FIV Europa(45)
Raspunsuri - Pagina 6
viotimis spune:
sisipisi,
eu doar te-am informat cu ceea ce stiu, mai departe e decizia ta bineinteles ...
nu cred ca trebuie sa te sperii prea tare din cauza valorii tale.
parca am citit pe undeva ca tiroida o ia razna pe perioada verii, din cauza caldurii ... poate din aceasta cauza ti-a crescut.
eu o sa-mi refac analizele, asta este !
Sisipisi spune:
Fetelor am o problema. Am avut menstruatie 4 zile incepand din 1 iulie. Pe 7 iulie a inceput o noua sangerare, care continua si azi. Nu e foarte abundenta si nu e normala. Sangeel e de culoare deschisa, fara mucoasa (scuze pentru detalii). A mai patit cineva asa? Sau ati mai auzit? Ce poate fi chestia asta? Acum nici nu mai stiu sa zic care de data menstruatiei........
mrg spune:
Sisipisi cred ca ar trebui sa suni dr tau sau sa mergi la un control la spital,ptr ca nu cred ca este ciclu si mai ales ca e rosu deschis...chiar ieri imi povestea o prietena ca a patit exact ca tine in urma cu vreo saptamana si s-a dus la dr.care a chiuretat-o,ptr ca avea ceva acolo ramas de la o sarcina pierduta cu cativa ani in urma si ca sa nu faca vreo infectie a recurs la acest procedeu.Acum sa ma scuzi,iti spun si eu ce am auzit...
Te pup si multa sanatate!
aristica spune:
sispisi eu am avut exact ceea ce descri tu, in timpul administrarii de anticonceptionale yasmin. Ma pregateam de primul fiv si am avut prescrise 2 luni cu aceste AC. Dar dupa un ciclu normal de 5 zile, slab cantitativ, am avut exact aceste scrugeri pe care le descri tu, rozalii. Am fost la eco si dr. a spus ca de vina este yasminul care nu-mi pune ovarele sub repaus, ba mai mult, imi declanseaza spottingul. Asa ca le-am intrerupt si am administrat altele (uite ca-mi scapa numele, parca marvelon) si totul a fost o.k.
Oricum a fost nevoie de control ecografic.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
Sisipisi spune:
Fetelor merci de raspunsuri. Nu cred ca e nici o sarcina avortata, pentru ca in luna dinainte de chestia asta nici ovulatie nu am avut, si nici contraceptive nu folosesc. Si nu e spotting, e sangerare in toata regula. Azi vad ca s-a mai linistit, daca nu inceteaza in 1 zi sau 2 o sa ajung al medicul de familie. Poate o fi si un efect secundar de la tratamentul pentru tiroida? Oricum ma streseaza pentru ca acum nu mai stiu care e prima zi a menstruatiei. Prima menstra a fost super dureroasa si abundenta, dar oricum arata mai normal decat sangele asta ca dintr-o rana deschisa.
simonia spune:
Cine a facut histeroscopie cu biopsie de endometru dupa ziua 21 , si unde ? Ce s-a spus despre secretia de progesterone? Despre cat de pregatit este endometrul pentru nidatie?
Astept PM.
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite
aadina spune:
Buna fetelor. Vin si eu cu vesti. De data asta am produs mai multi foliculi, sunt peste 10,sper sa fie si buni, doctorita s-a aratat multumita, (dar asa era si data trecuta). Azi mai fac stimulare, maine seara pregnilul, iar miercuri punctia. Endometrul era ieri 1 cm, iar azi 1.1 cm. In rest e destul de cald si aici, e f. aglomerat pe strazi, ceea ce nu-mi prea place
tamys spune:
popif iubita te-ai intors acasa ? ai gasit progesteron injectabil ? ai facut histero ? cum a iesit ? fata draga mie