Gravidute&Mamici de IASI (127)
Raspunsuri - Pagina 7
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anilansa Kmy... la Darius am avut avut burta mai mare... si a iesit un baiat de 3500 ... imi fac griji in privinta mancatului... cei drept la sarcina asta nu am maincat decat cand mi-a fost foame si cand am simtit nevoia ... fructe, ciocolata si mancare mai putin.Speram sa fie bine ... DAR asa cum mi-a zis si doctorita fiecare sarcina e diferita. Alina cu Darius Gabriel si 22+ http://community.webshots.com/user/Anilansa |
knd ma gandesc ce discutii am avut si eu cu sotul meu din cauza mancarii, ma certa d euna, kuna este sa stau eu flamanda si alta sa nu hranesc stru,ful, asha k de gura lui mancam si eu de 2 ori in zi cat papa el odat la o masa!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
alynta27 spune:
Buna!
Noi am plecat sambata la Pascani la soacramea si am ramas inca 3 zile la sora mea,la Tg Frumos! Mi-a prins bine iesirea. Azi venim, ca maine mergem cu David la vaccinul de 4 ani.
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
kriss79 spune:
Eu fac bagajele, in noaptea asta plecam la mare la Jupiter.
Alina, La Multi Ani de pe acum, sa fii sanatoasa!
Cristina, mamica de Alessia Stefana
Anilansa spune:
Buna seara
kriss, concediu placut.
Eu una sunt cu nervii la pamant, am intrat de luni in butoi cu totul ... ieri am avut masina in servis si deabia azi la 11 am luat-o, si parca am fost legata de miini si de picoare.
Darius tuseste si il doare gatul... tot ce papa vomita, e mofturo si imi face si febra... de marti in sta acasa. Asera sa foit toata noaptea ... deci eu cu somnul stau ff prost
Saptamana viitoare trebuie sa imi fac analizele si sa mergem la eco, sper ca bebilina sa fi bine.
Alina cu Darius Gabriel si 31+
http://community.webshots.com/user/Anilansa
kmy_black spune:
citat din mesajul lui kriss79 Eu fac bagajele, in noaptea asta plecam la mare la Jupiter. Alina, La Multi Ani de pe acum, sa fii sanatoasa! Cristina, mamica de Alessia Stefana |
concediu placut!!!!
bebe strumph
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
citat din mesajul lui Anilansa Buna seara kriss, concediu placut. Eu una sunt cu nervii la pamant, am intrat de luni in butoi cu totul ... ieri am avut masina in servis si deabia azi la 11 am luat-o, si parca am fost legata de miini si de picoare. Darius tuseste si il doare gatul... tot ce papa vomita, e mofturo si imi face si febra... de marti in sta acasa. Asera sa foit toata noaptea ... deci eu cu somnul stau ff prost Saptamana viitoare trebuie sa imi fac analizele si sa mergem la eco, sper ca bebilina sa fi bine. Alina cu Darius Gabriel si 31+ http://community.webshots.com/user/Anilansa |
nu te descuraja!!!! poate e si vremea care adauga o stare de nervozitate in plus!!!si apoi stii k nu face bine la bebelina sa fii agitata si suparata!!!
bebe strumph
kmy_black spune:
noi astazi am facut vaccinul de 4 luni!!! totula fost f bine, de altfel cred ca nici nu a realizat ca a fost intepat, era mult prea peocupat cu rosul pumnului
speram sa putem pleca si noi pana la sf lunii, cateva zile la munte!
bebe strumph
alynta27 spune:
Salutare!
Kriss concediu placut! Multumesc! Vad ca ti-ai amintit ca imbatranesc!
Ani sanatate! E greu fara masina, stim si noi cum e.
Kmy ai copil cuminte!
Azi merge Bogdan cu cel mare la vaccin. sa vedem cum va fi, mai ales ca el constientizeaza. Cand i s-a mai luat sange a fost intelegator.
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Katyuscha21 spune:
fetele avreau sa va intreb daca cineva o cunoaste pe DR. DAVID CRISTINA GINECOLOG? am nevoie urgent de un nr de tel ceva adresa.
va rog mult sa ma ajutati
MULTUMESC MULT
byu spune:
Buana fetelor,
eu ma simt foarte bine multumesc, mai am greturi seara, dar astea...asta e, am fost si am facut eco, am ascultat inimioara,deci bb e in crestere,mi-a dat sa iau si utrogestan, mi-am facut o serie de analize...si cam atat.Aaaa, in seara asta plecam un pic la munte...
Kriss concediu placut si distractie maxima.
6+ Byu cu CASIAN ANDREI
Poze