FIV Europa(45)
Raspunsuri - Pagina 9
loretta76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viotimis loretta76, AC ai luat ? dr. nu ti-a prescris un tratament ? |
Sunt in a doua luna de AC, Dr. zice ca a mai scazut dar ca tot nu-i place cum arata. Alt tratament nu am primit. Ma mai duc la un eco peste 2 saptamani sa vedem cum evolueaza.
aadina spune:
Am avut azi punctia, fara nici un fel de probleme. Am avut 22 foliculi, maine vad ce e de ei.
balanta_tm spune:
aadina, adica ai avut 22 de ovocite si nu stii inca numarul celor mature? (nu inteleg exact, de aia intreb).
loretta, eu de chist nu stiu ce sa iti zic, fiindca la mine nu a cedat cu tratament si am ajuns la laparoscopie. Sper ca la tine sa fie mai simplu si sa se resoarba cumva. Oricum, dr Zadori este de apreciat ca nu vrea sa inceapa FIVul cata vreme ai chistul - asta inseamna ca nu fusereste lucrurile.
orichid, eu nu mai stiu, tu ai tot fetita? Nastere usoara iti doresc . O sa iti scriu un MP, fara nici o legatura cu FIVul sau nasterea, ci legat de altceva.
aadina spune:
Asa s-a exprimat Monica. sunt 22 ovocite,si crede ca vor ramane cam jumatate maine. Poate a punctinat toti foliculii, si pe cei mici.
balanta_tm spune:
E super daca ai 22 de ovocite! Maine suni sa iti spuna cate sunt mature? Cum ti s-a parut dr Monika?
Ai facut anestezie generala la punctie?
popif spune:
aadina, suuper,..chiar eram nerabdatoare sa vad ce ai facut!
Succes pe mai departe.. tinem pumnii
orchid spune:
Multa bafta Aadina
Balanta, da noi vom avea o fetita. Se va numi Annabelle Marie
Melisa 28 cand reusesti da-ne un semn! Iti trimit multe ganduri bune
melisa28 spune:
Orchid, multumesc frumos , si eu iti doresc sa fie micuta ta frumusica foc si sanatoasa, si sa auzim de bine in curand.
Eu azi voi merge la clinica ,si sincer mi-as dori sa pot naste, asta pt ca ma tot gandesc intr-una la micuta mea minune din burtica, oare cum e, oare e sanatoasa...
Fetelor va pup si astept numai vesti bune sa citesc despre voi
Aadina, popif ..va tin pumnii stransi, Doamne Ajuta sa fie cu noroc
Balanta, pupici
40+
aadina spune:
Astazi ma duc la clinica. Inteleg mai bine asa decat prin telefon. Monica mi s-a parut f de treaba, la fel ca data trecuta, tot ea imi facuse punctia. Singura chestie e ca vorbeste mai greu engleza, asa mi s-a parut.