Gravidute&Mamici de IASI (127)
Raspunsuri - Pagina 6
kmy_black spune:
se face acusi anul de knd am descoperit k este pe drum bijuteria de bebe, kre fie vb intre noi isi da silinta sa ma albeasca de tot
de la inceputul sapt are o problema sa isi roada pumnii, il mananca gingiile de nu mai poate, ieri noapte s-a foit non-stop, plus ca a inceput sa experimenteze dormitul pe burta si pe mine nu ma incanta deloc ideea, avand in vedere k de multe ori nu isi intoarce capul suficient si ramane cu nasucu si gurita acoperite!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
neatza si o !!!
din ce in ce mai slaba miscarea pe aici!!!
bebe strumph
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kraluca spune:
neatza....este perioada concediilor si din aceasta cauza este liniste!
la mine este prima sarcina si vad ca sunteti atatea cu bebei si aveti multe de povestit! cateodata mi se pare atat de greu si.... parca ma ia frica ... este ceva normal?
12+
byu spune:
Buna seara
Kraluca, pe toata perioada sarcinii vei experimenta tot felul de stari, asa ca eu zic sa stai linistita, ca asa de bine ai sa te descurci...
Byu cu CASIAN ANDREI
Poze
6+
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kraluca neatza....este perioada concediilor si din aceasta cauza este liniste! la mine este prima sarcina si vad ca sunteti atatea cu bebei si aveti multe de povestit! cateodata mi se pare atat de greu si.... parca ma ia frica ... este ceva normal? 12+ |
curaj!!! nu are d ece sa-ti fie teama!!!si eu am trai cu frica in san pana mi-am vazut bebele, dar la mine a fost in plus alimentata frica avand in vedere k am dus sarcina cu sacul de medicamente!!!
si fiind la fel prima sarcina toate mi se parea infricosatoare, cautam si citeam mereu pe net tot ce s eputea despre sarcina, cred ca mi-am albit oleak si dr cu atacurile mele de panica
bucura-te la maxim de fiecare zi, si ai sa vezi ce repede trece timpul, citeste-i seara si altele asemenea!!!ai sa vezi k in final inafara faptului xca obosesti "psihic" cu toate temerile toate o sa ramana in spate, o sa se stearga cu buretele la vederea puiului tau!
bebe strumph
Anilansa spune:
Buna dimineata. poftiti la o cafea.
Noi stam mai mult in parc, Darius e la gradinita pina la 5.30 si noi la munca apoi mergem in parc pina la 9 ... deci Nu prea am timp doar in weend.
Inesa ce mai faci?
Iulia, eram la volan si nu am putut raspunde la telefon si nu mai am minute ca sa sun
Eu ieri m-am intalnit cu o graviduta, cu o sapt dif intre sarcini si are burtica mult mai mare decat a mea.... chiar ma pus pe ganduri,
Alina cu Darius Gabriel si 22+
http://community.webshots.com/user/Anilansa
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anilansa Buna dimineata. poftiti la o cafea. Noi stam mai mult in parc, Darius e la gradinita pina la 5.30 si noi la munca apoi mergem in parc pina la 9 ... deci Nu prea am timp doar in weend. Inesa ce mai faci? Iulia, eram la volan si nu am putut raspunde la telefon si nu mai am minute ca sa sun Eu ieri m-am intalnit cu o graviduta, cu o sapt dif intre sarcini si are burtica mult mai mare decat a mea.... chiar ma pus pe ganduri, Alina cu Darius Gabriel si 22+ http://community.webshots.com/user/Anilansa |
nu treb sa te panichez in legatura cu burtica, k eu am avut asha de mare de spunea lumea k am gemeni si nu a iesit la lumina decat aceasta mica bijuterie!
bebe strumph
Anilansa spune:
Kmy... la Darius am avut avut burta mai mare... si a iesit un baiat de 3500 ... imi fac griji in privinta mancatului... cei drept la sarcina asta nu am maincat decat cand mi-a fost foame si cand am simtit nevoia ... fructe, ciocolata si mancare mai putin.Speram sa fie bine ... DAR asa cum mi-a zis si doctorita fiecare sarcina e diferita.
byu spune:
Buna
Anilansa, graviduta cealalta avea sigur baiat....nu ai intrebat?
Byu cu CASIAN ANDREI
Poze
Anilansa spune:
byu, buna.... nu avea baiat... a zis ca si la ea vine o fetita.... ei dar sotul ma incurajat apoi i mi-a zis" da mama dar ea e mai mica de inaltime si a fost mai plinuta inainte... tu ai fost slabuta si de asta e diferenta asta."
ei toata grija mea e ca eu nu pot sa pap cat pt 2.. ca daca mananc ult imi vine sa vars ... si pap putin ...si cand imi e foame.
Byu, tu cum te simti?