Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna seara mamici
nu am apucat sa citesc tot dar am sa ma intorc dupa ce scriu sa nu uit ce am de zis.
yasmi cristian e bine multumesc lu Dumnezeu, am fost joi la control, i-a trecut laringita dar trebuia sa continuam tratamentu pana in seara asta. cum azi nu prea a vrut sa doarma in seara asta in loc sa imi adoarma la 9 a adormit la 7 asa ca nu am apucat sa ii mai fac aerosolul. vad cum se trezeste pt prima masa dacanu e marait il fac daca e marait nu i-l mai fac.ieri si azi a fost tare suparat. azi i-am bagat juma de supozitor cu glicerina ca ma gandeam ca e marait ca il doare burtik dar nu a facut nik. dupa 2 ore a murdarit putin pampersu , dupa care la urmatoarea masa iar a facut tot asa putin si acum prin somn iar a facut putin. azi i-am facut ceaiu de musetel mai concentrat si i-am dat 100 ml. oare o fi de la ceai sau de la sup ala???
legat de pus zahar in ceai ... inainte ii puneam si eu un vf de lingurita la 100 ml la fiert, dar acum i pun debridat care il indulceste , asa impusc 2 iepuri deodata: bea si ceaiu si debridatu care simplu greu il mai beia
eu am intrebat doc pana cand tre sa ii dau calciu gluconic si a zis pana la un an juma. cateva fete am vazut ca ziceau ca le trebura bebelasilor buzita de jos, la al meu ii tremurau pisioarele si scotea un sunet ciudat care cica era de la lipsa de calciu. acum nu mai face nici una din astea.
viis copii tai sunt de vis. sunt minunati multa sanatate baietelului. imi pare rau pt problema cu rinichii sper sa se vindece repede.
deea minunate pozele de la botez si tortu mmmmmmmmm cred ca a fost delicios.asa as manca si eu o portie acum.
luni trebuie sa mergem sa facem radiografie la inimioara. avem programare de cand am iesit din maternitate. sper din tot sufletul sa fie bine

p.s. pana am scris eu mesajum am reusit si i-am facut si aerosolul. asa ce ma casca si mai si vb pe limba lui.

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

Miki sa dea Dumnezeu sa fie bine!
fetele cind va aud vorbind de diversificare pe mine ma ia cu dureri de cap! atitea pareri! eu si sotul sintem fani hrana rece...vara aproape doar salate mancam...de gatit f rar...supe/ciorbe doar la restaurant sau la mame acasa ...in mod clar trebuie sa imi cumpar carte de bucate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

mada cand ajungi acolo oriunde ai fi ma suni pe mine si vin sa te iau...de acolo de unde parchezi...Ai 3 posibilitati fie la strand, in spatele parcului, fie din zona ceasului mare pana unde se termina parcul in fatza parcului sau pe laterala parcului visavis de biserica ...
Succes la intins parul

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

inca n-am plecat la baie . Terenurile de tenis sunt langa aleea teilor? Am bagat google earth si cam asa zice

acum chiar fug. Ne"auzim" pe maine

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

stat in fundulet adik fara sprijin la spate, cu o pernuta in fata intre picioare.
La casa avem aprox 200 mp, tot ca Simo 100 mp pe nivel... Ar merge si o idee mai mare

Ma bag la baie si vreau sa-mi intind si parul singura . maine suntem invitati la o petrecere si nu am cand sa mai ajung la coafor...sa-mi tineti pumnii

Va urez de acum somn usor!

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

eu nu inteleg pozitia, de ce pernuta intre picioare in fata ?
eu la vlad am inceput prin a-l pune inclinat cu o pernuta la spate..

mami de 2 prichindei

asa mi-a aratat dr si la cristi. Pui copilasul in fundulet cu picioarele departate si o pewrnuta intre picioare. Copilul se lasa in fata dar se va sprijini de perna cand oboseste, cam aceeasi treaba ca si cu statul pe burta, bebelusii au tendinta sa ridice mereu caputul. Peste o sapt am s apun si poze cu Cata sa o vedeti
Cu pernuta la spate nu cred ca vrea..ea se impinge in calcaie si cap si isi ridica funduletul, deci perna la spate nu cred ca ar sta. Nici in scoica nu o mai pot tine nelegata ca se da jos

Poze

Mergi la inceput

dya multa sanatate puiului mic

moulineta...carte de bucate..dar de copii pupici

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

intru rapid ca mor de somn

miki--- off ce rau imi pare. ma voi ruga pt cel mic si pe familia voastra. crede in D-zeu ca va fi bine.
deeea, simona- mersi pt sfaturi:) acum eu doar vreau sa ma documentez :)
vas: multumesc
mandreac- ce frumos ai zis, si eu simt la fel. am poza pe tel cu teea si blochez tel si il deblochez sa ma uit la ea. mereu ma minunez ca e fetita mea si a iesit din burtica mea. ce minuniiii!
mada: poti parca pe strazile: Dr Taberei ( nu stiu numerele,doar repere)Str Brasov, dar cel mai bine faci asa cum a zis Simona, ne suni si te luam noi :) aleea cu tei duce la terenurile de tenis. mai bine cauta pe google eath strandul din dr taberei, sai Billa si ajungi fff bine. hai ca te descurci tu
simona: intri pe aleea cu copacii de tei si mergi dreeept iainte pana la capatul celalalt de parc si acolo sunt terenurile de tenis.

ramane pe lunii la 12 ok?

eu ma bag la somn ca iar ma "scurg"
va doresc un wkd linistit alaturi de puitii vostri

va pup

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

unde puneti perinuta cand bebele e pe burtica?

Mami de Maria (05.03.11)

Mergi la inceput

noapte buna va zic -eu am atipit cu compu in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

seara buna!!!
uff am citit aceste pagini si am plans de- am rupt
Miki ma rog pt voi ca totul sa fie bine...cand am nascut eu era un bb cu masca de oxigen...nu mi s-a parut ceva grav....bebe chiar mi s-a parut ok..atunci chiar nu m-am gandit ce implica...nici acum nu stiu..dar ii doresc nepoatei sa fie si ea ile la fel ca bebeul de la giulesti...ca am si auzit dr. cand a venit si la scos de acolo ca gata e ok....

catankmultumesc! citind pustul tau mi-am mai ster din remuscari...nu mai detaliez..imi doresc doar ca fetele mele candva sa imi spuna...multimim mami ca ti-ai dedicat tot timpul tau noua....

viss cum tu ai 2 bebeii????...pai daca am zis-o am zis-o si stiam ca ai 2 nu mai stii ca era sa ma bata si tanti doctora cand i-ai nascut

sunt asa de tulburata de nici nu mai stiu ce si cui vroiam sa mai scriu

a, Mada eu iti dau doua variante de venit in parc....daca vii pe traseul pe ca-l faci cand vii la mall plaza...de la semaforul de la plaza faci stangasi la prima intersectie e piata moghiros si parcul....nu iti recomand sa faci in intersectia asta dreapta si apoi sa intorci la scuar unde ar fi fix terenurile de tenis, pt ca poate nu gasesti loc de parcat...asa ca de la semafor mergi tot inainte pana la urmatare intersectie si aici faci dreapta....cum treci de statia de autobuz si mai mergi un 50m incepi sa cauti loc de parcare....apoi o ei frumusel pe aleea , treci de strand si intri pe aleea unde pe o parte e strandul/parcul (dreapta) si pe o parte sunt niste blocuri....asa mergi drept pana aproape de capatul celalat al parcului..dar oricum se vad terenurile de tenis.....

daca alegi varianta 13 septembrie-ghencea..de la ghencea tii linia de tramvai , sa zic asa, si unde face tramvaiul dreapta faci si tu...si la prima intersectie faci stanga...si tot ca mai sus...cum treci de statia de autobuz mai mergi putin si cauti sa parchezi...asta e tot intrarea pe la strand....
si eu tot pe aici o sa intru....daca vin pe jos de la socri vin pe la raul doamnei....ssssi daca m a aduce sotul tot pe partea asta o sa-i zic sa ma lase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

miki imi pare tare rau.ma rog si eu pt puiul mic. ai incredere totul va fi bine.
noapte buna si somnic pufos

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Mergi la inceput