FIV Europa(45)
Raspunsuri - Pagina 11
balanta_tm spune:
E bine ca faceti drumul din doua bucati, ca la tine e drumul mai lung ca la mine. Oricum, in special cand ajungeti in Romania, roaga-l pe sotul tau sa nu conduca tare si astfel sa evite zdruncinaturile. Drum bun!
Daca ati fi luat-o pe TM, as fi fost bucuroasa sa te cunosc .
Mda, astia de la Wunsch nu prea dau foile cu evoutia FIVului, decat daca insisti. Nu stiu de ce.
Astept sa imi trimiti foile scanate sa vedem ce e acolo.
Vad ca toate ati primit test de sarcina, doar eu nu .
melisa28 spune:
Aadina, sa fie cu noroc de data asta!
Bruni, , o sa va anunt cu siguranta cand nasc, deocamdata nici un semn.
40+
popif spune:
aadina, Doamne ajuta!...sa fie puiutii rezistenti si sa se lipesca bine la mami in burtica..
aristica spune:
Aadina dar ce veste buna ai adus tu asaaa, la inceput de saptamana! Ai si o injectie de diphereline de 0,1 pe care trebuie sa ti-o faci la 3 zile de la et? ai si medrol? de fapt, care a fost tratamentul complet si cum s-a modificat el acum, dupa et?
stiu ca te-am mai intrebat, dar am uitat ce-ai scris!
melisa hai ca acusica vine ziua cea mare. eu chiar ma asteptam ca luni sa te gasesc alaptand
bruni tu ce mai faci? C-ai disparut pentru muuuult timp
balanta cum adica n-ai primit instructiuni pentru testul de pipiloi? Nu ai primit la primul fiv, sau esti in pregatiri pentru al doilea?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
aristica spune:
popif, orchid voi nu mai spuneti nimic de voi?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
brunadria spune:
aristica nu am disparut! sunt in asteptarea testului pozitiv
am facut FET pe 22 iulie !
acum astept ..astept..
melisa asteptam vesti bune
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
aristica spune:
aaaaa, bruni, pai si n-ai zis nimic? sau ai zis pe la alt topic? sa fie cu noroc de data asta
balanta_tm spune:
aristica, nu am primit nici macar test de pipi, d'apai instructiuni! . Nu ca as fi vrut sa ma pipi pe vreun test, dar asa, ca si chestie, remarc ca doar eu n-am primit .
M-a intrebat dr daca am unde face betaHCG la mine in oras, i-am zis ca da, si asta a fost: nema pipi-test.
Si nu am primit nici injectia de implantare cu Decapeptyl (astia asa dau in loc de Diphereline). L-am intrebat de ce nu mi-o da si nu mai retin exact: ori mi-a zis ca fiindca sunt la FIV1, ori fiindca nu se potriveste cu protocolul meu.
aristica spune:
asaaaa si tot n-ai zis nimic de fiv 2. Esti in pregatiri? te gandesti sa faci histero?...eu intreb ca daca tot am amanat histeroscopia, ca nu mai erau locuri libere, poate ma nimeresc cu mai multe persoane, de pe toate meleagurile lumii si nu trec singura prin perioada de asteptare
balanta_tm spune:
Pai de FIV2 inca nu stiu nimic. Depinde mai mult de dr decat de mine.
Histero am facut-o in Mai si mi-a gasit o sinechie cervicala. Evident ca in urma histeroscopiei am facut o candidoza cu bataie lunga, adica a cedat f greu la tratament.