FIV Europa(45)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Eu mai stiu un obicei "tare": cu un brad impodobit in jurul caruia trebuie sa faca mirii ceva , apoi se pastreaza undeva pe casa la tara pina se usuca.....apoi nu mai stiu ce se intimpla cu el

Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009

Asta chiar mi se pare "da porc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

balanta
Ma bucur mult ca te-ai relaxat in concediu, si ca ai prins vreme buna
Te inteleg cand spui ca FIV2 va fi ultimul. Si eu am toata admiratia si respectul pt cele care lupta pret de 4-5 FIV-uri, chiar stiu un caz, dupa 12 ani de chin, n inseminari, si la FIV 4 acum are bebe in burtica, totul evolueaza bine, si va veni pe lume in sept.
Eu nu ma urnesc sa fac primul FIV. Sotul nici atat. In schimb 2 ani am alergat la analize, doctori aici sau peste granita, laparo etc. Nu-mi strang puterea de a face FIV. Asa de aiurea este sa sti ca depinzi de o clinica pt a putea obtine un bebe. Frustrant :(

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

va rog admirati testul de la profil!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

bruni,nu se vede imaginea!Dar felicitari,stiu ca esti gravida!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

bruni, felicitari!!! Iti doresc sa fie bine pana la capat!
mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

balanta tiam citit postarile din ultima perioada si mi sa parut ca ai starea de atunci adica f trista. eu iti spuneam doar ca timpul vindeca,nu am spus ca vei uita vreodata...sti f bine ca conteaza starea ta in momentul in care incepi stimularile.tea judecat cineva ca vei face al doilea si ultimul fiv?!?!Spui ca situatia mea este alta,mare greseala ai facut spunand asta,,,toata sarcina mea am suferit pt tine,in acelasi timp mia fost si frica, mare frica ca mi se putea intampla si mie la fel, nu mam bucurat niciun moment de sarcina mea pt ca nu indrazneam,toata lumea prieteni,vecini ,cunostinte nu ma intelegeau de ce sunt atat de trista pt ca reusisem eram insarcinata,iar tu imi spui mie ca k la mine situatia este alta,spuneam la toata lumea drama ta,am suferit mult f multsi eram gravi gandul meu era mereu la tine,,,balanta uiti facusem planuri impreuna,am facut embrion transfer la 10 minute diferenta ar fi trebuit sa si nastem amandoua tot la aceiasi ora,team cunoscut esti un om extraordinar la fel si sotul tau,,,miai inteles total gresit ultima postare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

bruni,felicitari!!! vacanta placuta, sarcina usoara si bebe sanatos!

anamariam79, ti-am scris si pe PM acu' 3 zile; nu stiu daca ai vazut mesajul, mie imi apare ca necitit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

multumesc fetelor! va doresc sa aveti parte si voi de beta pozitiv si copilasi sanatosi!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

bryny, eu am scris pe forum ce am patit, ca sa fie atente fetele insarcinate pe unde isi fac ecografiile si, mai ales sa stie ce ecografisti pe sarcina sunt in Timisoara. Sunt alte fete care au pierdut sarcini si nu au dat detalii, probabil pt binele lor, ca sa se protejeze.
Ce am vrut sa spun, este ca nu mi-a fost usor sa imi fac publica situatia, dar am vrut sa trag un semnal de alarma in privinta felului in care anumiti medici de la noi inteleg sa presteze actul medical.
Nu am vrut sa sperii pe nimeni sau sa sufere nimeni pt mine.
Cand am spus ca situatia ta este diferita de a mea m-am referit la faptul ca tu ai un copil sanatos pe cand eu sunt mama de inger si de aceea ma gandesc ca nu poti sa intelegi exact cum ma simt eu.
Sa nu crezi ca am uitat vreo clipa ca am trecut prin FIV impreuna, in acelasi timp. Sa nu crezi ca am uitat data nasterii fiului tau.
Imi pare rau pt pt neintelegerea creata aici, intre noi doua, in ultimele mesaje.

Mergi la inceput

In completare, bryny, vreau sa iti mai spun ca poate ti s-a parut ca sunt trista fiindca am devenit cumva mai seaca, mai taioasa fata de cum ma stiai tu din Martie 2010. Sigur ca experienta cu copilul m-a schimbat din anumite puncte de vedere si nu mai pot fi la fel.
Plus ca am devenit mult mai precauta in privinta viselor si a planurilor ce mi le fac. Nu mai visez cu ochii deschisi, ci raman bine ancorata in realitate. E mai sanatos asa pt mine.
In fine, nu stiu de ce am ajuns in punctul asta cu tine, unde sa nu mai vorbim aceeasi limba. Poate fiindca nu am mai comunicat de ceva vreme.

Mergi la inceput