Pufi de ian - feb 2010 (31) - in vacanta

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

ce-ar zice un....psihiatru...caam pus mixerul in frigider?

ca imi place sa am frigiderul plin???

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

m-ai spart!

Multumim ptr aprecierile la adresa lu tata, e intr-adevar tare grijuliu si constiincios si il iubeste mult pe mama.

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Va trimit si voua, o parte din mesajul pe care l-am primit astazi de la gradinita unde l-am inscris pe Tudor. Poate va foloseste.

Pentru ca nu am avut succes cu analizele specifice pt pneumococ am hotarat sa facem inca un pas in fata.
Am fost astazi la Cantacuzino cu intentia de a lua mai multe eprubete sterile in scopul recoltarii in gradinita (de catre doctor/asistenta) a probelor din gatul copiilor (ar fi trebuit sa vina intr-o dimineata nemancati si apoi serveau mic dejun la gradi).

Insa acolo am dat de o doamna doctor neonatolog care parea extrem de profesionista si deschisa si in primul rand mi-a spus ca aceste analize nu se fac la Cantacuzino Spital (in Strada Ion Movila unde am fost eu) ci la Cantacuzino Institut (undeva pe Splai #61516;).

A fost extrem de draguta si dupa ce a ras un pic de noi (ca si gradinita din cale afara de grijulie) si-a luat timp sa imi explice ca acest pneumococ este f prostut si nu se prinde usor si in orice mediu si in general sistemul imunitar este f bun in a-l tine sub control. Acolo unde se prinde gaseste un cumul de factori prielnici si de conjuctura de moment. Spunea dansa ca nu avem de ce sa ne ingrijoram pt ca, din motivele enumerate mai sus, nu se intalnesc aproape niciodata epidemii de pneumonie in gradinite. Aceasta boala se face (daca se face) in conjuncturi care nu depind neaparat de colectivitatea de copii. La fel, nu orice copil care tuseste (in ritm acceptabil) este contagios.

Insa a mentionat ca mult mai important este sa repetam regulat exudatul faringian (pe care unii dintre dvs l-ati si adus - multe multumiri) pt ca f periculos ar fi streptococul hemolitic care trebuie sa fie mereu absent. Un copil cu acest streptococ (si streptococii in general sunt mult mai periculosi ) poate genera o epidemie de scarlatina.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

ce-ar zice un....psihiatru...caam pus mixerul in frigider?

ca imi place sa am frigiderul plin???

Doamne, Dece....si albinutza-furnicutza, si cu tonusul suuuus...o comoara la forumul omului esti tu, mami!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Va trimit si voua, o parte din mesajul pe care l-am primit astazi de la gradinita unde l-am inscris pe Tudor. Poate va foloseste.

Pentru ca nu am avut succes cu analizele specifice pt pneumococ am hotarat sa facem inca un pas in fata.
Am fost astazi la Cantacuzino cu intentia de a lua mai multe eprubete sterile in scopul recoltarii in gradinita (de catre doctor/asistenta) a probelor din gatul copiilor (ar fi trebuit sa vina intr-o dimineata nemancati si apoi serveau mic dejun la gradi).

Insa acolo am dat de o doamna doctor neonatolog care parea extrem de profesionista si deschisa si in primul rand mi-a spus ca aceste analize nu se fac la Cantacuzino Spital (in Strada Ion Movila unde am fost eu) ci la Cantacuzino Institut (undeva pe Splai #61516;).

A fost extrem de draguta si dupa ce a ras un pic de noi (ca si gradinita din cale afara de grijulie) si-a luat timp sa imi explice ca acest pneumococ este f prostut si nu se prinde usor si in orice mediu si in general sistemul imunitar este f bun in a-l tine sub control. Acolo unde se prinde gaseste un cumul de factori prielnici si de conjuctura de moment. Spunea dansa ca nu avem de ce sa ne ingrijoram pt ca, din motivele enumerate mai sus, nu se intalnesc aproape niciodata epidemii de pneumonie in gradinite. Aceasta boala se face (daca se face) in conjuncturi care nu depind neaparat de colectivitatea de copii. La fel, nu orice copil care tuseste (in ritm acceptabil) este contagios.

Insa a mentionat ca mult mai important este sa repetam regulat exudatul faringian (pe care unii dintre dvs l-ati si adus - multe multumiri) pt ca f periculos ar fi streptococul hemolitic care trebuie sa fie mereu absent. Un copil cu acest streptococ (si streptococii in general sunt mult mai periculosi ) poate genera o epidemie de scarlatina.

...bine tare de stiut!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Mai Alexutzza, ai patit ca in zicala cu pomul si cu sacul. Sorry. Dar asa are yannis parte de mami.

Asa greu trec bubele alea? Am auzit ca ar fi parcurile pline, ca s-au umplut copiii de bube pe picioare. Ce-or mai fi si astea?

Povestea unui Dor

offf, acu mi-a zis la dermato ca soto din parc a luat si ca e clar ceva combinat si fungus si bacterie...de parca io pricep ce vrea sa zica...ca e clar ca de la augumentinu administrat oral a trecut bacteria si ca a ramas candida...de unde a scos-o si p-aia nu mai stiu , acum avem alt tratament....m-au falit ...tzaspe mii de creme am luat, plus ca te cheama mereu la control dupa cateva zile...mi s-au terminat si vizitele incluse in asigurare....

de Yannis

Ce Dumnezeu mai este si asta fetelor? Bube din parcuri??? Offf, doamne...si cum se pot (cum nu se pot) lua astea?
Adica..ce naiba sunt???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Salutare fetele, va citesc si va pup, dar nu am timp de scris.

Alexuzza, WB. N-a fost sa fie cu jobul asta. Asta e. Poate urmatorul. Bafta in continuare.

Dece - ai gatit o gramada, cate ore ti-a luat? Ca eu dupa o ciorba si un fel doi ma declar obosita si plec sa ma hodin. Dulce nu fac ever. Nu stiu sa fac si nu ma bag. De ce ai pus mixerul in frigider? Din greseala?

Lorex - sa iti fie de bine iesirea din Polonia.

Ruxita - du-te la doc pt tine. Urgent.

Nu mai stiu altceva, sorry daca nu am tinut minte mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

buna, v-am citit ceva mai pe sarite...

Adevarul e ca nu ma simt prea bine, azi dimineata mi-a fost rau-rau... ieri am scuipat sange... si dureri in piept... in ultima vreme nu am respectat nicio dieta, ieri de ex. am mancat vinete coapte cu rosii si ceapa , baut zilele trecute bere de am crezut ca capiez de durere de cap... nu stiu, poate fi boala mea ulceroasa/reflux gastric sau ceva mai nou si mai proaspat... am zis ca ma tin de dieta, fac un trat naturist... sunt cumva descurajata si demoralizata, in 2 luni trebuia sa fiu ok si eu nu sunt... ma intreb si eu ca nyny, daca ma voi face bine vreodata...

sa bag si eu un cra negativ (ca sa fie fair)... azi Kay mi-a dat un cap in nas de am vazut stele verzi (cam cum da cu capul in pereti, doar ca ceva mai tare)... si azi in parc a vazut un copil cu o sepcuta-masca de lup s-a speriat si a inceput sa planga, l-am departat de acel copil dar il urmarea in continuare infricosat...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mai, suna groaznic. Cred ca trebuie sa te investighezi serios la doctor.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita
Adevarul e ca nu ma simt prea bine, azi dimineata mi-a fost rau-rau... ieri am scuipat sange... si dureri in piept... in ultima vreme nu am respectat nicio dieta, ieri de ex. am mancat vinete coapte cu rosii si ceapa , baut zilele trecute bere de am crezut ca capiez de durere de cap... nu stiu, poate fi boala mea ulceroasa/reflux gastric sau ceva mai nou si mai proaspat... am zis ca ma tin de dieta, fac un trat naturist... sunt cumva descurajata si demoralizata, in 2 luni trebuia sa fiu ok si eu nu sunt... ma intreb si eu ca nyny, daca ma voi face bine vreodata...

Ruxita..cam horror ce povestesti tu, cu starea de rau si scuipatul sangelui, dureri in piept....zic si eu ca trebuie musai sa te vada un medic bun, repede...poate un gastro-enterolog, daca suspectezi ca ulcerul iti face figuri...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

buna seara..ce face fetele...doarme?

je am fost in mega -hyper parcul....de la coltz...de 3 mp...si ne-am vz in sf cu micul grec... vesel cu mama lui...care e....SLABAAAAA....(mi-a venit asa de la ranza un junghi de aia am scris cu majuscule) ...cred ca s-au cam uitat...dar s-au dat amandoi in leagane...unul lanaga altul asa ca...schimbul de muci a fost facut
abia astept un IOR....

noi ink nu dormim....ascultam pe you tube..cantecele pt copii..ritualul de seara....

je maine ma duc la gine....am luat un voucher ( ca era langa mine) pt un papanicolau....control si ecografie....ca n-am mai fost de la 6 sapt de cand am nasc

mire terminasi shmotrul????

va doresc o seara linistita...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Am gasit capshune... si am facut gem ... Si compot de cireshe...

N-am putere sa va raspund nominal...

Dar am retzinut meniul incarcat al lu' dece... Mi-a ramas gandul la fasole ...

Mergi la inceput