput

Am vb si cu ALBU la tel si a zis ca este posibil sa fie oprit ,dar sunt sanse sa nu fie ,apoi cind i-am trimis sms cu valoarea beta ,si l-am intrebat daca am sanse sa fie totul ok ,mi-a raspuns ca se poate ...........nu stiu ..............acum depinde doar de DUMNEZEU!

2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
SUNT INSARCINATA!+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Angelica, sunt alaturi de tine. Nici nu am cuvinte. Poate totusi nu este nimic si este doar un pic mai mic si atunci se justifica si faptul ca nu are activitate cardiaca.
La ce doctor ai facut eco? Nici nu vreau sa ma gandesc! Cred ca ar fi groaznic. Prefer sa nu raman decat sa trec prin ce treci tu.
Sunt cu sufletul alaturi de tine. Dupa ce ne-a tinut Anastasia cu sufletul la gura, acum asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Angelica, am ramas blocata...nu pot accepta sa fie asa,pur si simplu refuz ideea.
Daca beta e bun, e posibil sa fie valabila si ideea lui Mariped, ca daca e mai micutz bebeul, sa nu fie semnalata inca activitate cardiaca? Beta nu trebuia sa fie foarte mic, dc nu se mai dezvolta sarcina? dr Albu ce ti-a spus sa faci in continuare?
..........................nu stiu ce sa mai spun......

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Dr Albu si dr STERIU (EA MI-A FACUT ECO AZI),mi-au spus beta repetat simbata,si eco peste o saptamina,nu stiu ,dar imi place sa cred ca DUMNEZEU NU MA VA MAI FACE SA TREC IAR PRIN CALVARUL DE ANUL TRECUT ,EFECTIV REFUZ ASTA!!!!!!!!!!!!

SUNT INSARCINATA!+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Angelica, la 5 saptamani, nu are cum sa se vada activitatea cardiaca.
(hai, ca mi-am scos dosarul, imi dau seama ca suferi...)
Eu prima eco am facut-o la 5 s, si s-au vazut decat saculetii gestionali, cu veziculele viteline.
Apoi, peste o saptamana, la 6 s, am vazut embrionii si activitatea cardiaca.(aceasta activitate se poate vedea si mai tarziu, la 7 s)
Cred ca ar trebui sa mai ai rabdare o saptamana.
Daca te mai pot ajuta cu ceva, te rog sa-mi spui.

33+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Embrionul sa vazut dar sacul gestational are un aspect hipoton cica ,si cind am intrebat ce inseamna asta a zis ca ar fi semn ca sa oprit din evolutie............hai sa va scriu exact ce scrie pe foaie:-uter retroversat cu aspect biocorn
-sarcina intrauterina-sac gestational cu contur hipoton
-ovar drept cu imagine de corp galben
-ovarul sting prezinta un chist hipoecogen de 18 mm,cu aspect sugestiv pentru un endometriom.
Mai ma socat ceva ca uterul meu este in forma de inima ....Albu de ce nu mi-a spus ,si nici un alt medic pina acum?

SUNT INSARCINATA!+6

Mergi la inceput