Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (26)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
scrish spune:
fetelor eu astazi trebuie sa ma laud cu luca al meu, a reusit pentru prima oara sa se intoarca de pe burtica pe spate!!! a reusit figura de 2 ori la pranz, a 3 a oara cand sa l filmez nu a mai vrut, si acum pe seara iar de 3 ori numai bine ca ne-a filmat tati sa avem dovada
sunt asa de mandra de parca cine stie ce ar fi facut
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madutza_bra spune:
pupici fetele
Yasmi, stam bine cu olita, rareori mai scapa pe el, dar pampers nu mai punem decat la somn.
Peste 1 sapt incepem statul in fundulet si peste 2 sapt diversificarea
stefy, si mie imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem !
alexina, mai bine imi spui unde sa parchez , ca nu ma aduce nimeni, vin eu cu masina.
Despre cereale eu am pus o masura in laptele de dimineata, apoi dr mi-a spus ca ii pot da 2 masuri. ii dau doar la laptele de dimineata si asa va ramane. Am inceput la 4 luni cu cereale fara gluten
ally, astept poze la intoarcere.
Fetele cu intalnirea, stabiliti unde ne vedem si ziceti-mi si mie cum se numeste..eventual cum ajung la voi? Care terenuri de tenis?
Deea, vreau si eu plus din acela cu hello kitty
iony, te pupaaaaam si ne lipsesti
simo eu sunt nevopsita si asa voi ramane si luni
Pt mine eok si ora 12 la terenuri...cum ajung acolo?
mandreeac, eu nu am folosit nici un spray de tantati Abia astept sa ne vedem.
strumph, multumim pt cap
ioanna, nu echiar bine ce ai facut cu fructele..mai ales cu ciresele..nu se dau in primul an de viata pt ca sunt cu potential alegen.
delia, ma bucur ca v-ati simtit bine. Eu spun prezent la orice intalnire
mikiu-mi vine sa cred ce citesc
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
MADA, ai baietel mare ce mai!!! ce inseamna statul in fundulet?? asa in sezut nu?? sau mai pe spate?? (mada, off topic
voi cati mp aveti la casa??)
eu fac cu fii'mea activitati....alfabetul si cifrele numarat de baloane , cate sunt albe, cate albastre si cate in total
ce carti frumoase de activitati sunt!!!
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi simo, nu mai retin (scuze) ce suprafata totala aveti voi la casuta?? cat despre diversif...nu stiu ce sa spun...nu ma bag la discutii prea avansate....eu privesc tare usor poate chiar superficial asta .....si mai cred ca depinde fffff mult de fiecare copilas in parte...sunt copilasi care au fost diversif la 6 luni, ca la carte si au un fond alergic f larg, sau sunt super mofturosi la mancare , etc....sau care le-au dat de la 6 sapt de ex suc de portocale ![]() roxy ce cadou ai cumparat pana la urma??? si noi maine sarbatorim 6 ani fericiti de la nunta!!! juniorul e la buni ![]() ![]() ![]() ![]() maine o luam de la capat cu vazutul de case....ufff...si daca dam comanda de constructie dureaza 6 luni ![]() ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
Lavi, avem cam 300 mp...cate 100 pe nivel.
![](pupic.gif)
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui scrish fetelor eu astazi trebuie sa ma laud cu luca al meu, a reusit pentru prima oara sa se intoarca de pe burtica pe spate!!! a reusit figura de 2 ori la pranz, a 3 a oara cand sa l filmez nu a mai vrut, si acum pe seara iar de 3 ori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011 ![]() |
felicitari
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi MADA, ai baietel mare ce mai!!! ![]() ![]() eu fac cu fii'mea activitati....alfabetul si cifrele ![]() ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
stat in fundulet adik fara sprijin la spate, cu o pernuta in fata intre picioare.
La casa avem aprox 200 mp, tot ca Simo 100 mp pe nivel... Ar merge si o idee mai mare
![](icon_smile_big.gif)
Ma bag la baie si vreau sa-mi intind si parul singura
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Va urez de acum somn usor!
![](nani.gif)
![](pupic.gif)
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
mada cand ajungi acolo oriunde ai fi ma suni pe mine si vin sa te iau...de acolo de unde parchezi...Ai 3 posibilitati fie la strand, in spatele parcului, fie din zona ceasului mare pana unde se termina parcul in fatza parcului sau pe laterala parcului visavis de biserica ...
Succes la intins parul
Lavi, f fain ca faxci cu ea activitati/ Si mie imi plac la nebunie!
miki1979 spune:
citat din mesajul lui madutza_bra stat in fundulet adik fara sprijin la spate, cu o pernuta in fata intre picioare. La casa avem aprox 200 mp, tot ca Simo 100 mp pe nivel... Ar merge si o idee mai mare ![]() Ma bag la baie si vreau sa-mi intind si parul singura ![]() ![]() ![]() Va urez de acum somn usor! ![]() ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
eu nu inteleg pozitia, de ce pernuta intre picioare in fata ?
eu la vlad am inceput prin a-l pune inclinat cu o pernuta la spate..