FIV Europa(45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Balanta, bun venit acasa!Sper ca ai avut parte de o vacanta frumoasa.
Medicul mi-a spus ca daca nu nasc pana in 40 de saptamani, sa ma prezint la el la clinica joi.Miercuri eu fac fix 40 de saptamani,dar nici un semn de nastere, asa ca ce sa mai zic balanta despre modul cum nasc pt ca nu stiu cum am sa pot, vom vedea joi probabil. Si eu sunt atat de nerabdatoare si-mi pun tot felul de intrebari.

Daca ar fii fost dupa mine da natural, insa se pare ca bebele nu e pregatit sa apara si e posibil sa ma bage in cezariana, cel putin eu asta cred ca va hotara joi medicul,sau poate va incerca sa-mi provoace nasterea...sa vedem.

Va tin la curent oricum...si sper sa ne auzim cu bine

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

balanta_tm,

multumesc de raspuns, o sa refac analizele hormonale luna aceasta, la alt laborator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Punctia o fac maine dimineata la ora 9.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

melisa, wow, deci bebelina e f fericita la tine in burta, ca parca nu are nici un gand sa iasa.
Circulara de cordon o mai are?
aadina, cum stai cu moralul?
Bafta maxima maine!
Fetelor, de adria42 stie cineva ceva? Ca trebuia sa fi nascut in urma cu cateva saptamani bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

melisa28, multumesc!... si tie la fel.. nastere usoare si poate dupa ce nasti imi imprumuti si mie caruciorul roz

aadina, tinem pumnii si stii ca suntem alaturi de tine...o sa fie bine

eu am ajuns acasa si ma ocup cu d'ale despachetatului.

Mergi la inceput

Balanta, da se pare ca bebitzei ii place in burtica nici un semn de nastere, nu-ti mai zic cata treaba am facut tot weekendul, dar nimic, tot sper ca poate in seara asta nasc, asta imi spun in fiecare seara...La 39 de saptamani am facut un nou echo, asta pt linistea mea,...la un medic oarecare si cica nu are nici un cordon in jurul gatului,nu mai inteleg nimic , desi la 38 de saptamani il avea imi spusese ginecologul , poate si l-a scos ce bine ar fii...

De Adria, nimeni nu mai stie nimic, n-a mai intrat pe forum de cand a plecat la spital...sper din suflet sa auzim de bine despre ea si bebelus in curand.

[red] Popif. Doamne ajuta!, sa ai multa bafta si sa apari in curand cu un carucior roz la status

40+

Mergi la inceput

Scuze, nu stiu ce am facut de mi-a aparut tot scrisul rosu...

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchid spune:

Melisa28 iti doresc din tot sufletul sa ai o nastere cat mai usoara fie ca e naturala sau cezariana, sa ai o bebelusa sanatoasa si mancacioasa si sa te refaci cat mai repede. Ma voi gandi la tine urmatoarele zile.
Eu mai am 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Buna fetelor, ma poate ajuta cineva cu un sfat...ce as putea sa iau pt chistul meu care a mai scazut ca si marime dar nu se absoarbe. A mai fost cineva in situatia asta? Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

loretta76,

AC ai luat ?
dr. nu ti-a prescris un tratament ?

Mergi la inceput