FIV Europa(45)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns orchid spune:

Am venit si noi acasa de la spital. Annabelle Marie s-a nascut in primele ore ale diminetii pe 27 iulie printr-o nastere naturala. A avut 2,750kg si 49,5cm. Este micuta, dar e o luptatoare - e plina de viata si ne lumineaza viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

orchid, sa fie sanatoasa si sa aibe noroc. Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Orchid, sa fi-ti sanatoase amandouaiar micuta ta sa fie bine, frumoasa si perfect sanatoasa.

Eu tot pe 27 iulie am nascut, dar medicul nu m-a lasat sa nasc natural asa ca am ajuns la cezariana.Acum cred ca a fost cea mai buna solutie pt Anna Raisa, deoarece intradevar a avut cordonul in jurul gatului, in plus au fost complicatii imediat dupa nastere.Fetita mea nu putea respira singura, i-au gasit foarte multe secretii in cordonul ombilical si i-au bagat o solutie pt desfundarea cordonului de acele secretii.Ni s-a zis ca foarte rar au vazut asa ceva.Nu stiu ce nota Apagar ii s-a dat , dar a durat cateva minute bune pana a plans.M-am speriat asa cum e normal, dar sper ca totul sa fie bine pana la urma. Asa ca nici nu vreau sa-mi imaginez ce s-ar fii putut intampal daca nasteam natural, tinand cont ca as fii avut si un travaliu foarte lung.L-a 41 de saptamani aveam colul perfect inchis, si daca imi declansau nasterea, era prea riscant pentru bebita mea.

Ce sa va mai zic sunt inca la spital, Anna Raisa face un tratament, care mai necesita spitalizare, e frumos ce ni se intampla cu toate ca este atat de greu, suntem indragostiti de ea, cel putin sotul meu e topit dupa fetita, este leit el

Bruni , ce veste frumoasa in sfarsit minunea s-a intamplat, cum natural sa nu spui? Bravo, si sarcina frumoasa incontinuare.

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Mi-am schimbat si eu semnatura

Anna Raisa a venit pe lume pe 27 .07.2011...o iubesc atat de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

melisa, felicitari!. Sa fie sanatoasa bebelina! Lapte ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

ieri prea mic , azi prea mare?
ce parere aveti?
ieri - z7-21,9ui
azi - z8-39 ui
luni refac beta!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

orchid felicitari mamica! sa cresteti mari si sanatosi!

melisa mi ai predat stafeta
felicitari si tie ,sa fiti sanatoase si norocoase!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

brunadria, felicitari pentru valorile obtinute !

te asteptam luni cu valori si mai mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Fetelor sa va traiasca fetele si sa fiti sanatoase si sa va bucurati de ele.
Brunadria, felicitari!!!! (In a cata zi ai facut beta?)
Eu am fost plecata cateva zile, undeva unde nu am net si nu v-am citit de joi, si am de recuperat.
Balanta, am primit emailul de la tine, dar nu am avut cum sa-ti raspund(din motive tehnice, lipsa net). Scuze. Eu sunt in asteptare. ma gandesc ca luni,deci in ziua 10 de la transfer sa fac beta. Nu e prea repede, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Am si raspunsul de la viena cu embrionii ramasi. Niciunul nu a fost congelat.

Mergi la inceput