Pufi de ian - feb 2010 (31) - in vacanta

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Ia uitati ce am cumparat azi din real.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata! Va invit la cafea fierbinteee, cu frisca, cu cioco neagra, cu scortisoara...fiecare cum prefera!

Dece...bafta la gine azi! Hmmm...nici eu n-am fost, de cand am nascut......si sigur ar trebui...
Larisel....sa aveti pofta la gem si compot! Interesanta cumparatura...e cumva un metru din acela de montat pe perete, si de masurat bebelushii?..

Eu am in plan sa dau o fuga in carre4 astazi, sa cumpar ceva provizii de borcanele, cereale & co. pentru princesita, si niste medicamente pentru trusa medicala de vacanta. As vrea sa-mi fac si o programare la pedichiura, sa nu ma mai masascrez singurica, ca nici timp prea mult nu am, sa stau dupa mine...

Sa aveti o zi frumoasa, va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Neata'

de cafea Sorina, sa ai spor in tot ce ti-ai propus azi
Alexutza offff prin ce treceti, sanatate multa lui Yannis, nu mai doarme deloc ziua? cred si eu ca esti terminata
Tomaca ce dragutza esti ca impartasesti cu noi atatea informatii bune de stiut
Larisel dragutza chestie, sa stii ca aseara m-am uitat la toate pozele din 'trusou' si-mi aminteam de atunci cat de bine organizata erai, cum te-ai pregatit cu de toate
Nyny ce dragalashi trebuie sa fie amandoi , e greu ca e mica diferenta intre ei , dar cred ca se vor intelege tare bine
Dece cum faci dovleceii cu smantana?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Hello girls,

I'm in Poland.
It's nice in here but we have to work and study a lot!

Muahh!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

study un pic si pentru mine... inca mi-e dor de studentie ...

si ce mai stai, baga si tu un master ceva! :D

vroiam sa-ti spun, ca sa te consolez, ca si eu am cazut cu bobitza in brate , pe scari.
m-am julit la genunchi si coate iar ea a dat putin cu capul, ca am incercat sa o protejez cat am putut, de aia am bagat coatele la inaintare. a inceput sa planga ca m-a vazut pe mine plangand..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Sa stii ca vreau! chiar m-am interesat dar inscrierile se fac de abia in septembrie, in schimb poate mai dau la vreo facultate ... anul asta multe vor fi goale ... bataie de joc fata de copii si din partea profesorilor dar si a parintilor ...

A. cand am cazut s-a cam speriat si intai a zis BUFF si apoi a inceput sa planga ; dupa asta nu mai vroia sa mearga pe scari si tot zicea "mama buf" ... S-au daca prinde la televizor cumva vreo faza dintr-un film in care se bat doi- desi incerc s-o feresc, dar mai sunt la promo- tot asa zice 'buf'; sau acum incepe sa comenteze desenele animate - daca e cineva cu ceva pe cap zce - pa-a-ie-palarie, mau- pisica, ham -catelul, apa, etc., prefera jim-jam-ul acum ca aici se vorbeste am cam terminat cu bebetv
sorry si la voi de cazatura, bine ca nu s-a intamplat mai rau, dar acum am grija si mai mare la scari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...sarumana de coffe.....

am ajuns la munca....si inca nu-mi revin dupa consultatia la gine...
am ramas masca...MASCA....cred ca am fost tratata..ca in filmele americane....mi s-au dat halat si papuci ambele de unik folosinta....mi s-au pus 100 de intrabari .... si la eco...cred ca am stat 20 min....de park s-a uitat cu lupa....si mi s-a explicat ca la prosti fiecare chestie....apoi a scris totul ca nu cumv sa uit....si m-a rugat ca daca nu vin dupa rezultat sa i-l trimit si ei pe mail
ce sa zic....a fost o placere sa merg la gine...
d-na se numeste murariu anca si e la delta...intersectie calea vitan cu mihai bravul...un spital...si are csi cainete....f tare...jos palaria....am vz ca are si pediatrie...daca o sa am prb acolo ma duc..sper sa fie la toate sectiile

danasor...mancare de dovlecei...o fac asa....calesc 2 cepe...dar le calesc in ulei cu apa si f putin..sa poata manca si jiji...curat dovleceii...pot sa fie din aia mari...si-i tai asa julien..cam cat degetul....adik sa intelegi ceva din ei...ii punpeste ceapa cu apa scazuta....cand aproape sunt gata fierti( nu f tare sa se sfarame) amestec smantana cu putina faina si pun peste...apoi marar..patrunjel..ink un clocot si e fbun ca si garnitura pt diverse....

la fel fac si guliile...

si cam atat...pt moment

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Dece - salvat la reteta- acasa mama facea dovleceii doar pane, nu sunt o mancare obisnuta pentru noi, dar eu ii pun fetei in supa tot timpul;
m-ai cam speriat la inceputul mesajului, ma gandeam la ceva urat, doamne feri, si cand colo tu nu-ti revii de cat de bine ai fost tratata... asta numai in Ro se intampla

mancarea... imi place sa fac, simt ca evadez un pic, trimit copilul afara cu ma, dau drumul la tv si ma pun pe treaba, imi place sa fac lucruri mai speciale - luni am facut canneloni cu pui, i-a placut si mandrei, ieri pulpe dezosate umplute cu ciuperci si alaturi un sos alb de branza, tarta cu caise si capsuni.. toate au fost azi plecam la aprovizionare, dam o tura de car4;

Incerc s-o intarc, nu prea o mai suport, ma cam deranjeaza cand suge, cred ca nci laptic nu prea mai e; ieri am culcat-o la pranz fara tt dar de la 2 de cand am incercat de abia la 5 a adormit; seara am bagat tt ca nu voiam sa risc sa adoarma dupa 12;
I-am luat masinutza electrica, cadou de sf petru, si e foarte incantata de ea, am noroc de curte ca e maricica si avem destul loc de plimbare, mai incape inca un copilas in ea, m-am tras si eu un pic, problema e ca tb sa exersez la telecomanda ca nu e asa usor la inceput

MP unde esti? in vacantza?

Va pup , sa aveti o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata,

Multumiri de cafea.

Am citit ce s-a scris de ieri dupa-amiaza. Incerc sa recapitulez si sa nu fac spam cu raspunsuri individuale.

Larisel - ma bagi iar la cheltuieli. Scaunul de masa l-am luat. Acum girafa.... Ce-i drept eu am luat dupa ce l-am nascut pe Tudor, o chestie de genul acesta cu un pirat. Doar ca trebuie agatata intrun cui. Incepe de la 80 cm. Nu prea imi dau seama cum sa o folosesc. Plus ca Tudor se lasa pe vine cand vreau sa-l masor, si rezultatele sunt false. Mai incercam.

Danasor - ma bucur ca va sunt utile informatiile. Tocmai am mai trimis pe email un mesaj primit de la gradinita despre metoda montessori. Daca va agaseaza spuneti-mi.

Dece - asa de dimineata ne bagi in ispite? Cu sa rezistam pana la sfarsit?

Sorina - spor la cumparaturi si la rasfatat la mani/pedi

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

multumim de urari si re-primirea calduroasa!

Din pacate Yannis e mai rau aseara a facut un 38,2 si behaie, acum de dimineatza a tras o criza de tuse-plans-jale offf offf...si mi-e asa o sila sa il duc la dr...abia am fost si la pediatru si la ORL acum 10 zile, cred ca asta e de fapt ceva ne-tratat de acu 2 saptamani dar pediatrul a dat augumentin, a luat 11 zile ...,a rog ptr febra nu i-as fi dat augumentin dar intrucat a zis si dermatologu ptr degetele ca trebuie antibiotic , deh i-am dat.....offf si doctorii astia...te trimit de colo colo ca sa faca bani, de asta mi-e sile ca sunt soto ca-mi zice la pediatrie Nurofen, curatati nasul, aerius si duceti-l sa-l vada si un ORL de parca eu am timp si chef sa stau pe telefoane sa fac jdemii de programari , sa car copilu bolnav prin spitale....

Nu stiu , incerc sa tratez si mai stau asa cu el acasa. O sa ii dau antitermice, curatat nas, Aerius, vitamina C, ce poa sa se intample?

Si asa se jeleste micutul de el...si iar nu a dormit bine ca l-a apucat un acces de tuse exact ca si in noaptea precedenta , la 4:20

Dece bine de stiut cu clinica aia

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

multumim de urari si re-primirea calduroasa!

Din pacate Yannis e mai rau aseara a facut un 38,2 si behaie, acum de dimineatza a tras o criza de tuse-plans-jale offf offf...si mi-e asa o sila sa il duc la dr...abia am fost si la pediatru si la ORL acum 10 zile, cred ca asta e de fapt ceva ne-tratat de acu 2 saptamani dar pediatrul a dat augumentin, a luat 11 zile ...,a rog ptr febra nu i-as fi dat augumentin dar intrucat a zis si dermatologu ptr degetele ca trebuie antibiotic , deh i-am dat.....offf si doctorii astia...te trimit de colo colo ca sa faca bani, de asta mi-e sile ca sunt soto ca-mi zice la pediatrie Nurofen, curatati nasul, aerius si duceti-l sa-l vada si un ORL de parca eu am timp si chef sa stau pe telefoane sa fac jdemii de programari , sa car copilu bolnav prin spitale....

Nu stiu , incerc sa tratez si mai stau asa cu el acasa. O sa ii dau antitermice, curatat nas, Aerius, vitamina C, ce poa sa se intample?

Si asa se jeleste micutul de el...si iar nu a dormit bine ca l-a apucat un acces de tuse exact ca si in noaptea precedenta , la 4:20

Dece bine de stiut cu clinica aia

de Yannis

Of, bietul Yannis.
38,2 nu e chiar mare, dar tusea....

Cred ca este un crocobaur. Fina mea care sta tot prin zona voastra, tuseste de 2 saptamani si nu prea da semne de ameliorare. Acum a inceput si bona.

Dar crocobaurii astia nu mor vara?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Larisel....sa aveti pofta la gem si compot! Interesanta cumparatura...e cumva un metru din acela de montat pe perete, si de masurat bebelushii?..

Pai am facut pt la iarna... acum mancam fructe proaspete . Da, girafa se pune pe perete si are liniutze pana la 1.60 m. Nu cred ca rezista ea pana ajung fetele sus... Naty deja scobea pe acolo cu degetzelele. Am mai avut o diagrama dn asta de carton lipita cu scotch pe cuier, dar nu a rezistat nici macar o zi ...
Spor la shopping-eala!

Mergi la inceput