FIV Europa(45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Pai cand nu este moasa, scoate nasa copilul din spital... in fine suntem trei colege si prietene totodata, una dintre noi nascu fetita, dar pentru ca in timpul sarcini am stat impreuna 9 ore pe zi, am avut greturi si pofte toate trei, asa ca am decis sa fim celelalte 2 moasele fetitei( nase nu puteam fi ca exista deja o nasa de cununie care vroia sa fie si de botez) Eu oricum cand e vorba de copii accept sa fiu orice : moasa, nasa...
Auzi apropo de aerobic am dat saptamina asta de un " instructor" de "body atack" Doamne ce m-a alergat ala in jurul salii de am zis ca nu mai fac asa ceva vreodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adriana si unde e instructoru asta???
alearga fete si dimineata???

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Cand copchii implinesc un an, baietilor li se "taie motul", iar fetelor li se "rupe turta" de catre nasii de botez. Noi, adica nasii, tre' sa-i cumparam lui piticot un rand de haine. I-am luat 2 perechi chiloti cu bambi si cu o lighioana imposibil de descris, 2 maieuri de corp (cu aceleasi specimene de lighioane), sandale rosii, rochita alba din bumbac cu bolero alb, clama cu fundita rosie, un set de elastice de par cu diverse jivine din plastic.
...O bratara din aur, un tort pentru 10 persoane, o turta.
Se strang neamurile in casa sarmanului copchil, se pun pe mancat si baut si cand se ajunge la desert se ia copilul in brate de catre nasa. Si in fata copilului se pune o tava pe care se afla diverse lucruri: foarfeca, telefon mobil, chei de masina, calculator, carti, bani, bijuuri, ruj, ce-ti mai trece prin cap. Iar copchilul, curios din fire, alege 3 lucruri din astea si parintii se bucura ca au progenitura desteapta si toti se roaga sa aleaga banii, ca cica va fi copchil bogat, sau seringa, sa fie doctor (desi daca-i baiat si e doctor de dodoasca, nu vad castigul psihic....). Dupa asta nasa ii taie copchilului o bucata de par (in forma de cruce, dar asta inseamna sa-i ciuntesti freza, sau taie asa, mai in doru lelii). Si ii rupe turta deasupra capului in 4 parti si o da unor copii s-o manance. Daca nu sunt copii p-acolo, o da adultilor. D-aia se face chestia asta la desert, ca daca oamenii vad tortul pe masa mai devreme, nu mai manaca nimeni turta, deci e gandit bine momentul.
Cica-i obicei pagan, nu crestin-ortodox. Eu inclin sa cred ca asa-i. Da-i comic. Si-un motiv in plus de chefuit.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Balanta nu cred ca alearga fete si dimineatza, dar seara sigur undeva pe linga Obor e sala

Mergi la inceput

adriana,vezi ca io samira te-am intrebat unde e instructoru care alearga fete

aristico,copilu in general incepe sa planga in fata tavii ca se sperie saracu de toti adultii isterizati care se inghesuie in jurul lui si-i invadeaza spatiul personal

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Neuron obosit, am gandit bine si am scris prost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

M-am uitat si eu acum la aerobic step asta si pare mai interesant decat aerobicul clasic.
Moamaaaa, ce de ritualuri cu turta!
Aici, in Banat, e un obicei la nunta care mie mi se pare ciudat: in fata blocului/casei se aduna lautari si cand coboara mireasa, fac hora si joaca in fata blocului/casei; si e muzica din aia care se aude tare, cantata la trompete si alte chestii . In zona Olteniei de unde sunt eu, n-am vazut asa ceva.
loretta, nu o sa pun poze pe forum cu concediul meu (e unul din principiile mele). Cand am scris despre asta, ma refeream la Adriana, care imi vede pozele intr-o alta locatie decat aici (noi ne stim mai demult).

Mergi la inceput

balanta si la noi e obiceiul asta stupid cu tigania in fata blocului/casei.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Exact, samira, asta e cuvantul corect: tiganie.

Mergi la inceput

Eu mai stiu un obicei "tare": cu un brad impodobit in jurul caruia trebuie sa faca mirii ceva , apoi se pastreaza undeva pe casa la tara pina se usuca.....apoi nu mai stiu ce se intimpla cu el

Mergi la inceput