FIV Dr DRAGOS ALBU 36
Raspunsuri - Pagina 10
bccami spune:
pentru toate mamicutele si viitoarele mamicute.
Anastasia, iti mai amintesti daca homocisteina ai facut-o dupa ce ai inceput tratamentul sau dupa?
Vreau sa merg la Fundeni sa fac si homocisteina si sa vad si parerea dnei U pt mutatiile PAI si nu stiu daca are vreo importanta cand sa ma duc sau cand e mai bine (inainte sau dupa ce incep tratam).
Mai tb sa repet prolactina si macroprolactina, tb sa merg la endocrinolog si poate pana la sfarsitul lui iulie merg si la Albu sa vedem ce fel de protocol voi face eu (lung/scurt) si de cand sa incep.
Mikado, noi suntem mamicile de septembrie ale forumului . Inaintea noastra e Ralu si Maripet...sper ca n-am uitat pe nimeni
Qiao - sa nu ne uiti si sa ne mai ridici aici moralul. Noi te asteptam si vrem sa te alaturi grupului de mamici din septembrie.
aristica spune:
cami eu am recoltat la Fundeni homocisteina cand nu eram sub niciun fel de trataemnt, nici macar acid folic, si a iesit bine.
...cred ca ma alatur si eu in toamna asta, dar mai tarzior, cand o iesi vinul, ca eu vreau copchil ametit
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
bccami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica cami eu am recoltat la Fundeni homocisteina cand nu eram sub niciun fel de trataemnt, nici macar acid folic, si a iesit bine. ...cred ca ma alatur si eu in toamna asta, dar mai tarzior, cand o iesi vinul, ca eu vreau copchil ametit PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite |
Aristica eu iau acid folic de vreo 2 luni. Crezi ca influenteaza rau?
Cand vrei sa incepi schema?
Unde ai facut celelalte 2 FIV-uri si FET-ul?
Iubita, sa dea Dumnezeu sa fii bine si te asteptam si pe tine la mamicile de toamna, cu mustulet inasprit/ vin
sunnyday30 spune:
Felicitari Anastasia! Sarcina usoara si la termen
Se pare c-o sa fie o toamna "plina"...se lasa cu bobocei multi. Sa ma bagati si pe mine pe listuta pentru august-septembrie. Deocamdata sunt la stadiul de analize peste analize. Sper sa iasa toate bune...astept ciclul si-apoi laparoscopia sa scoatem ce-i in nerefula pe-acolo
aristica, lasa ca-i dam cu mustulsa nu afectam copilasii auuuuuuuu, ce pofta mi-am facut singura
sunnyday30 spune:
scuze pentru "nerefula" de sus...mi-a scapat degetul de pe tasta buna
laparo o fac tot la MedLife. Mai am una la activ pentru desfundare trompe, dar se pare ca s-au obturat din nou si dreapta trebuie scoasa ca are hidrosalpinx pe ea. Mi-a zis ca-i musai s-o scot Oricum, nu mi-e teama c-am sa putin si-apoi ma trezesc nou-nouta.
Anastasia_7 spune:
buna, fetelor. Altesa, nu ti-am mai trimis, mama, nimic azi ca am umblat prin spital toata ziua. am facut hiperstimulare urata, 2 perfuzii cu albumina doar azi, cred ca m-am capatuit cu o infectie urinara, ca a trebuit sa-mi bage sonda, nu am putut face nimic nimic de ieri si am ajuns dmineata disperata acolo. Am patit ca tine, Maruscha, cu burta mare de 5 luni, am speriat asistentele.
maine ma duc iar pt perfuzie cu albumina, am vb si cu dr Albu si m-a trecut si pe Augmentin, 1 cps/12 ore, plus restul tratamentului.
Dar a fost super Om, nu am indraznit sa il sun eu sau sa trimit sms, dar a luat legatura dumnealui cu mine urgent de ieri seara, azi in permanenta, la fel, cat am stat la medlife, de la 9 pana la 15 dupa amiaza a tinut permanent legatura cu d-na dr andronescu si cu d-na lucia vaduva, au fost f operativi, avand in vedere ca dimineata trebuie sa ma duc teoretic doar pt perfuzie albumina si m-am dus cu un mic blocaj renal, vezica blocata detot, plus hiperstimularea.
m-am necajit tare doar atat, pe situatie asta,ca a trebuit sa trec pe antibiotic tocmai in perioada asta, imi vine sa-mi dau palme
dar
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
Sunnyday, multumesc!!!
Bccami, dupa, mamica, am facut homocisteina, odata cu mutatiile, inainte nu s-a dat sa o fac. Eram cu scheam inceputa deja. In rest, cum stai cu dosarul de analize? Te apropii de final cu el si gata, incepe partea a doua, tratamentul in sine si Doamne, ajuta!
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
sunnyday30 spune:
Anastasia, imi pare rau ca treci prin asta. Sfaturi ceva n-am cum sa-ti dau ca n-am trecut prin asa ceva,dar imi inchipui ca trebuie sa fie groaznica senzatia. Uite un pasaj despre asta:
"Sindromul manifestat precoce este moderat sau sever si apare la 3-7 zile dupa administrarea de HCG. Sindromul tardiv este de obicei sever si apare la 12-17 zile dupa tratament. Prima forma apare dupa administrarea exogena de hormon iar cea dea doua dupa implantarea unei sarcini, deoarece sarcina agraveaza sindromul."
Ma sa fii bine si tu si bebicul
ALTESA spune:
nu-i nimic anastasia tu sa fi bine si bebicul/bebicii .
Lasa ca eu iti trimit un pm cu datele noastre si tu imi spui sexuletu cand ai timp.
sincer am gasit si eu schema asta pe net dar nu am stiut ce sa fac cu ea ,si nici nu inteleg asa ca atunci cand o sa ai timp uita-te la pm si zimi ce-i?
13+