FIV Europa(45)
Raspunsuri - Pagina 16
samira33 spune:
adriana,doamne-ajuta cu naturalul.
si eu am descoperit recent o sala unde se face aerobic dimineata-ca atunci imi convine mie cel mai mult...abia astept s-o testez de saptamana viitoare.
balanta,suna tare bine ce povestesti tu acolo.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
aristica spune:
Am 25 de zile in contract. Anul asta mi-au mai dat 5 ca am avut un "eveniment special" - adica jumatatea masculina a zis in fata Domnului ca-i rob pe viata
Pentru fiv primesc concediu medical, 10 zile de la punctie.
Pentru histeroscopie, la fel, medical in ziua cu pricina.
Pentru ecografii cer 2 ore libere din timpul programului, direct de la superiorul ierarhic.
Astea 5 zile pentru Sunny beach le-am unit in weekend-ul ala lung, de pe 15 august, ca 15 august e Sf. Marie si pica luni, si-i liber prin lege. Adica am cerut doar 3 libere (miercuri, joi, vineri)
felicitari pentru proaspatul finut/nepotel...e doi intr-unul
felicitari pentru statutul de "moasa"
...si felicitari mie (ca-s modesta din fire) pentru finuta mea de un anisor, careia-i rupem turta pe 6 august.
pe cine mai felicit?
pe balanta c-a fost la palmieri, nu?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
aristica spune:
... si pe cele doua "aerobice"
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
balanta_tm spune:
Ce inseamna moasa de botez? Scuze, dar nu stiu .
Ohoooo, faceti aerobic. Bravo fetelor! Eu ma apucasem in iarna de zumba dar fiindca m-au durut genunchii f tare, am renuntat (ma dusesem la zumba neincalzita de jumate de an - desteapta am fost). Ar fi bine sa ma reapuc, dar imi e lene . Mai merg uneori cu sotul la inot (ca el merge constant si uneori imi vine si mie cheful), dar totusi destul de rar. Din pacate, sunt cam delasatoare in privinta sportului si nu stiu ce sa fac pt a ma mobiliza.
balanta_tm spune:
aristico, cum, necum, adunasi anul asta 30 zile de concediu!
Ce inseamna ca rupi turta finutei? Eu sunt complet pe dinafara cu astea legate de botez.
loretta, am fost pe o insula din Sudul Marii Caraibelor (in nordul Americii de Sud este situata).
samira33 spune:
nici eu nu stiu ce inseamna moasa de botez
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
loretta76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm loretta, am fost pe o insula din Sudul Marii Caraibelor (in nordul Americii de Sud este situata). |
Sper ca te-ai relaxat, chiar aveai nevoie de asa ceva, ca sa-ti incarci bateriile pt fiv-ul urmator. Asteptam pozeeeeeee
adrianaady spune:
Aristico te pupa "aerobica". Auzi dar nu ii ierti deloc pe astia de la Medlife cu concediile medicale vad eu...
Balanta stii ce cred eu ca te-ar impulsiona? sa iti gasesti pe cineva cu care sa te duci, o colega , o prietena ceva. Mie imi place tare mult aerobic step si la sala unde ma duc acum este un instructor f bun
In unele zone si doar unde se doreste, un copilas nou nascut are o moasa , sau doua... Am inteles ca moasa este cea care aduce acasa copilul de la spital, il duce la biserica in ziua botezului si il da nasei cand incepe slujba. Acum sincer nu stiu exact toate atributiile "moasei" dar la invat eu curand. Stiu ca trebuie sa cumpar o rochitza frumoasa cu care sa duc fetita la botez, in timpul slujbei in ea va sta imbracata, apoi o schimba nasa cu hainutele ei.
samira33 spune:
ahaaaa....pe la noi nasa scoate finu/fina din spital..parintii il aduc la botez si nasii il duc dupa botez pana la restaurant/acasa.
adriana si mie tot stepu' imi place cel mai mult...si chiar e cel mai recomandat pentru noi,astea cu suruburile mai ruginite o tzara..ca sa de-a naiba daca mai pot sa tzopai ca la 20 si ceva de ani...nu mai pot nici ca la 30..."dorinti" exista da nu mai "este putinti"...da nu ma las'
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite