Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Mamicilor, ne vedem maine, da??// Cum se anunta prognoza meteo? O sa dau si eu un search sa vad, ca azi a fost o zi tare urata la inceput, dar apoi a fost super frumos.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

MIKI de ce nu merg la grigore alexandrescu?
sau la gomoiu?
sau la giulesti?
nu am auzit lucruri f bune despre BUDIMEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

offf..sunt data peste cap .....intai pb cu nepotica lui miki, apoi Lia73 (pentru fetele de la aspirante care o stiu) este in spital cu cerclaj rupt la 20 de sapt

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ufff Miki imi pare rau ca nu ai vesti bune. Miki eu prea multe lucruri nu-mi amintesc de atunci a fost ceva groaznic pentru mine, am fost in sala si am vazut-o pe micuta asa roz, doar ca nu respira, ma uitam la ceas la neonatolog cum ii facea respiratie si masaj, apoi iar la ceas, stiu sigur ca au fost 5 min. Asa a notat si asistenta si atunci mi-a explicat neonatologul de cele 20 min. La nou nascuti e altfel ca ei au un supliment de glucoza tocmai ca sa nu fie creierul afectat la nastere. Eu mult timp am avut cosmare de atunci, nici nu m-am putut apropia de micuta de la spaima ce-am tras-o, era vorba de prietena mea cea mai buna, asa ca am incercat sa sterg cu buretele cam tot ce am putut. Insa stiu ca am mosit pe multe prietene si 1-2 minute sa nu respire n-au fost considerate probleme majore, mai ales la cele care au nascut cu peridurala. Parerea mea este sa nu disperati , eu cred ca este vorba de exagerare a medicilor de acolo, va prezinta voua situatia mult mai grav decat este ca sa nu fiti tentati sa-i trageti la raspundere mai tarziu. Nu mai detaliez aici dar 2 prietene de-ale mele au patit asa ceva, una chiar si-a rapit copilul din spital ca altfel nu a reusit sa-l scoata de acolo, dar micutii sunt bine sanatosi.

Miki spune-mi te rog cum se numeste magazinul cu pricina din Unirea si o sa o rog pe nasa Ilincai sa mearga. ea si asa n-are copil acum ca e plecat in vacanta . Nu te mai agita tu pe drumuri pentru o amarata de caciula, mai ales cu grijile pe care le ai acum.

BB yasmi ma gandesc ca te referi la manastirea Bodrog. De ce intrebi?
Spune-mi te rog ce suprafata are casuta voastra. L=am bagat in boala pe al meu cu pretul.Ce-as putea face cu pruncii interesant in Timisoara? Ma gandesc pana nu se incalzeste prea tare sa-mi duc oitele sa mai diversificam un pic.

Ce fain de voi ca va intalniti. Distractie maxima sa aveti.

Maine eu iarasi am alergatura, semnam actele cu cumparatorii de la apartamentul nostru, si mai aveam si ceva intalniri programate inainte. Am primit si noi pozele de la botez, sunt superbe dar asa de multe , vreo 500 sa caut printre ele cateva sa pun pe net, poate maine seara daca-oi mai putea.

Moulineta , sotul meu e din Tg Mures. Frumos oras aveti. Daca ajungem vara asta , desi eu nu prea vreau, te caut.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

MIKI AI PM>>>>sper sa intri dimi sa vezi....si o sa iti mai zic eu de un dr. in pm..acum pic de somn...asta e la o clinica privata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

miki asteptam vesti bune azi. doamne ajuta!!

somleac e micuta casa pt voi are doar 3 dormitoare nu fff mari. in tm...nu stiu....noi mergem in parc, la spatii de joaca,....in centru...la tennis... nu mare lucru...

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

miki, ...offf sunt cu lacrimi in ochi de cate ori te citesc :((.....nu poate fi micuta asa somnolenta si sa doarma din cauza icterului acum?? dr neonato de la nastere cu el nu ati reusit sa vb??

Mergi la inceput

fetele, dc bubu are 4 luni jumatate la cat ma uit pe net la ce face bb de 4 sau de 5 luni??

noi suntem cu mucisori...:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

miki, ...offf sunt cu lacrimi in ochi de cate ori te citesc :((.....nu poate fi micuta asa somnolenta si sa doarma din cauza icterului acum?? dr neonato de la nastere cu el nu ati reusit sa vb??

cum spuneam dr de la nastere abia zi mai intra pe tura ca si-a luat concediu 2 zile..
nu e somnolenta, e sedata non stop..n-are nici o reactie pe fatuca/corp..lapticul care il duce mamica il baga cu un furtunel direct in stomac..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

buna dimineata!
am mai scris de vreo 2-3 ori la voi, dar sunt mai activa la odiseea ian-feb.
le urmaresc in special pe bb_yasmi si pe maduta_bra, ca avem puiutii cam de aceesi varsta, am fost si la aceeasi odisee la inceputuri si ma mai inspira...
Lavi, eu ma uit la ce face in cursul lunii in care am intrat, adica acum ma uit la a 5-a.

As vrea sa ii urez lui MIKI multa putere si sanatate celei mici. Nu ma bag mai mult in discutie pentru ca nu isi are locul, dar voiam doar sa spun asta.

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput