Gravidute&Mamici de IASI (127)
Raspunsuri - Pagina 5
kmy_black spune:
felicitari byu!!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kraluca spune:
buna mamici si burtici!
ma primiti si pe mine? eu nu sunt din iasi, ci din vaslui, insa sarcina imi este urmarita de dr visan de la cuza voda. tocmai am trecut pragul de 12 sapt si am mari emotii pentru morfo de trim I.
la toata lumea!
12+
kmy_black spune:
bine ai venit printre noi!!!!
stai linistita k nu esti singura kre nu esti din iasi!!!
sarcina usoara si un bebe sanatos si al termen!!!!nu iti face griji k totul o sa fie bine la morfo, cel mai important e sa fii si tu pozitiva sa transmiti la bebe multa liniste!
bebe strumph
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
neatza fetelor si o !!!
o sapt cat mai buna la toate!!!!
bebe strumph
alynta27 spune:
Salutare!
Raluca(Byu) felicitarile mele! E normala scurgerea.
Bun venit Raluca!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
kraluca spune:
multumesc pentru primire!
as vrea sa va intreb daca si-a facut cineva analizele la Tritest in iasi? ca am facut acolo analizele de trombofilie, iar cand am ajuns la dr uscatescu la fundeni cu respectivele analize zicea ca nu a mai auzit de ei, poate sunt noi pe piata (nu parea sa aiba prea mare incredere).
12+
Anilansa spune:
Buna ziua.. si de la noi, eu sunt la pauza de masa...
kraluca, bine ai venit la noi, sarcina usoara si bebe sanatos is la termen ... EU una fac analizele la TRITEST ... doctorita mea ma trimis la ei.
byu
Alina cu Darius Gabriel si 22+
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kraluca multumesc pentru primire! as vrea sa va intreb daca si-a facut cineva analizele la Tritest in iasi? ca am facut acolo analizele de trombofilie, iar cand am ajuns la dr uscatescu la fundeni cu respectivele analize zicea ca nu a mai auzit de ei, poate sunt noi pe piata (nu parea sa aiba prea mare incredere). 12+ |
Si eu la ei am facut analizele si a fost ok!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
kraluca spune:
multumesc pentru raspunsuri! asta voiam sa vad, daca sunt de incredere si daca nu au fost probleme (in vaslui au mai fost diferente intre rezultatul analizelor). am cautat un dr pe hematologie in iasi (in special pentru trombofilie) si pana la urma am ajuns la bucuresti. sunt mamici sau burtici cu trombofilie pe aici?
12+
byu spune:
Multumesc KMY si Alina...
Azi am facut eco, dar bb e prea mic pt a fi vazut, ma mai duc odata saptamana viitoare, azi am vazut saculetul, atat. aaaa....mi-a zis doctora ca am 5 saptamani si o zi.
Scurgerile de azi au fost mai putine, poate ma lasa in pace, ca eu la Casian nu am avut decat in prima zi si apoi cand eram in nu stiu care luna mai mare de mi-a dat hormoni.
LA MULTI ANI PENTRU TEOMARIA(3august)
Byu cu CASIAN ANDREI
Poze