LMA Rebeca - Delfinasi in sarbatoare (154)
Raspunsuri - Pagina 2
eladea2005 spune:
am vazut 2 baietei frumusei...pe Andrei si Theo... tare dragalasi..
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - ziua lui Filip
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
racusor2010 spune:
sa venim la povesti acum
prima zi cand am ajuns a fost ultima de soare apa era calda, cand a vazut Andrei marea a zis"Oaaahhh" si repede spre apa, i-a placut tare mult. doar cand l-a udat un val pe tricou a inceput sa maraie asa ca l-am pus in costumasul de neopren, care s-a dovedit a fi o minunatie Kata sa stii ca tine foarte bine costumasul, chiar daca se uda, el era caldut si bine. mai ales cand era mai vant afara foarte bine ii era in costumas. l-am pus si in colacel si i-a placut tare mult.
a doua zi dimineata s-a repezit spre mare, dar apa era deja rece si nu a mai vrut. abia in ultima zi s-a mai incalzit apa si a mai vrut si el sa ne jucam in apa. in piscinuta tare mult ii placea dar nu a intrat inauntru ci se juca cu apa si scoici.
a mai facut ceva puiul meu cat am fost in concediu , a avut curajul sa isi dea drumul si sa plece singurel
complexul unde am stat este minunat phoenicia holiday resort , apartamente mari, mancare buna, o groaza de chestii de facut in complex, am fost foarte multumiti. chiar si cand au fost zilele de vant de te lua pe sus si am stat in casa, ne-am simtit tare bine, ca acasa, nu ca intr-o camera mica de hotel, unde ai loc doar sa te intorci si atat.
Andrei a dormit mai mult cu noi ca ne era tare drag cum se invartea el intre noi dar am avut si patutul cu noi. la inceput nu vrut sa doarma mai deloc, era atat de agitat si fascinat de tot ce era acolo, incat nu voia sa adoarma. si atat de multe lampi erau dar apoi a dormit de a spart, de 3 ori pe zi
cu mancarea foarte bine ne-am descurcat , am avut si borcanase, dar si plita, si i-am mai facut de papa. am luat legume si fructe cu noi. dimineata fructe facute cu blenderul, i-am facut si gris cu lapte, foarte bine ne-am descurcat. la micul dejun a papat in fiecare zi iaurt cu biscuiti
oricum a fost un concediu pe cinste, chiar daca nu am avut soare la mare, cum trebuia. suntem la fel de albi ca atunci cand am plecat
dar mai tragem noi o fuga la mare,un weekend prelungit, cand va fi vremea buna, ca suntem aproape.
cam asta a fost in concediu
si cel mai important, puiul nu s-a imbolnavit deloc, in ciuda schimbarilor de temperatura.
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 neata va invit la am o surpriza pentru voi, sa va uitati la linkul cu poze de pe delfinasi revin am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum |
Racusor am vazut pozele!!!foarte frumosi sunteti!iar tu mami esti sexi!!!!de blondut nu mai zic!e un dulce,un frumos!!!!!sa-ti traisca!acela e costumul de neopren de pe site?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
racusor2010 spune:
am uitat sa va zic eu nu am cum sa ii scot puiului laptele de noapte intr-o noapte se trezise, am crezut eu ca de sete, si i-am dat apa din biberonul pregatit pentru lapte. a ras 40 ml si apoi s-a pus pe un urleeeettt , pana nu i-am facut lapticul nu a tacut, se ineca de plans. si cu o noapte inainte facuse la fel deci laptic pana la majorat
multumim pentru aprecierile la poze
ne pare rau doar ca am plecat si nu am apucat intalneala de delfinasi de la mare
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carla_2008
Racusor am vazut pozele!!!foarte frumosi sunteti!iar tu mami esti sexi!!!!de blondut nu mai zic!e un dulce,un frumos!!!!!sa-ti traisca!acela e costumul de neopren de pe site? Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
da, de acolo e. chiar isi merita banii....pacat ca nu il poarta decat o vara, dar colacul e pana la 4 ani
crispro spune:
Racusor, ati stat la apartament? Am vazut pe net cum arata camerele, super!!! Cat costa un apartament pe noapte? Si noi in sept cand mergem am zis ca tot la apartament, sa avem un pic de bucatarie pt Vlad (nu ii fac mare lucru, baza vor fi borcanasele, dar tot e necesar un pic de acces la bucatarie- mai tai un pepene, mai pisezi o banana intr-un iaurt, nu stiu cum le faci in hotel)). Noi am gasit apartamente faine dar in blocuri. Si chiar zicea sotul ca nu e ok, pt ca apa marii va fi probabil rece in sept, asa ca imi pare ideal complexul asta unde ati fost voi!
Sa-l ajutam pe Alex
crissy77 spune:
Dimineata Elise 39.5, Bea nimic.
tina, ce crezi ca nu am incercat? Stef o tine si eu cu coada de la lingurita, dar tine limba bine lipita de cerul gurii si mi-e frica sa apas prea tare. Bafta cu dizertatia.
La noi a tras o tura de ploaie de max. 10 min si inca mai curg suroaie pe strada
Fetele, poate e ceva in aer... ieri am avut o durere de cap... (pe mine rar ma doare capul, e drept ca nici nu am prea dormit ca am pazit mandrele de febra)
bamboletta spune:
Neata
Suntem mai bine si eu si Antonia...carla2008,bumblebee,eladea sper ca nu am uitat pe nimeni ,nu mai am dureri in gat,nu mai am febra,Antonia merge spre bine cu urechea a fost ieri sa o vada medicul..pe 13 iulie mergem sa-i vedem cu fibra optica polipii si hotaram cand o operam de polipi...doamne ajuta.
Sa vedeti ce vis am avut azi noapte eram cu botezatu la un hotel din Mamaia...ce faceam acolo nu stiu era mama si David cu mine deci doar am stat de vb
Crispo- ai facut prajitura?a iesit ceva?
merg sa vad si eu pozele cu Andeei
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Racusor, ati stat la apartament? Am vazut pe net cum arata camerele, super!!! Cat costa un apartament pe noapte? Si noi in sept cand mergem am zis ca tot la apartament, sa avem un pic de bucatarie pt Vlad (nu ii fac mare lucru, baza vor fi borcanasele, dar tot e necesar un pic de acces la bucatarie- mai tai un pepene, mai pisezi o banana intr-un iaurt, nu stiu cum le faci in hotel)). Noi am gasit apartamente faine dar in blocuri. Si chiar zicea sotul ca nu e ok, pt ca apa marii va fi probabil rece in sept, asa ca imi pare ideal complexul asta unde ati fost voi! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
noi am stat la apartament de 3 camere (2 dormitoare plus livingul) si a fost foarte fain. sunt si apartamente mai mici, 2 camere (adica dormitor plus living) in septembrie cred ca preturile vor fi ok, in sezon sunt cam mari. si chiar daca e apa rece, aveti ce face acolo
mai nu mai stiu exact pretul pe noapte, ca noi am prins 15% reducere si am si platit pentru 4 adulti.
Roxana_Theo spune:
Buna dimineata.
Multumesc de cafea. Chiar am nevoie. De cand doarme cu noi, Theo se odihneste mai bine, mami lui insa prost de tot. Dorm pe o margine de pat, intepenita in aceeasi pozitie toata noaptea ptr ca el doarme mai mult rezemat de mine. Cu cat ma duc mai spre marginea patului, cu atat mai mult se impinge el. Anyway....sper sa doarma singur la un moment dat.
Racusor, unde ati fost la mare? Mi-a placut foarte tare ce ai povestit tu. Si am vrea sa mergem si noi prin august si nu prea stiu unde. Si inca o intrebare, unde pot vedea si eu pozele cu Andrei?