FIV Europa(45)
Raspunsuri - Pagina 7
popif spune:
tamys, si mie mi`era dor de voi dar deabea acum am reusit sa intru sa va salut. Progesteron am gasit in Germania dar ei au numai de 500, mi-a zis o farmacista ca gasesc sigur in Austria sau Ungaria de 250.Sotul meu se cam grabeste dar l-am rugat sa mai ramanem o zi la Viena( acum sunt in Viena dar toate farmaciile sunt inchise), pentru ca in Ungaria nu sant sigura daca gasesc.Maine dimineata ne trezim luam progesteronul si plecam spre romanica noastra.
Histero nu am mai facut tamys pentru ca mi-a intarzaiat mult bezmeticul asta de CM.
aadina,te intrebam pentru ca si eu sunt in Viena stau la hotel Ibis, daca esti prin apropiere da o fuga sunt in hol,sau daca nu mai sunt stau la camera 1119.
Ce mi-ar placea sa ne vedem!..
Desi acum vad ca e cam tarziu...Maine la prima ora plec.. Oricum, chiar daca nu ne vedem iti tin pumnii miercuri si mii de ganduri bune o sa-ti trimitem..
aadina spune:
Multumesc fetelor.
Eu sunt la intrare in Viena, prin autostrada A1. Cred ca e cam departe. Multumesc pt. urari,daca intram mai repede pe net, stabileam cu siguranta o intalnire.
popif spune:
Da, aadina e cam scurt timpul sa ne mai intalnim dar lasa ca ne intalnim luna viitoare gravidute...
Doamne ajuta!
Ai vazut ce cald a fost astazi? Noi am fost la Prater, acum vreo ora ne-am intors lesinati de caldura si nici nu ne-a placut.E foarte obositoare galagia si nebunia de acolo.
Te pup, ma duc sa mananc o pizza. Ma invita sotul meu, e o pizerie peste strada de hotel.
Poate reusesc sa intru mai tarziu.Deja mai asteapta cineva...
aadina spune:
Multumes Melisa. Tu ce mai faci? Am crezut ca ai nascut deja.Multa bafta si tie.
Popif noi ieri ne-am plimbat . Nici mie nu-mi place aglomeratia de pe strazile lor si nici caldura. Azi e bine,e racoare. Cred ca vom merge cu vaporasul mai tarziu.
balanta_tm spune:
Fetelor, am revenit din concediu. O sa va citesc mai tarziu, printre picaturi, ca am treaba cu despachetatul si gatitul, plus ca sunt ametita de pe drum si de la diferenta de fus orar.
balanta_tm spune:
Multumesc de primire
vio, probabil ca raspnsul meu vine tarziu...
FSHul tau este mare, dar nu ai ce face. Si al meu a crescut dupa FIV1 (nu il aveam grozav nici inainte) dar dr nu s-a ingrijorat. Oricum, eu zic ca trebuie sa il anunti pe dr din Ungaria, poate iti modifica schema. De proactina parca stie de demult ca e cu probleme?
Histero poti face fara prbleme si in luna in care faci FIV. Mai mult decat atat, am citit mai demult pe niste site-uri din USA ca in unele clinici de acolo, cu aprox 2 sapt inainte de ET se face intentionat la toate pacientele histero, doar ca sa sacaie un pic endometrul, fiindca se presupune ca manevra asta ar favoriza implantarea. aristica, rapunsul asta legat de histero e si pt tine.
sisipisi, cum mai esti? Eu cred ca dr de acolo iti mareste cam des doza de hormoni si asta poate ti-a confuzat tiroida. Da, intre tratamentul ce il iei pt tiroda si CM exista o legatura.
aadina, cand ai punctia?
melisa, faci cezariana sau mergi pe natural?
Va pup pe toate.