FIV Europa(45)
Raspunsuri - Pagina 10
aadina spune:
10 au fertilizat. Nu am putut hotara nimic de transfer, mai vedem maine cum se comporta. Monica a zis ca transferul va fi ori sambata,ori luni, in functie de cum evolueaza.
Cum e mai bine de facut transferul in ziua 3 sau 5?
melisa28 spune:
Aadina , eu am facut transferul in ziua a 3-a...asa au considerat ei.
Iti tin pumnii stransi
40+
orchid spune:
Si eu tot in ziua a 3a ca din 6 doar unul s-a fertilizat si era riscul prea mare sa-l lasam pana la ziua a 5a. La mine acel unul a vrut sa lupte si va venii o fetita in curand. Multa bafta iti doresc Aadina.
balanta_tm spune:
aadina, parerile sunt impartite referitor la Z3 versus Z5. Eu personal nu prea am incredere in blastocisti, fiindca nu cred ca acele medii de cultura pt blasto sunt mai bune decat mediul natural (uterul). Mai mult decat atat, cred ca se exagereaza in privinta blastocistilor, adica in anumite locuri se dau niste rate de reusita exagerate in privinta lor (anumite site-uri din UK mentioneaza si rate de 70%, ceea ce mi se pare de domeniul SF).
Eu am facut transfer in Z3, iar cei doi embrioni lasati pana in Z5 pt a fi congelati, nu s-au dezvoltat suficient asa ca nu i-au congelat.
aadina spune:
Am fost la clinica.Au ramas tot 10. Transferul il fac maine dimineata, deci in ziua 3,asa a zis Monica(deci nu eu am hotarat, probabil asa lucreaza ei). A zis ca face transfer cu 2 embrioni. Eu i-am zis ca vreau cu 3, si a zis ca vom vedea maine , in functie de calitatea lor. Luni, marti ii vor ingheta pe cei care rezista
brunadria spune:
aadina tin pumnii stransi ! doamne ajuta!
melisa sunt cu gandul la tine ! nastere usoara ! sa ne dai de stire cand vine pe lume micuta
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
aadina spune:
Fetelor , am facut transferul, cu 3 embrioni. Sper sa fie bine. 1 e f bun, al doilea bun si al treilea bunicel. Ea voia cu 2, dar i-am zis ca vreau 3. A ramas sa vada daca luni poate sa inghete ceva, desi nici ea nu era f. optimista. Din cei 7 a zis ca 1 sau maxim 2 vor mai fi luni.
Maine plec acasa. Multumesc tuturor pt. incurajari.
balanta_tm spune:
aadina, sa fie cu noroc! F bine ca ai convins-o pe dr Monika sa iti puna 3 embrioni. Eu nu am reusit anul trecut sa il conving pe prof sa imi puna 3, desi aveam aproape 35 de ani.
Cu avionul va intoarceti?
aadina spune:
Cu masina suntem veniti de data asta. Nu voi face tot drumul intr-o zi. Maine plec pana la Oradea, sau ceva mai departe, apoi, luni, partea cea mai grea prin Romanaia.
Cand ajung acasa o sa scanez fisa de la punctie(pana la urma mi-a dat-o) si o sa ti-o trimit sa-ti dai si tu cu parerea.
Din punctul asta de vedere sunt ciudati cei de aici.Imi da o foaie A4 cu instructiuni cum tr. utilizat un test de sarcina, iar foi cu date medicale mai nimic. Abia cand i-am cerut(in prima faza nu prea intelegea ce ii cer) mi-a dat fisa cu evolutia foliculilor, atat.